Kao bivši šef Čeungove organizacije za bivšu Jugoslavuju , odgovorno tvrdim da ti nikad nisi bio nikakav mlađi instruktor, niti je takvo zvanje postojalo. Ako želiš, može ti to i David Cheung demantovati. 1988 je David prvi put bio u Srbiji. Kakva polaganja za instruktore. Pa Šegvić je tek 1989 polagao u Novom Sadu za 8 studentski rang. Ili su možda svi snimci i dokumenta iluzija.
Bilo bi lepo , a i svima bi nam otkrio nove činjenice kada bi išta od ovoga što si napisao moga da potkrepiš bilo kakvim dokazom, " mlađi instruktore" Bane. .
A veću glupost od te da si polagao kod Dejvida nisam čuo skoro. Nadam se da ćeš to da argumentuješ kao i sve do sada.
e pa evo majstore moj veliki, sifu radojkovicu
da ti odgovorim na ovo sto sam citirao a sto si ti u zadnjih par dana ponovio najmanje 3 puta.
uzmi knjigu koju si ti
sam potpisao kao urednik a zove se "moj zivot sa wing chunom" autor je naravno wilijem cheung,
pa kad otvoris knjigu idi na 143 stranicu,
pa kad to uradis kazi mi sta pise ispod poslednje fotografije , dole levo????????
evo da pomognem tebi veliki majstore koji volis da izvrces istinu i druge nazivas lazovima
tamo pise
DEMONSTRIRAJU MAJSTOR D. RADOJKOVIC
I
MLADJI INSTRUKTOR V. MARJANOVIC
sam si urednik knjige gde si lepo napisao odgovor na ona pitanja koja si meni postavljao
e sad ja tebe da pitam,
kad si vise lagao?,
onda kad si pisao knjigu pa tamo stavio da postoji
mladji instruktor,
ili ovde na forumu kad tvrdis da
tako nesto ne postoji i nikad nije postojalo hahahahaha
eto toliko o tebi, tvom znanju i tvom karakteru majstoreeeee
ps. e sad moderatori izvolite pa brisite ako mislite da ima nekog vredjanja kad se citira i dokumentuje ko laze a ko govori istinu,
ps II. i sve druge koje stvarno zanima istina o tome ko je segvic,kakav je njegov uticaj bio na wc u srbiji i kakvu poziciju je on imao i koje rangove je imao isto ima odgovor u istoj ovoj knjizi koju su potpisali isti ovi sto ovde sada pljuju po svima koji nizu u njihovom nazovi savezu
eto toliko od mene majstore radojkovicu i ostali