Tramp dao zeleno svetlo za prenos vlasti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1606206927188.png

Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena.

1606207419980.png

Piše: Beta 24. novembra 2020. 08.16

Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da će nastaviti „pravednu borbu“ u pokušaju da pred sudom demontira izbornu prevaru.

„Bez obzira na to, u najboljem interesu naše zemlje preporučujem“ da agencija vlade zadužena za prenos vlasti učini ono što je neophodno u vezi sa protokolima, a „ja sam tražio od svog tima da učini isto“, naveo je Tramp na Tviteru.

Više od dve nedelje posle izbora, Bajdenov tim pozdravio je ovaj Trampov korak koji, kako navode demokrate, omogućava „miran prenos vlasti“.

link

"Трамписти", много сте смрдели. А сада цркните од муке! Све ваше наде данас су покопане.

"Трамписти", много сте смрдели. А сада цркните од муке! Све ваше наде данас су покопане.
Оно, кад некоме животна срећа зависи од победе одређене особе на изборима у страној држави.
1606207750799.png

Pogledajte prilog 804865

Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena.

Pogledajte prilog 804867

Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da će nastaviti „pravednu borbu“ u pokušaju da pred sudom demontira izbornu prevaru.

„Bez obzira na to, u najboljem interesu naše zemlje preporučujem“ da agencija vlade zadužena za prenos vlasti učini ono što je neophodno u vezi sa protokolima, a „ja sam tražio od svog tima da učini isto“, naveo je Tramp na Tviteru.

Više od dve nedelje posle izbora, Bajdenov tim pozdravio je ovaj Trampov korak koji, kako navode demokrate, omogućava „miran prenos vlasti“.

link

[/QUOTE
Neka ti je laka crna zemlja pokojni komšija. :pop::pop::pop:

Pogledajte prilog 804865

Pogledajte prilog 804867

link

O komso naci navijas da nas opet bombarduju

Па и Шешељ и Вучић нису ништа бољи, као ни ови што цртају Путина и Трампа по зидовима (како ли им не падне на памет да нацртају Обилића, Косанчића, Скобаљића...).
Србија само! Наша држава, наша посла, наш град, наша породица. Какав Трамп, Ангела и Путин... докле год гледамо ко тамо побеђује на изборима, код нас ће побеђивати Вучићи, Весићи и остали Шешељи.

Шта ћеш, тако је то када неко, као, на пример, ти... мора да тражи срећу у победи неког тамо политичара у некој страној држави.
Замисли, зависи осмех и задовољство од којекакве глупости.

Pogledajte prilog 804865

Pogledajte prilog 804867

Pokopane su još prošle nedelje, ali ajd' molim te malo pristojnosti. Verujem da je i Bajden pobedio umnogome zato što je u odnosu na Trampa delovao odmerenije i pristojnije.

Кад форумски трол налази срећу у томе што онако, анонимно, може да пљује по милијардеру.

А уз то, ако је њему, као толико успешном, у глави ово што има на слици, замисли онда каква се сплачина налази унутар зидова твоје лобање.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back