Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pep_guardiola_1392774c.jpg

Nek je ziv i zdrav, zelim mu sve najbolje, i da uznemo sa njime titulu :D

Novi trener Tottenhama Pep Gvardiola predstavio je novi strucni stab i saradnike:

Trener golmana: Valter Zenga
Zengin trener: Oliver Kan
Kondicioni trener: Jusein Bolt

a novi trener Tottenhama Gvardiola je i najavio da ce posle samog prestavljanja uci u kucu velikog brata...

:worth: :klap:

Latest Odds on next Spurs manager:
David Moyes 9/4 Andre Villas-Boas 7/2 Roberto Martinez 9/2 Fabio Capello 7/1
Rafael Benitez 8/1 Alan Pardew 8/1 Jurgen Klinsmann 12/1 Tim Sherwood 12/1
Gus Poyet 16/1 Pep Guardiola 16/1 Didier Deschamps 20/1 Frank de Boer 25/1
Martin O'Neill 25/1 Laurent Blanc 25/1 Marcelo Lippi 25/1 Unai Emery 33/1
Slaven Bilic 33/1 Cesare Prandelli 33/1 Guus Hiddink 33/1 Owen Coyle 33/1
Manuel Pellegrini 33/1 Ally McCoist 33/1 Louis Van Gaal 33/1 Avram Grant 40/1
Jorge Jesus 40/1 Glenn Hoddle 40/1 Jose Mourinho 40/1 Martin Jol 40/1
Sven Goran Eriksson 40/1 Joachin Loew 40/1 Bob Bradley 50/1 Gary Neville 50/1
Terry Venables 50/1 Carlo Ancelotti 50/1 Steve McClaren 50/1 Ruud Gullit 50/1
Stuart Pearce 50/1 Mick McCarthy 50/1 Alan Curbishley 50/1

Najgore sto moze da nas snadje su Aleks Mek Klis, Rafa Benitez, Avram Grant i Sven Goran Erikson :D
drzim palceve Gvardioli, Martin O'Nilu, Martinu Jolu i Loranu Blanu :D

Levi=Djura :mrgreen:

Tico, opusti se, lozi te crni... :lol:

Moze se tako reci :D ...samo sto Levi gleda da budu sto bolj rezultati a ne sto vise para da uzne...a problem su mu prevelika ocekivanja....trazi covek od Harija da uzne titulu, a zaboravlja da je Tottenham poslednji bio Hari kada ga je preuzeo....pa ako mu on ne valja nece niko....uostalom dobar je i Levi po jednom, a to je sto ne pusta najbolje igrace, jasno kaze Modricu da ako ne zeli da igra za Tottenham moze na tribine, a da ga on nece prodati :D

Ma znam....pravi budalu od sebe :D

Moze se tako reci :D ...samo sto Levi gleda da budu sto bolj rezultati a ne sto vise para da uzne...a problem su mu prevelika ocekivanja....trazi covek od Harija da uzne titulu, a zaboravlja da je Tottenham poslednji bio Hari kada ga je preuzeo....pa ako mu on ne valja nece niko....uostalom dobar je i Levi po jednom, a to je sto ne pusta najbolje igrace, jasno kaze Modricu da ako ne zeli da igra za Tottenham moze na tribine, a da ga on nece prodati :D

Ma znam....pravi budalu od sebe :D

Ma kapiram, ali kad pomenu da vuce sve konce i da je pokvaren kol'ko je tezak nekako me asociralo na njega, ne znam zasto. :mrgreen:

Back