Bane, da si ikada polagao ili trenirao, znao bi da ne postoji mlađi instruktor. Isto tako, znao bi te neko iz tog vremena. Postoje 9 učeničkih, 10 ili instruktorski i 6 majstorskih. Još uvek nam nisi pokazao svoju diplomu "mlađeg instruktora", pa da pričamo. To sam te zamolio da nam objaviš. Ako se ne stidiš, mogao bi da nam objaviš neke snimke iz svog raskošnog talenta i dugogodišnjeg rada.Gledao sam snimak Dejvidivog seminara iz 1988, ti si onaj bucko sa naočarima. Zamoli nekog da ti prevede certifikat, na njemu piše za učešće na seminaru, a ne mlađi instruktor. Ne znam zašto pominješ Šegvića, pa i mi smo napisali da je jedan od pionira. To što sam napisao za polaganje u Novom Sadu je tačno. Citati iz novina su ipak samo novinski članci. Pa i ti si objavio da si neki mlađi instruktor, sada već verovatno" majstor," ali nemaš čime da dokumentuješ, jer i sam znaš da je nemoguće. Ne želim da se bavim Šegvićem, ako baš hoćeš da se uveriš, imaš Čeungov sajt pa mu piši, on zna kome je šta dao, ili kao i uvek ti sve bolje znaš.Dejan i ja smo postali Čeungovi predstavnici za Jugoslaviju 21.04.1996 godine. Sve diplome i uverenja imaš na grupi u facebooku, stvarno nemam vremena da razglabam sa tobom..
au bre radojkovicu pa ti sve vise tones
pa ako ja lazem nije valjda da laze i wilijem ceung, i fotografije u knjizi koju si ti potpisao kao urednik,
stavio sam fotografiju na kojoj si ti i mladji instruktor na nekoj demonstraciji,
i mikic je stavio fotografiju i tekst gde lepo pise da postoje "mladji instruktori"/gordan popovic ili tako nesto/
boza je potpisao tekst u kome stoji "sijaset mladjih instruktora" na ceungovoj akademiji
hoces da kazes da svi oni lazu /ceung, boza, mikic/ i da sad treba da verujem tebi a ne sebi i svojim ocima hahaha
sta da ti kazem vise nego smesan si isto koliko i tvoje tvdnje da je segvic koji je prvi pokazao bozi neke tehnike polagao za ucenika na nekom seminaru gde si ti vec valjda bio majstor sta li hahahaha
kad sam vec tu da ti pokazem i jos jedna fotku gde pise gde je pocelo sa autenticnim wc i gde su kasnije poceli da se otvaraju klubovi
kao sto rekoh vrati se nazad, pa lagano otvaraj sve fotke koje je mikic postavio,
videces sve ono sto nisi znao ili si selektivnono izbrisao iz secanja ili dokaze da sada namerno lazes.
bucko sa naocarima hahahahhah pa tad sam imao 74- 78kg na 188 cm visine, i radio sam kao jedan od spasilaca na Adi Ciganliji
exxxpertu moj opet si nesto pomesao hahahha
ajd bas mi oznaci na tom snimku gde je taj "bucko" pa da ti se svi jos jednom nasmejemo hahah
ps
nema greske, certifikat je jedno, diploma sa polaganja je drugo,
znas kako, kod nas u klubu u beogradu nije bio obicaj da polazemo dva-tri puta mesecno za rangove niti da zvanja dobijamo na rec,
ono kao majke mi znam sve, ajd tita ti, daj mi majstorsko zvanje, dobices tal od clanarine
nije bilo skypa da me neko nesto jednom nedeljno uci, niti yutuba da se edukujemo daljinski
niti su postojale kao kod vas one "privremene instruktorske licence"
morali smo da idemo sto vise na treninge, tada ih je bilo 6 nedeljno,
da ucestvujemo u turnirima koji su organizovani u klubu,
i da ucestvujemo u treninzima pomazuci pocetnicima ili vodeci delove treninga
pa se svako polaganje pamtilo jer ih nije bilo vise od jednom godisnje a ne kao kod nekih kad treneru zafali lova da ode na godisnji odmor ili da otplati ratu kredita
nemoj da brines, nisam ja zaboravio na diplomu, problem je sto sam se u nazad 24 godine selio jedno 5-6 puta pa su mi stvari rasute na vise mesta, ali cim je nadjem stavicu je ne zbog mene nego zbog tebe da dokazem kakav si karakter ili bolje receno neznalica,
ali cu usput da insistiram da mi objasnis kako sve ono pise po knjigama i novinama a ti o tome nemas pojma?
pa gde si ti trenirao kad nisi znao za sve te mladje instruktore...