Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
561331_3230924985873_570140669_n.jpg

561128_441987929175102_1053554111_n.jpg

Pravi kapiten tima i zauvek legenda naseg kluba :( Ledley the KING!

Dakle, Luka je danas odbio putovati s klubom na pripreme u SAD. Kako je njegova sapunica doživjela vrhunac, te su ga i navijači i mediji uzeli na zub kao "izdajicu" i "nezahvalnika" ja bi rekao par riječi:mrgreen:

Dakle, Tottenham je do dolaska Luke Modrića bio prosječan klubić u Premier ligi koji je15 godina bilježio rezultate između 8 i 12. mjesta. Bili su sprdnja svima, jer su Židovi uvijek imali para ali nikad nisu bili u stanju niš napravit. Od kad je Luka došao, Tottenham je po prvi put u 20 godina postao klub za top 4 engleskog nogometa i u tom kontinuitetu igra 4 godine.
Luki je dopizdio Tottenham i oće otići. Dao im je 4 dobre godine, na njemu već u startu mogu čisto zaraditi 20 mil. funti, ali neeeeee....ne da Židov....sad je Tottenham odjednom veliki klub, sad on licitira, sad on uvjetuje....a Luka ispada izdajica, je "oni ga skupo plaćaju, a on tako"...

Pa svako bi ga tako plaćao, gdje god da je otišao jer je dobar...donio im je rezultate, sad će im donijeti i pare, ali je svejedno p.... .. Zašto? Zato što frustrirana uprava Tottenhama skupa sa još frustriranijim navijačima zamišlja da je Tottenham postao veliki klub (zapravo da je uvijek bio, ali eto nešto ga neće zadnjih 20 godina) i da bi svako trebao biti ponosan nositi upravo njihov dres...smiješno...Modrić je bolji od Tottenhama i ako ne ode nikada neće saznati koliko je dobar...

ali da se ne lažemo Modrić ne vrijedi 50 miliona i šugavo je da ga nepuštaju za realnih 35 miliona.

Tottenham mi je uvijek bio simpatičan klub, još od Klinsmanna i Sheringhama, ali smatram da su oni ovdje nezahvalna strana...

Dakle, Luka je danas odbio putovati s klubom na pripreme u SAD. Kako je njegova sapunica doživjela vrhunac, te su ga i navijači i mediji uzeli na zub kao "izdajicu" i "nezahvalnika" ja bi rekao par riječi:mrgreen:

Dakle, Tottenham je do dolaska Luke Modrića bio prosječan klubić u Premier ligi koji je15 godina bilježio rezultate između 8 i 12. mjesta. Bili su sprdnja svima, jer su Židovi uvijek imali para ali nikad nisu bili u stanju niš napravit. Od kad je Luka došao, Tottenham je po prvi put u 20 godina postao klub za top 4 engleskog nogometa i u tom kontinuitetu igra 4 godine.
Luki je dopizdio Tottenham i oće otići. Dao im je 4 dobre godine, na njemu već u startu mogu čisto zaraditi 20 mil. funti, ali neeeeee....ne da Židov....sad je Tottenham odjednom veliki klub, sad on licitira, sad on uvjetuje....a Luka ispada izdajica, je "oni ga skupo plaćaju, a on tako"...

Pa svako bi ga tako plaćao, gdje god da je otišao jer je dobar...donio im je rezultate, sad će im donijeti i pare, ali je svejedno p.... .. Zašto? Zato što frustrirana uprava Tottenhama skupa sa još frustriranijim navijačima zamišlja da je Tottenham postao veliki klub (zapravo da je uvijek bio, ali eto nešto ga neće zadnjih 20 godina) i da bi svako trebao biti ponosan nositi upravo njihov dres...smiješno...Modrić je bolji od Tottenhama i ako ne ode nikada neće saznati koliko je dobar...

ali da se ne lažemo Modrić ne vrijedi 50 miliona i šugavo je da ga nepuštaju za realnih 35 miliona.

Tottenham mi je uvijek bio simpatičan klub, još od Klinsmanna i Sheringhama, ali smatram da su oni ovdje nezahvalna strana...

Nije zahvaljujuci Modricu Tottenham postao solidan klub(ne mogu reci veliki jer on nije ipak u rangu sa Arsenalom :D) nego zato sto su doveli dosta skupih igraca.
Prije svega Adebayora koji je bio mozda i najbolji igrac T. prosle sezone.

Totenhem je tik pre negoli će Modrić doći dva puta bio peti i borio se za LŠ, tako da je imao odličnu osnovu i nije da je Modrić ekipu iz donjeg dela tabele doveo do jedne LŠ-a ... Ako je to njegov maksimum, da on ekipu koja je bila 5-a pre njega jednom dovede do LŠ-a, i to ekipu koja je jedan od najvećih trošadžija poslednjih godina, onda je ovo što on radi i više nego bahato ... Nije on klasa Ćavija, Inieste, Alonsa ili Pirla pa da neće da ide na pripreme sa klubom koji ga plaća i prema kom ima obavezu ... To ni Ćavi ne bi smeo da radi koji je izmislio fudbal, a ne Modrić kom je najveći uspeh što je jednom igrao LŠ sa klubom koji je među 4 najveća potrošača ...

Nisam ih pratio preterano kao Spurs, ali eto on veli da je Luka bio povređen u to vreme, a i koliko se sećam tu ekipu je vukao Bejl i Defo a ne Modrić ...

Luka je odličan igrač, ali nije klasa najvećih, i ne verujem da je za klub koji se bori za titulu u dve najjače lige, nego taman tu gde jeste, za klub koji se bori za LŠ-a, tipa Totenhem ili Valensija u Španiji ...

Nisam ih pratio preterano kao Spurs, ali eto on veli da je Luka bio povređen u to vreme, a i koliko se sećam tu ekipu je vukao Bejl i Defo a ne Modrić ...

Bejl veliku vecinu te sezone nije ni igrao....bio je levi bek i zamena Asu Ekotu ;)
Tek kada se pola tima povredise, 3-4 kola pred kraj Hari napravi prinudnu kombinaciju da Bejl igra ispred Ekota levog veznog i tu covek proradi, dade gol Arsenalu i Celziju.....
pre bih rekao da je Defo odveo tim u LS jer je dao 17 gola i tu smo napravili razliku....pohvalio bi i Kinga i Dovsona ( Dovson proglasen za najboljeg igraca Tottenhama te sezone)...i Hari je tu uradio dobar posao....Krauc je rasavao najvaznije meceve...
ali bez obzira na pojedince cenim da je tu zasluga celog tima....a reci da je Modric izvukao sam Tottenham je neverovatno, jer je bio povredjen tada polovinu sezone.....

A za 40 miliona i cenu mogu da kazem samo sledece....

Modric nije svetska klasa kakvi su igraci koje je nabrojao Valken.....ali kada moze Napoli da trazi 100 miliona za Kavanija, kada moze 40 miliona da Milan uzne za Tijaga Silvu, 60 Liverpul za Toresa, 40 Njukstl za Kerola, kada Porto trazi 40 za Mutinja a Santos 50 za Nejmara....zasto nebi onda mogao Tottenham za Modrica 40....pritom Tottenham ga je 20 platio kad je bio anonimus, a gde je logika sada da ga prodaju za 30 kad im je glavni igrac....

a i ne gori nam pod noge da ga dajemo za dzabe...pa nije Tottenham u situaciju sa Modrica kao Arsenal sa Van Persija da mu istice ugovor za 6 meseci....zato Arsenal i hoce da uzne za njega bar 25 miliona ako nista drugo...
Modricu je ugovor do 2016..... Modric ga je potpisao svojevoljno i TREBA DA GA ODRADI KAO PROFESIONALAC.....a ne da napusta pripreme....

Pomešao sam sezone, onda je sledeće Bejl kidao i bio proglašen najboljim igračem na ostrvu ... Tada je pokidao Inter u LŠ, tako da jeste sledeća sezona nakon one gde su obezbedili LŠ ...

bas tako :D
i poslednje cetri utakmice u prethodnoj sezoni je odigrao kao zmaj ....protiv Arsenala, Celsija i Barlija je davao po gol, a protiv Sitija je odigrao doktorski....tad je Tottenham usao u Ligu Sampiona.... :D
tada sam rekao "ovaj mali daleko ce da dogura"....

Totenhem je tik pre negoli će Modrić doći dva puta bio peti i borio se za LŠ, tako da je imao odličnu osnovu i nije da je Modrić ekipu iz donjeg dela tabele doveo do jedne LŠ-a ... Ako je to njegov maksimum, da on ekipu koja je bila 5-a pre njega jednom dovede do LŠ-a, i to ekipu koja je jedan od najvećih trošadžija poslednjih godina, onda je ovo što on radi i više nego bahato ... Nije on klasa Ćavija, Inieste, Alonsa ili Pirla pa da neće da ide na pripreme sa klubom koji ga plaća i prema kom ima obavezu ... To ni Ćavi ne bi smeo da radi koji je izmislio fudbal, a ne Modrić kom je najveći uspeh što je jednom igrao LŠ sa klubom koji je među 4 najveća potrošača ...

Luka je odličan igrač, ali nije klasa najvećih, i ne verujem da je za klub koji se bori za titulu u dve najjače lige, nego taman tu gde jeste, za klub koji se bori za LŠ-a, tipa Totenhem ili Valensija u Španiji ...

Zadnju sezonu prije Modrićeva dolaska završili su 11. pod Ramosom. Jol je prethodne 2 sezone bio 5. Prije toga od 92. nikad bolji od 7, 8 mjesta.
Nije Modrić tolko dobar koliko danas takvih igrača nema puno u Europi. Za Tottenham je najvažniji igrač i to će pokazati već iduća sezona, ako ga neće biti. On je taj koji veže i omogućava Baleu, VDV i drugima prostora za igru.
Tu ga nema ko zamijenit.

Ipak mislim da je pretjerao sa neodlaskom u SAD. Dobar je on dečko, onako skroman, očito sluša neke mudre savjete ta trane....
Forsira Real, a baš u njemu će teško igrat. Može konkurirati samo za zadnje vezne a tu su Xabi i Khedira u prednosti. Za ofenzivna tri nema šta tražit i za te pozicije ga Real sigurno ne kupuje. Doduše on i dosta stagnira u Tottenhamu (nema ga Harry šta naučit kad nije neki taktičar) pa vjerujem da bi u Realu mogao doseći vrhunac karijere....

A da im mi utrapimo Babovića, mora neko da odmeni Modrića :think:

Gde da dogura? Vidiš da je ostao da truli u Totenhemu. :mrgreen:

Citajuci ove tvoje komentare 10 minuta sam udario u jednogled i cudio se cudu....
ti be ko da si padnuo sa krusku....ko da imas pet ipo godine...a ides mi brate neko vreme na zivci, nemogu te smislim....pises tu neke gluposti i nerviras me a i ovako sam nervozan, kaznise me 1100 dinara za prekoracenje parkiranja za 3 minuta...a i ovako bi sad nekog istepao sto mi ide na zivci, pa ne zalim 21.000 da platim za to....kad vec placam da znam sta sam platio....

Zadnju sezonu prije Modrićeva dolaska završili su 11. pod Ramosom. Jol je prethodne 2 sezone bio 5.

Kod Jola zmiju 2 puta 5 :D
A kod Ramosa su bili dobri dok ne osvojise Karling kup, time su obezbedili Evropu, a onda 4. na tabelu nisu mogli da budu pa da igraju LS, nisu mogli ni da ispadnu....pa su se zevzecili, na treninge nisu dolazili, to su u hotel 7 dana slavili, tepali se King i Lenon sa neki gosti iz hotela, Dzenas terao isto cirkus....prosjaci se pet dana okupili oko hotela da im daju igraci koju paru, i igraci pijani ko cepovi ne odstupaju....sezonu su priveli sa porazi, a ono isti im qrazzz Evropa sa 5. ili sa 11. mesto....Evropa je Evropa....a niko im posle kupa nije zamerao za poraze pa im je iskreno bolelo kuraazz za ligu posle kupa...

Za Tottenham je najvažniji igrač i to će pokazati već iduća sezona, ako ga neće biti. On je taj koji veže i omogućava Baleu, VDV i drugima prostora za igru.

Ja ti kazem da je Tottenham bio 4. mesto kada je Modric 6 meseci bio u gipsu...
zasto kada on ode nebi mogao Tottenham da bude 4. kada je tada pobedjivao i extra partije pruzao bez njega...
sigurno necemo propasti bez njega....a sigurno je takodje da nam nece nedostajati njegovi golovi i asistencije... :D

Levy kaznio Modrića po treći put u četiri dana

PREDSJEDNIK Tottenhama kaznio je Luku Modrića sa 120 tisuća funti jer nije došao na početak priprema i jer se nije pojavio na letu koji je momčad vodio na pripreme u SAD , a sprema mu i još jednu globu, jer i dalje odbija trenirati u klupskom kampu.

19:45 Levy kaznio Modrića po treći put u četiri dana!

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy odlučio je kazniti Luku Modrića po treći put u posljednja četiri dana i to zato što se nije pojavio na današnjem treningu u klupskom kampu u Chigwellu.

Za razliku od prethodne dvije kazne u tako kratkom vremenu, iznos ove najnovije za sada nije poznat.

Podsjećamo, Modrić je prvo kažnjen prošlog tjedna oduzimanjem dvotjedne plaće (80 tisuća funti), jer nije došao na početak priprema, iako mu je bio odobren produljeni godišnji odmor, kao i ostalim igračima koji su nastupali na Euru.

Za vikend je Modrića predsjednik opalio po džepu "skidanjem" još jednog tjednog honorara (40 tisuća funti), jer se nije pojavio na letu koji je momčad iz Londona vodio na pripreme u Los Angeles.

Levy je tako pokazao da je ozbiljno mislio kada je ogorčen Modrićevom neprofesionalnošću i bezobrazlukom, odlučio objaviti "rat" svojoj najvećoj zvijezdi, koja je zaprepastila sve u klubu nakon što je odbijanju treniranja s klubom s kojim ima ugovor do 2016., dodala i neodlazak na pripreme u SAD.

Modrićevi postupci dodatno su izritirali prvog čovjeka Spursa, jer Luka je dezertirao u trenucima kada Levy prolazi veliku osobnu dramu - supruga mu je ozbiljno bolesna. Dakle, nije mogao odabrati gori tajming za inatiti se, jer Levy sada razmatra čak i da potpuno obustavi pregovore s Realom i natjera Modrića na ostanak, baš kao što je napravio i prošlog ljeta kada je bila aktualna saga s Chelseajem.

14:40 "Modrić je budala! Ništa nije naučio prošlog ljeta!"

Dobro obaviješteni izvor iz Tottenhama potvrdio je da je klub spreman zadržati Modrića pa makar cijelu sezonu proveo na klupi. U Spursima su bijesni na Modrićevu odluku da ne trenira s momčadi i ne ode na turneju.

"Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem. Klub sluša ponude drugih klubova, ali njegova se cijena neće više spuštati", rekao je neimenovani izvor za Goal.com.

12:30 Levy spreman ući u rat

Mirror javlja da je Modrićev bojkot potpuno razbjesnio predsjednika Tottenhama Daniela Levyja. Napominje se da je Levy spreman ući u rat s Modrićem i odbiti sve ponude. Istu je stvar napravio prošle sezone kad ga je želio Chelsea.

Levy je u boljoj poziciji i za takav postupak ima asa u rukavu. Naime, Modrić s Tottenhamom ima ugovor do 2016. i bez blagoslova kluba će na White Hart Lineu ostati još četiri godine. Ako bi se inatio do kraja, Levy bi ga mogao poslati i u drugu momčad, a Modrić će slobodan igrač biti tek za četiri godine.

11:00 Modrićevi agenti se sastaju s Realom

Modrićevi agenti danas će se sastati s ljudima iz Reala i razgovarati o transferu. Telegraph piše da bi ishod današnjeg sastanaka mogao odrediti sudbinu našega igrača iako je u cijeloj priči ključan stav Spursa, a ne igrača. Modrić je već dogovorio uvjete s Realom (4,5 milijuna eura godišnje i ugovor na tri sezone). Modrićevi ljudi će pokušati nagovoriti Madriđane da povise ponudu.

Oba kluba su tvrda u svojim stavovima i zasad nitko ne popušta. Real ne želi dati više od 35 milijuna eura, dok Tottenham tvrdoglavo traži 10 milijuna više. Modrić radi sve kako bi prisilio klub da ga proda. Jučer je odbio putovati s momčadi na turneju u SAD zbog čega će ostati bez 100 tisuća eura. Njegov je postupak jako razočarao sve u klubu.

:klap: Bravo Levi :worth: na kraju ce Luka moliti kao stene da ga pustimo da se vrati :D

Ja ti kazem da je Tottenham bio 4. mesto kada je Modric 6 meseci bio u gipsu...
zasto kada on ode nebi mogao Tottenham da bude 4. kada je tada pobedjivao i extra partije pruzao bez njega...
sigurno necemo propasti bez njega....a sigurno je takodje da nam nece nedostajati njegovi golovi i asistencije... :D

Modrića nije bilo od 5. kola (krenuli sa 4 pobjede) do kraja prosinca. Četvrto mjesto osvojeno je u svibnju....u to vrijeme je i Bale bio na klupi, eksplodirao je tek na proljeće (dotada je valjda skupio 30-ak nastupa u prvoj za klub bez ijedne pobjede :lol: )
Mada kak je krenulo, ostat će on u Tottenhamu i to u rezervama :mrgreen:

Citajuci ove tvoje komentare 10 minuta sam udario u jednogled i cudio se cudu....
ti be ko da si padnuo sa krusku....ko da imas pet ipo godine...a ides mi brate neko vreme na zivci, nemogu te smislim....pises tu neke gluposti i nerviras me a i ovako sam nervozan, kaznise me 1100 dinara za prekoracenje parkiranja za 3 minuta...a i ovako bi sad nekog istepao sto mi ide na zivci, pa ne zalim 21.000 da platim za to....kad vec placam da znam sta sam platio....

Ti si mnogo neki nervozan čovek. ;)
Stagnira Bejl, stagnira...

Back