Tramp izneo mirovni plan

Dobićete qurac što bi rekao Drakče

Sad kad smo vas razvalili i pobili vam milion vojnika vi bi ste mir?

Nema od toga ništa

Rusija svoje ratove završava zauzimanjem prestonice neprijatelja

Tako će biti i sada

Tramp će pokušati da prevela Ruse, Rusi će odbiti i posle godinu dve videvši da rešenja nema, uskratiće svako finansiranje Ukrajini i ona će morati da kapitulira

Onda Rusija organizuje referendume gde će svaka oblast Ukrajine odlučiti da li želi ili ne da uđe u sastav Ruske federacije
o čemu pričaš, konju glupi?
ko to mi? kakve ja veze imam sa NATO, Ukrajincima, Amerikancima, Trumpom?

Odlicne ideje

Демилитаризована зона у Украјини и одбацивање НАТО-а: Трампов партнер изнео „план за крај рата“​

https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/13/7474847/
Венс није прецизирао ко ће контролисати „демилитаризовану зону“, али је рекао да ће тренутна линија разграничења остати, што значи да Украјина неће повратити територију коју тренутно заузима Русија.
Према речима кандидата за потпредседника САД, у оквиру мировног плана Украјина ће задржати своју независност у замену за неутралност – то значи да Украјина неће ући у НАТО или друге „савезничке институције“.
Propali su mnogi nuđeni mirovni sporazumi i planovi. :kafa:

o čemu pričaš, konju glupi?
ko to mi? kakve ja veze imam sa NATO, Ukrajincima, Amerikancima, Trumpom?

Pročitao sam ja takve kao ti odavno

Tebe NATO plaća da širiš ovde neprijateljsku propagandu

Deo si lanca srpskih NVO koje plaća zapad

Uskoro će vam Tramp ukinuti finansiranje pa ćeš morati da potražiš neki pošten posao

Poslednja izmena:
Trump je nazvao Zelenskog i rekao mu da će nastaviti podržavati Ukrajinu. Ohoho, kakav prc malom u Kremlju. :mrgreen:

"...Axios navodi da je Zelenski „bio uznemiren pozivom“, i da je Tramp rekao „da planira da nastavi da podržava Ukrajinu, ali nije ulazio u detalje“.

https://www.nedeljnik.rs/razgovor-j...ocekivani-gost-trampovog-poziva-sa-zelenskim/

Tramp kaže da će novac za Ukrajinu preusmeriti ka uklanjanju beskućnika sa ulica američkih gradova i gradnji ''šatorskih gradova''
Plan uključuje zabranu kampovanja u urbanim sredinama i hapšenje prekršilaca uz istovremeno osnaživanje rehabilitacionih organizacija.

„Želimo da se brinemo o njima, ali oni moraju da budu van naših ulica. Nema ničeg saosećajnog u tome da se oni žive u prljavštini i bijedi."

Plenkovićev bordel će morati da poveća pomoć za Zelenka

Tramp kaže da će novac za Ukrajinu preusmeriti ka uklanjanju beskućnika sa ulica američkih gradova i gradnji ''šatorskih gradova''
Plan uključuje zabranu kampovanja u urbanim sredinama i hapšenje prekršilaca uz istovremeno osnaživanje rehabilitacionih organizacija.

„Želimo da se brinemo o njima, ali oni moraju da budu van naših ulica. Nema ničeg saosećajnog u tome da se oni žive u prljavštini i bijedi."

Plenkovićev bordel će morati da poveća pomoć za Zelenka
To mi više nalikuje na lažnu vijest. Baš Trumpa boli briga za beskućnike. Pretrgao se misleći na njih kao i svaki miljarder.

To mi više nalikuje na lažnu vijest. Baš Trumpa boli briga za beskućnike. Pretrgao se misleći na njih kao i svaki miljarder.

Jesi li video post Ilona Maska na Tviteru?

On je glavni Trampov čovek za finansije i prvi finansijer kampanje

1000002811.jpg

Prvi uslov mora biti vraćanje Ukrajinske Pravoslavne Crkve Moskovske Patrijaršije u Kijev, i zabrana u Ukrajinskom parlamentu lažne Ukrajinske crkve i proterivanje lažne Ukrajinske crkve.
Pre toga Putin ne treba da prekida SVO, jer Ukrajina više nema pešadije i može sada Rusija da osvoji celu Ukrajinu i da vrati svoju crkvu u Kijev kako je tu bila i 1000 god već.
A kad Rusija osvoji celu Ukrajinu onda će Rusija da postavi rukovodstvo u Kijev koje će da pošalje "Pismo u UN" o ujedinjenju sa Rusijom, i takva je procedura sa "Pismom u UN" kad ga pošalje rukovodstvo neke države,onda to VETO ne može da spreči, jer kad se pošalje "Pismo" to direktno ulazi u UN, i ne ide preko SB UN.
Tako da je bolje da Zelenski pristane na vraćanje Ukrajinske Moskovske crkve u Kijev, ukidanje lažne Ukrajinske crkve, odustajanja dela teritorije i odustajanje od Nato-a, nego da dočeka kapitulaciju na kraju i onda će cela Ukrajina posle kapitulacije i postavljanje njenog novog proruskog rukovodstva sa "Pismom u UN" da kompletna uđe u sastav Rusije jer je procedura takva da VETO ne može da spreči "Pismo koje se pošalje od rukovodstva države direktno u UN".

267144.b.jpg
66018322_906.jpg
hSrk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpZN01EQV8vMGUxZmU2MWMxZmRmZWZjZDZmYzFjZjBkZjg...jpg
mitropolit-Onufij-yt.jpg

.

Prvi uslov mora biti vraćanje Ukrajinske Pravoslavne Crkve Moskovske Patrijaršije u Kijev, i zabrana u Ukrajinskom parlamentu lažne Ukrajinske crkve i proterivanje lažne Ukrajinske crkve.
Pre toga Putin ne treba da prekida SVO, jer Ukrajina više nema pešadije i može sada Rusija da osvoji celu Ukrajinu i da vrati svoju crkvu u Kijev kako je tu bila i 1000 god već.
A kad Rusija osvoji celu Ukrajinu onda će Rusija da postavi rukovodstvo u Kijev koje će da pošalje "Pismo u UN" o ujedinjenju sa Rusijom, i takva je procedura sa "Pismom u UN" kad ga pošalje rukovodstvo neke države,onda to VETO ne može da spreči, jer kad se pošalje "Pismo" to direktno ulazi u UN, i ne ide preko SB UN.
Tako da je bolje da Zelenski pristane na vraćanje Ukrajinske Moskovske crkve u Kijev, ukidanje lažne Ukrajinske crkve, odustajanja dela teritorije i odustajanje od Nato-a, nego da dočeka kapitulaciju na kraju i onda će cela Ukrajina posle kapitulacije i postavljanje njenog novog proruskog rukovodstva sa "Pismom u UN" da kompletna uđe u sastav Rusije jer je procedura takva da VETO ne može da spreči "Pismo koje se pošalje od rukovodstva države direktno u UN".

Pogledajte prilog 1640013Pogledajte prilog 1640016Pogledajte prilog 1640014Pogledajte prilog 1640015
.

Tako je!!!

Back