Država ne odustaje od plana da sve sagrađeno za EXPO dobije zeleno svetlo i bez upotrebne dozvole

Spinuješ kao i uvek. Nikakvo krivično delo se nije desilo, negde je narod ustao protiv vlasti koja nema legitimitet.

I sve su mirne demonstracije, nasilje krene samo kao odgovor na naručene batinaše koje je organizovao Vučić i koji su preobučeni u policiju.

Sramno je ponašanje, i njihovo koji to sve rade, i tvoje koji sve to braniš praveći se lud. I još imaš obraza da stavljaš članak od Novosti koji nije medij već propagadno sredstvo režima da širi dezinformacije i mržnju.

Spinuješ kao i uvek. Nikakvo krivično delo se nije desilo, negde je narod ustao protiv vlasti koja nema legitimitet.

I sve su mirne demonstracije, nasilje krene samo kao odgovor na naručene batinaše koje je organizovao Vučić i koji su preobučeni u policiju.

Sramno je ponašanje, i njihovo koji to sve rade, i tvoje koji sve to braniš praveći se lud. I još imaš obraza da stavljaš članak od Novosti koji nije medij već propagadno sredstvo režima da širi dezinformacije i mržnju.
Idemo još jednom: ko spinuje?
Sve što misliš da je tako je van zakona.. paa ti vidi gdje si.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...rekli-ponovili-bismo-ponovicemo-krivicno-delo

Je li neko odgovarao što je napao policiju, neke i povrijedio? za to ćutiš.
Da je to tako kao što tvrdiš, ti "odgovorni" bi bili već odavno uhapšeni..
Tvoj je problem tvoja projekcija u glavi koja nema veze sa realnošću..

https://video.novosti.rs/vesti/vide...kli-ponovili-bismo-i-ponovicemo-krivicno-delo

a sad vidi da si samo obični pion

https://video.novosti.rs/vesti/vide...kadera-u-srbiji-organizuje-obojenu-revoluciju

vucic_instagram_buducnost_srbije.png

Дачић ухватио Вучића у лажи

A za šta vam je Srbija bila kriva kad se desio masakr u Ribnikaru?
Što samo dokazuje da političarite na nečijoj tragediji, jer drugačije niste sposobni.

Pa pogledaj kakvo je stanje u društvu. Sve ključa, svuda je mržnja. Nigde nema dijaloga. Ljudi se mlate po ulicama, po institucijama, na izborni dan. Jel to tebi normalno? Jel normalno da na vlasti bude neko bez podrške građana tako što koristi represiju i medijsku manipulaciju? Što svaki dan preko medija i rijalitija gledamo nasilje? Ajde mi navedi neku emisiju na TV-u gde si video dijalog sa poštovanjem? Nema. Naravno da će se sve to preneti na obične ljude. Posto od nacije pristojnih ljudi postajemo nacija zveri. Koju ti logiku i motiv imaš da to podržavaš, nije mi baš jasno :think:

Idemo još jednom: ko spinuje?
Sve što misliš da je tako je van zakona.. paa ti vidi gdje si.

Pa nisu van zakona. Ljudi su na ulicama upravo jer se NE POŠTOJE zakon. Ne rade instucije, ne postoje slobodni mediji, skupština ne zaseda, izbori pokradeni... ne znam o kakvom zakonu pričaš. Postali smo banana država. I onda kad su ljudi izašli na ulice (a šta drugo da urade?), režim se poziva na zakon. Ti očigledno nisi pri čistoj svesti kad možeš tako da spinuješ. Tvoja sposobnost da se praviš lud je stvarno naprednog nivoa. Verovatno si pohađao one njihove akademije, tamo se uči takvo besramno ponašanje.

Ne znam čemu ta neka briga oko "upotrebne dozvole"? Ima ko da brine o tome. :rtfm:
A koja tebe briga mori da ovde pišeš ? Vežbaš demagogiju.
Ti koji "brinu" su se već pokazali...
A kriminalci nisu koji razgradjuju, blokiraju, uništavaju, napadaju policiju.. ?
Znaš kako to naš narod kaže: "Što se babi snilo.." :mrgreen:
Ovo ti je spam.

Poslednja izmena:

https://video.novosti.rs/vesti/vide...kli-ponovili-bismo-i-ponovicemo-krivicno-delo

a sad vidi da si samo obični pion

https://video.novosti.rs/vesti/vide...kadera-u-srbiji-organizuje-obojenu-revoluciju

Kakvi su ti ovo dokazi? 😂😂😂😂

Daj neki dokaz da se vidi da su izvrsili ikakvo krivicno delo? :D

Nemoj mi fabrikovane tekstove i izvlacenje iz konteksta, LOL 😂😂😂😂

Stvarno, ne znam kako te nije sramota.
Mislim, ono, bar trunku, jel ti bar malkice glupo? :D

vucic_instagram_buducnost_srbije.png

Дачић ухватио Вучића у лажи

Pa nisu van zakona. Ljudi su na ulicama upravo jer se NE POŠTOJE zakon. Ne rade instucije, ne postoje slobodni mediji, skupština ne zaseda, izbori pokradeni... ne znam o kakvom zakonu pričaš. Postali smo banana država. I onda kad su ljudi izašli na ulice (a šta drugo da urade?), režim se poziva na zakon. Ti očigledno nisi pri čistoj svesti kad možeš tako da spinuješ. Tvoja sposobnost da se praviš lud je stvarno naprednog nivoa. Verovatno si pohađao one njihove akademije, tamo se uči takvo besramno ponašanje.

A koja tebe briga mori da ovde pišeš ? Vežbaš demagogiju.
Ti koji "brinu" su se već pokazali...

Ovo ti je spam.
Odlično.. taman na izbore, pa da vidimo ko je u pravu. ;)

Kakvi su ti ovo dokazi? 😂😂😂😂

Daj neki dokaz da se vidi da su izvrsili ikakvo krivicno delo? :D

Nemoj mi fabrikovane tekstove i izvlacenje iz konteksta, LOL 😂😂😂😂

Stvarno, ne znam kako te nije sramota.
Mislim, ono, bar trunku, jel ti bar malkice glupo? :D
https://video.novosti.rs/vesti/vide...no-priznaju-da-mrze-srbiju-i-hoce-novu-drzavu

Ti mi reci, jel mene ili tebe prozivaju?

Odlično.. taman na izbore, pa da vidimo ko je u pravu. ;)
Organizovana kriminalna SNS teroristicka grupa cini teska krivicna dela, i to nema veze sa bilo kakvim izborima.

Oni mogu da nameste i pokradu izbore i dobiju 99,99%, posto cine najteza krivicna dela i krse Ustav, svi mora da idu u zatvor.

Šta treba da zaključim odatle ?
Ja ne čitam režimsku propagandnu štampu
I ne mislim da je ijedan novinar tih i takvih novina ispravniji od mene.
Zašto bih ja verovao lažovima ?
Drugih dokaza nemaš ?

Ja imam dokaz da je narod nezadovoljan - ne samo studenti - da vlast nema legitimitet (zna se još od 15. marta).
Da čujem te tvoje dokaze

Pa nismo mi pioni, krivi što tvoj gazda ne sme više da hapsi, što je neko napao policiju. To pokazuje ili da se država urušila ili da on više nije naš gazda. Ili ne radi po zakonu.
Vrana, vrani oči ne vadi.
O kakvoj realnosti znate vi koji ne živite ovde. Iz režimskih medija ?
Ja jesam pion i branim se i druge..
Koji je tu interes Zapada ?

Šta treba da zaključim odatle ?
Ja ne čitam režimsku propagandnu štampu
Bolje režimsku nego stranu, plaćenu.
Ovo ti ništa ne valja, rekao ti vođa da je pobedio obojenu revoluciju :mrgreen: iskritikovaće te ;)
Kakav crni vodja.. previše je on popustljiv prema vama i ozbiljne kritike ima od nas. to se tako ne radi. ;)

Pa nismo mi pioni, krivi što tvoj gazda ne sme više da hapsi, što je neko napao policiju. To pokazuje ili da se država urušila ili da on više nije naš gazda. Ili ne radi po zakonu.

Vrana, vrani oči ne vadi.

O kakvoj realnosti znate vi koji ne živite ovde. Iz režimskih medija ?

Ja jesam pion i branim se i druge..

Koji je tu interes Zapada ?
Koji je interes?
A čiji jeste da se Srbija blokira, da propadne, da studenti ne uče.. ?
Ti mi objasni?

Bolje režimsku nego stranu, plaćenu.

Kakav crni vodja.. previše je on popustljiv prema vama i ozbiljne kritike ima od nas. to se tako ne radi. ;)

Ето, да немамо милосрдног Владаоца, његове присталице би направиле грађански рат !

Back