Ledli King okacio kopacke o klin.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...am-defender-Ledley-King-retires-football.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...am-defender-Ledley-King-retires-football.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, Luka je danas odbio putovati s klubom na pripreme u SAD. Kako je njegova sapunica doživjela vrhunac, te su ga i navijači i mediji uzeli na zub kao "izdajicu" i "nezahvalnika" ja bi rekao par riječi
Dakle, Tottenham je do dolaska Luke Modrića bio prosječan klubić u Premier ligi koji je15 godina bilježio rezultate između 8 i 12. mjesta. Bili su sprdnja svima, jer su Židovi uvijek imali para ali nikad nisu bili u stanju niš napravit. Od kad je Luka došao, Tottenham je po prvi put u 20 godina postao klub za top 4 engleskog nogometa i u tom kontinuitetu igra 4 godine.
Luki je dopizdio Tottenham i oće otići. Dao im je 4 dobre godine, na njemu već u startu mogu čisto zaraditi 20 mil. funti, ali neeeeee....ne da Židov....sad je Tottenham odjednom veliki klub, sad on licitira, sad on uvjetuje....a Luka ispada izdajica, je "oni ga skupo plaćaju, a on tako"...
Pa svako bi ga tako plaćao, gdje god da je otišao jer je dobar...donio im je rezultate, sad će im donijeti i pare, ali je svejedno p.... .. Zašto? Zato što frustrirana uprava Tottenhama skupa sa još frustriranijim navijačima zamišlja da je Tottenham postao veliki klub (zapravo da je uvijek bio, ali eto nešto ga neće zadnjih 20 godina) i da bi svako trebao biti ponosan nositi upravo njihov dres...smiješno...Modrić je bolji od Tottenhama i ako ne ode nikada neće saznati koliko je dobar...
ali da se ne lažemo Modrić ne vrijedi 50 miliona i šugavo je da ga nepuštaju za realnih 35 miliona.
Tottenham mi je uvijek bio simpatičan klub, još od Klinsmanna i Sheringhama, ali smatram da su oni ovdje nezahvalna strana...
Totenhem je tik pre negoli će Modrić doći dva puta bio peti i borio se za LŠ, tako da je imao odličnu osnovu i nije da je Modrić ekipu iz donjeg dela tabele doveo do jedne LŠ-a ... Ako je to njegov maksimum, da on ekipu koja je bila 5-a pre njega jednom dovede do LŠ-a, i to ekipu koja je jedan od najvećih trošadžija poslednjih godina, onda je ovo što on radi i više nego bahato ... Nije on klasa Ćavija, Inieste, Alonsa ili Pirla pa da neće da ide na pripreme sa klubom koji ga plaća i prema kom ima obavezu ... To ni Ćavi ne bi smeo da radi koji je izmislio fudbal, a ne Modrić kom je najveći uspeh što je jednom igrao LŠ sa klubom koji je među 4 najveća potrošača ...Dakle, Tottenham je do dolaska Luke Modrića bio prosječan klubić u Premier ligi koji je15 godina bilježio rezultate između 8 i 12. mjesta. Bili su sprdnja svima, jer su Židovi uvijek imali para ali nikad nisu bili u stanju niš napravit. Od kad je Luka došao, Tottenham je po prvi put u 20 godina postao klub za top 4 engleskog nogometa i u tom kontinuitetu igra 4 godine.
Nisam ih pratio preterano kao Spurs, ali eto on veli da je Luka bio povređen u to vreme, a i koliko se sećam tu ekipu je vukao Bejl i Defo a ne Modrić ...
kada moze 40 miliona da Milan uzne za Tijaga Silvu
Pomešao sam sezone, onda je sledeće Bejl kidao i bio proglašen najboljim igračem na ostrvu ... Tada je pokidao Inter u LŠ, tako da jeste sledeća sezona nakon one gde su obezbedili LŠ ...Bejl veliku vecinu te sezone nije ni igrao....bio je levi bek i zamena Asu Ekotu![]()
Pomešao sam sezone, onda je sledeće Bejl kidao i bio proglašen najboljim igračem na ostrvu ... Tada je pokidao Inter u LŠ, tako da jeste sledeća sezona nakon one gde su obezbedili LŠ ...
Totenhem je tik pre negoli će Modrić doći dva puta bio peti i borio se za LŠ, tako da je imao odličnu osnovu i nije da je Modrić ekipu iz donjeg dela tabele doveo do jedne LŠ-a ... Ako je to njegov maksimum, da on ekipu koja je bila 5-a pre njega jednom dovede do LŠ-a, i to ekipu koja je jedan od najvećih trošadžija poslednjih godina, onda je ovo što on radi i više nego bahato ... Nije on klasa Ćavija, Inieste, Alonsa ili Pirla pa da neće da ide na pripreme sa klubom koji ga plaća i prema kom ima obavezu ... To ni Ćavi ne bi smeo da radi koji je izmislio fudbal, a ne Modrić kom je najveći uspeh što je jednom igrao LŠ sa klubom koji je među 4 najveća potrošača ...
Nisam ih pratio preterano kao Spurs, ali eto on veli da je Luka bio povređen u to vreme, a i koliko se sećam tu ekipu je vukao Bejl i Defo a ne Modrić ...
Luka je odličan igrač, ali nije klasa najvećih, i ne verujem da je za klub koji se bori za titulu u dve najjače lige, nego taman tu gde jeste, za klub koji se bori za LŠ-a, tipa Totenhem ili Valensija u Španiji ...
A da im mi utrapimo Babovića, mora neko da odmeni Modrića![]()
Gde da dogura? Vidiš da je ostao da truli u Totenhemu.![]()
Zadnju sezonu prije Modrićeva dolaska završili su 11. pod Ramosom. Jol je prethodne 2 sezone bio 5.
Za Tottenham je najvažniji igrač i to će pokazati već iduća sezona, ako ga neće biti. On je taj koji veže i omogućava Baleu, VDV i drugima prostora za igru.
Ja ti kazem da je Tottenham bio 4. mesto kada je Modric 6 meseci bio u gipsu...
zasto kada on ode nebi mogao Tottenham da bude 4. kada je tada pobedjivao i extra partije pruzao bez njega...
sigurno necemo propasti bez njega....a sigurno je takodje da nam nece nedostajati njegovi golovi i asistencije...![]()
Citajuci ove tvoje komentare 10 minuta sam udario u jednogled i cudio se cudu....
ti be ko da si padnuo sa krusku....ko da imas pet ipo godine...a ides mi brate neko vreme na zivci, nemogu te smislim....pises tu neke gluposti i nerviras me a i ovako sam nervozan, kaznise me 1100 dinara za prekoracenje parkiranja za 3 minuta...a i ovako bi sad nekog istepao sto mi ide na zivci, pa ne zalim 21.000 da platim za to....kad vec placam da znam sta sam platio....