Štra lupaš. Nije Rusija Francuska ili USA.Rusija se raspada, ruska ekonomija je dno, Rusi izumiru, i drzavu ce im uskoro preuzeti muslimani i Azijati.
Bravo Putine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Štra lupaš. Nije Rusija Francuska ili USA.Rusija se raspada, ruska ekonomija je dno, Rusi izumiru, i drzavu ce im uskoro preuzeti muslimani i Azijati.
Bravo Putine!
Pa nisi ni ti Albert Einstein, pa što lupaš?Štra lupaš. Nije Rusija Francuska ili USA.
Albert se tek nalupao. A ti dokaži da nije.Pa nisi ni ti Albert Einstein, pa što lupaš?
Pametnom dosta.Albert se tek nalupao. A ti dokaži da nije.
"Daje oruzje, informacije, logistiku, tehniku .........." mislis na Ruse i Kineze tokom vijetnamskog rata?ne lupetaj gluposti NATO ratuje od samog pocetka
Daje oruzje, informacije , izvidja, logistiku, placenike, NOVAC - ma sve.
Ratujete i gubite rat .
U ovom ratu NATO ubica gine 50 puta vise nego Rusa!
Sto je po nas Srbe sjajno.
'
Jedva cekam da vas Hrvate mobilisu i posalju na istocni front .
To je sasvim moguće.Mijenja mišljenja zato što zaboravlja prethodno koje je imao. Vjerojatno je dementan.
hoceli poletiti?(VIDEO) Putin je u govoru pretio Zapadu, ali su svi GLEDALI U NJEGOVA RAMENA: "Pobogu, ŠTA SE DEŠAVA?!"
Bivši saradnik Kremlja, Karakulov, otkrio je detalje o Putinovom strahu od atentata
Incident je izazvao brojne komentare i spekulacije na društvenim mrežama
Blic
24. septembar 2025.10:30
Komentara50
Predsednik Rusije Vladimir Putin postao je predmet ismevanja nakon što su televizijski snimci pokazali neobične izbočine na njegovim ramenima, baš dok je ljutito držao govor Zapadu o nuklearnom oružju.
![]()
Nije, ima % jos manje Rusa nego Francuza u Francuskoj ili Amera u USA.Štra lupaš. Nije Rusija Francuska ili USA.
Predsednik Donald Tramp je u utorak popodne izjavio da misli da Ukrajina, uz pomoć Evropske unije, može da povrati svoju teritoriju od Rusije i vrati zemlju u njene prvobitne granice.
Tramp je ranije više puta sugerisao da bi odustajanje od dela teritorije bila ključna komponenta rešavanja rata Ukrajine sa Rusijom.
„Nakon što sam se upoznao i u potpunosti razumeo vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine/Ruzije i, nakon što sam video ekonomske probleme koje ona uzrokuje Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.
https://www.nbcnews.com/politics/wh...aine-can-win-back-land-from-russia-rcna233287
Pogledajte prilog 1789112
Zašto ovaj preokret?
Zašto ih loži?
Predsednik Donald Tramp je u utorak popodne izjavio da misli da Ukrajina, uz pomoć Evropske unije, može da povrati svoju teritoriju od Rusije i vrati zemlju u njene prvobitne granice.
Tramp je ranije više puta sugerisao da bi odustajanje od dela teritorije bila ključna komponenta rešavanja rata Ukrajine sa Rusijom.
„Nakon što sam se upoznao i u potpunosti razumeo vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine/Ruzije i, nakon što sam video ekonomske probleme koje ona uzrokuje Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.
https://www.nbcnews.com/politics/wh...aine-can-win-back-land-from-russia-rcna233287
Pogledajte prilog 1789112
Zašto ovaj preokret?
Zašto ih loži?
У катастру све лепо пише шта је чије,
а то што насилник не поштује међу, то је до насилника. А нападнути има право да се брани од насилника.
„Al’ tirjanstvu stati nogom za vrat,
Dovesti ga k poznaniju prava,
To je ljudska dužnost najsvetija!“
Lepota interneta je da od svake fotografije mozes da napravis teoriju zavere, jer je uvek bilo somova koji se hvataju na buckalo. Svako ko je ikada obukao odelo zna da se ramena nagrce ako stavis ruke na sto, sto je ocigledno na ovoj fotografiji.Podvalili mu odelo od Lavrova. Neko bum najebal.
U ovom slučaju pat pozicija je zapravo rat pozicija.А Европска унија никада неће пристати на промену граница,
што значи да је свет у пат позицији.
Не вреди ако је преварна радња, обмана, фалсификат и сл...
Уговор је неважећи !
Исто важи и за брозове границе. Диктатор искројио по својој мери и то је теби катастар.
Нема правног континуитета!
Медији су слабо преносили негодовање Украјинаца последњих месеци у вези пронађених компоненти у оореним дроновима.Рат је највећи бизнис
Osim da uvali oružje NATO-uKljučan dio je "uz pomoć Europske unije". Znači, on pere ruke od Ukrajine i daje do znanja da on tu nema geostrateških interesa.
rekli mu da je sanjao nobela, pa zatoZašto ovaj preokret?
Zašto ih loži?
ajde kako kada gura eu u rat?Ovo vam dokazuje da su u osnovi svi americki lideri zlikovci i ubice , i da je jedina njihova politika cinjenje zla sirom sveta sa ciljem sticanja sto veceg profita.
Zato sam podrzao dolazak Trampa , jer ce on tu propast Amerike ubrzati.
a jel mi ne date nobela za mir? onda cu da budem ratni huskacmislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.