Tour de France 2011

Sad bi trebo da počne prenos na ''nacionalnoj''
http://www.naslovi.net/tv-program/rts-2
Izgleda da je kiša žestoka tamo biće klizalište...
261562_197287930320594_103512969698091_486425_5017774_n.jpg

:vatromet::vatromet:

:vatromet::vatromet:
Cadel Evans

Svaka cast i Hušovdu koji me je oduševio....svi sprinteri otpadaju na početku brda a on se još i zadržao u Evansovoj grupi...:worth:

Na RTS-u realno nemaju pojma...gledam onaj skraceni pregled etape sinoc...i kidam se od smeha...Kanćelara je sprinter...Džens Vojt (Jens Foht)...pokušava čovek da dočara ali teško...jedino onima koji nemaju kablovsku

Poslednja izmena:
Ja sam slušao neka 2 komentatora i ok su za RTS standard...!
Nisam gledao danas prvo kad sam prebacio u 16:15 skupština i posle me mrzelo i otišao sam da vozim...Jel bilo padova zbog kiše?

Najvise mi zao Brajkovica. Mislim da je vrlo perspektivan biciklista ali njegovo vreme tek dolazi.
Razumem zelju organizatora da sto detaljnije prati trku i snimi sto vise kadrova ali ovo je neoprostivo, krajnja nemarnost.

Ma ovaj vozac je mogao bolje da reaguje...svaka cast i Fleci i Hugerlandu...covek je bio ODRAN posle one zice...
2692843064-10072011173537.jpg
:dash::dash:
Cak se i rasplakao, jadan, na dodeli tackaste majice...samo se nadam da ce nastaviti Tour...:worth::worth::worth:
l5317618.jpg

Dadose im na kraju samo crvene brojeve...:roll::roll:

Nego Vokler u zutom...:think::think::think:
Vinokurov...karlica i butna kost...stvarno zalosno...:(

Ma ovaj vozac je mogao bolje da reaguje...svaka cast i Fleci i Hugerlandu...covek je bio ODRAN posle one zice...
Pogledajte prilog 194172:dash::dash:
Cak se i rasplakao, jadan, na dodeli tackaste majice...samo se nadam da ce nastaviti Tour...:worth::worth::worth:
Pogledajte prilog 194173
Dadose im na kraju samo crvene brojeve...:roll::roll:

Nego Vokler u zutom...:think::think::think:
Vinokurov...karlica i butna kost...stvarno zalosno...:(
Kao da se uplašio tako je nešto vozio...Uopšte je isuviše kola motora i ostalog na stazi...Inače reče komentator da imaju neke specijalne jake šorceve ali i oni se mogu pocepati očigledno.
Danas odmor ali kolko sam skontao i danas voze zapravo se nikad ne odmaraju.

Pa jeste previse vozila...ali ono kad pogledas oni moraju da budu tu jer ne znaju na koliko ce se grupa pocepati...jer oni moraju da imaju sve vozace pod nadzorom...
Ja mislim da svi biciklisti za ta dva dana odmora odvoze mozda 50-100km na valjcima...

Back