Tramp je budala, potpuna budala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

YeOldeJagge

Veoma poznat
Poruka
12.829
Trampov nedostatak čvrstvog liderstva, kaže Bajden, odneo je tokom pandemije ljudske živote.

161028184747-24-joe-biden-vice-president-restricted-exlarge-169.jpg

Link

Svedoci smo da su budale na vlasti zadnjih godina.
Srećom, 2020. označiće povratak demokratske opcije, i Bajdenovog bombanja ruskih interesa.
Nadam se da će Drampf i mnogo ranije podneti ostavku, jer se truje krdžom od leka za sidu, Hlorokin.
Sada je jasno da je 100% simpatizera Drampfa takođe budala.

Meni je Drampf bas cool.. Jedan od boljih predsednika kog su imali i po nas i po njih .. Možemo mi pričati šta hoćemo ali on ni jedan rat nije počeo a i one koje mu je "mirotovrac Obama" ostavio u amanet i tu se izvlači.. Drampf je biznismen suverenista i tako se ponaša.. Problem ovih ostali koji su navikli na krce USA budžet je razumljiv..

Trampov nedostatak čvrstvog liderstva, kaže Bajden, odneo je tokom pandemije ljudske živote.

Link

Srećom, 2020. označiće povratak demokratske opcije, i Bajdenovog bombanja ruskih interesa.
Nadam se da će Drampf i mnogo ranije podneti ostavku, jer se truje krdžom od leka za sidu, Hlorokin.

Не могу да верујем да подржаваш излапелог педофиличара, поред мега цара какав је Трамп. Алфа и Омега америчког бизниса и америчке политичке сцене.

Ја се мислим да одем у клаџу и метнем сто евра што дао Вучић на то да ће Трамп да освоји нови мандат.

То је боље него да мећем паре у банку на штедњу или у инвестициони фонд.

Meni je Drampf bas cool.. Jedan od boljih predsednika kog su imali i po nas i po njih .. Možemo mi pričati šta hoćemo ali on ni jedan rat nije počeo a i one koje mu je "mirotovrac Obama" ostavio u amanet i tu se izvlači.. Drampf je biznismen suverenista i tako se ponaša.. Problem ovih ostali koji su navikli na krce USA budžet je razumljiv..
До короне Трамп је дигао на ноге америчку економију, натјерао Кинезе да вриште у трговинском рату.
Зато увелико сумњам да су му демократе и кинези подметнули корону.

Link

Da živim u USA glasao bih za Donalda Trampa.

До короне Трамп је дигао на ноге америчку економију, натјерао Кинезе да вриште у трговинском рату.
Зато увелико сумњам да су му демократе и кинези подметнули корону.
I meni se to čini.. Bez veštački izazvane krize ga ne mogu skinuti..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back