Tramp kaže da sada misli da Ukrajina može da povrati svu svoju teritoriju koju je zauzela Rusija

(VIDEO) Putin je u govoru pretio Zapadu, ali su svi GLEDALI U NJEGOVA RAMENA: "Pobogu, ŠTA SE DEŠAVA?!"​

Bivši saradnik Kremlja, Karakulov, otkrio je detalje o Putinovom strahu od atentata

Incident je izazvao brojne komentare i spekulacije na društvenim mrežama
Blic
24. septembar 2025.10:30
Komentara50
Predsednik Rusije Vladimir Putin postao je predmet ismevanja nakon što su televizijski snimci pokazali neobične izbočine na njegovim ramenima, baš dok je ljutito držao govor Zapadu o nuklearnom oružju.

Putinova ramena

Tramp je vrlo "ozbiljan" državnik koji mišljenje donosi u trenutku u zavisnosti s kim trenutno razgovara, jel mu se sviđa nečije odelo, jel biftek za ručak bio dobar, jel su skočile akcije tog jutra, jel mu Melanija dala zadnjih nedelju dana i na osnovu sličnih jakih argumenata koji jedan takav državnik uzima u obzir :lol:

U skladu sa tim njegove izjave su dijametralno suprotne i u 24h a kamoli na duži period. Idiokratija live.
Tako iako bih svakako podržao ozbiljnu pomoć Ukrajini da ostvari te navedene ciljeve, znamo svi da je izjava trenutni ispad i da će za koji dan opet pričati drugu ili treću verziju i naravno uvesti neke mega "beautiful" tarife usput nekome negde.

ne lupetaj gluposti NATO ratuje od samog pocetka

Daje oruzje, informacije , izvidja, logistiku, placenike, NOVAC - ma sve.

Ratujete i gubite rat .

U ovom ratu NATO ubica gine 50 puta vise nego Rusa!

Sto je po nas Srbe sjajno.
'
Jedva cekam da vas Hrvate mobilisu i posalju na istocni front .
"Daje oruzje, informacije, logistiku, tehniku .........." mislis na Ruse i Kineze tokom vijetnamskog rata?

(VIDEO) Putin je u govoru pretio Zapadu, ali su svi GLEDALI U NJEGOVA RAMENA: "Pobogu, ŠTA SE DEŠAVA?!"​

Bivši saradnik Kremlja, Karakulov, otkrio je detalje o Putinovom strahu od atentata

Incident je izazvao brojne komentare i spekulacije na društvenim mrežama
Blic
24. septembar 2025.10:30
Komentara50
Predsednik Rusije Vladimir Putin postao je predmet ismevanja nakon što su televizijski snimci pokazali neobične izbočine na njegovim ramenima, baš dok je ljutito držao govor Zapadu o nuklearnom oružju.

Putinova ramena
hoceli poletiti?

Predsednik Donald Tramp je u utorak popodne izjavio da misli da Ukrajina, uz pomoć Evropske unije, može da povrati svoju teritoriju od Rusije i vrati zemlju u njene prvobitne granice.

Tramp je ranije više puta sugerisao da bi odustajanje od dela teritorije bila ključna komponenta rešavanja rata Ukrajine sa Rusijom.

„Nakon što sam se upoznao i u potpunosti razumeo vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine/Ruzije i, nakon što sam video ekonomske probleme koje ona uzrokuje Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.

https://www.nbcnews.com/politics/wh...aine-can-win-back-land-from-russia-rcna233287
Pogledajte prilog 1789112

Zašto ovaj preokret?

Zašto ih loži?
vakcinacija.PNG

Predsednik Donald Tramp je u utorak popodne izjavio da misli da Ukrajina, uz pomoć Evropske unije, može da povrati svoju teritoriju od Rusije i vrati zemlju u njene prvobitne granice.

Tramp je ranije više puta sugerisao da bi odustajanje od dela teritorije bila ključna komponenta rešavanja rata Ukrajine sa Rusijom.

„Nakon što sam se upoznao i u potpunosti razumeo vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine/Ruzije i, nakon što sam video ekonomske probleme koje ona uzrokuje Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.

https://www.nbcnews.com/politics/wh...aine-can-win-back-land-from-russia-rcna233287
Pogledajte prilog 1789112

Zašto ovaj preokret?

Zašto ih loži?

Рат је највећи бизнис

У катастру све лепо пише шта је чије,

а то што насилник не поштује међу, то је до насилника. А нападнути има право да се брани од насилника.

„Al’ tirjanstvu stati nogom za vrat,

Dovesti ga k poznaniju prava,

To je ljudska dužnost najsvetija!“

Не вреди ако је преварна радња, обмана, фалсификат и сл...

Уговор је неважећи !

Исто важи и за брозове границе. Диктатор искројио по својој мери и то је теби катастар.

Нема правног континуитета!

Не вреди ако је преварна радња, обмана, фалсификат и сл...

Уговор је неважећи !

Исто важи и за брозове границе. Диктатор искројио по својој мери и то је теби катастар.

Нема правног континуитета!

Нема преварне радње.

Границе су међународно признате. Укључујући и међусобна признања свих ех совјетских република.

Рат је највећи бизнис
Медији су слабо преносили негодовање Украјинаца последњих месеци у вези пронађених компоненти у оореним дроновима.
Како каже "Human Rights Resource Centre" Украјинци су у последњих неколико месеци пронашлаи, у преко 3000 дронова које је Русија лансирала на њих, најважније компоненте следећих произвођача: Texas Instruments, Analog Devices, Microchip Technology и STMicroelectronics из Швајцарске.
Извозе Амери Русима нанотехнологију само пршти.

Rusi kontrolišu 18-20% Ukrajine i sve to sa Krimom i delovima Donbasa koje su osvojili pre 2022. Rusi trenutno drže pod kontrolom 116K kvadratnih kilometara Ukrajine, uključujući zajednom sa Krimom, Luganskom i Donjeckom, od toga su osvojili samo 35K kvadratnih kilometara od početka invazije 2022 i pritom imaju zaista ogromne gubitke. Jad i beda ruske vojske.

Ovo vam dokazuje da su u osnovi svi americki lideri zlikovci i ubice , i da je jedina njihova politika cinjenje zla sirom sveta sa ciljem sticanja sto veceg profita.

Zato sam podrzao dolazak Trampa , jer ce on tu propast Amerike ubrzati.
ajde kako kada gura eu u rat?
mislim da je Ukrajina, uz podršku Evropske unije, u poziciji da se bori i povrati celu Ukrajinu u njenom prvobitnom obliku“, rekao je Tramp u dugom postu na Truth Social.
a jel mi ne date nobela za mir? onda cu da budem ratni huskac

ruja ce morati da raskanta evropu, ja sam vam reakao, ali oni kao nemoj joj, ajde sacekaj da se naoruzimo, treba nam 5 godina jos

Back