Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
206268_10150172395443505_351687753504_6937475_6541916_n.jpg

CEO ZIVOT CEKAM LIGU SAMPIONA...CEO ZIVOT CEKAM CETVRTFINALE...ZA MENE SU ONI POBEDNICI!!!

i nek znaju dusmani koji se sada slade MI CEMO SE VRATITI!!!

Gotovo je :( misija Liga Sampiona se zavrsila u cetvrtfinalu...sa ponosom napustamo Ligu Sampiona i okrecemo se prvenstvu...momci i Hari su dve godine radili za ovo...cela prosle sezone su progurali teret pritiska kakvog nisu imali do sada...zavrsili su na cetvrtom mestu....zasluzili ligu sampiona...koju smo igrali sve do sada...ako ih pljujemo zbog poraza protiv reala pljunucemo i zaboravicemo dve godine radosti, zaboravicemo pobedu nad Sitijem koja nas je odvela do Lige Sampiona, pljunucemo na dve pobede protiv Arsenala, na prvo mesto u grupi , na pobedu nad Inerom, na eliminaciju Milana , na debi nastup koji ce se godinama pominjati... 5:0 u dvomecu...rezultat veliki ali nerealan...dva klucna igraca i sudija nisu dozvolili da se gleda uzbudljiviji dvomec...ako pljujemo Krauca, pljunucemo i njegov gol protiv Sitija i protiv Milana, ako krivimo Gomesa za ispadanje koga cemo da hvalimo za intervenciju protiv Milana kada su svi posle udarca Jepesa videli loptu u mrezi sem Gomesa...Drago mi je sto u mom timu igraju Bejl, Modric i Van der Vart...igraci koje ceo svet zeli igraju na Lejnu...drago mi je sto imamo Harija najbolj trener u Premijer ligi za sezonu 2009/2010...nadam se boljim sledece sezone...nadam se da ce ekipa ostati na okupu kao i Hari...pa sledece sezone da napravimo jos veci podvig...
OH WHEN THE SPURS , GO MARCHING IN!!!

Totenhem najbliži Subotiću?

Iako agent Stiven Keli konstantno demantuje spekulacije da će Neven Subotić napustiti Borusiju iz Dortmunda, prema poslednjim izveštajima iz Nemačke, Totenhem je najbliži potpisu srpskog štopera.

Subotić je u poslednjih godinu i po dana bio na meti Čelsija i Arsenala, a nije izostalo i interesovanje klubova iz Italije gde su se Juventus i Milan raspitivali za usluge mladog defanzivca.

Ipak, veruje se da je Totenhem trenutno najbliži Subotićevom potpisu i da im neće biti problem da izdvoje 15 miliona evra koliko je navodno dovoljno da bi se Borusija odrekla standardnog prvotimca.

Trener Hari Rednap želi da vidi Subotića na Vajt hart lejnu jer Ledli King i Džonatan Vudgejt više vremena provode u bolnici nego na terenu.

:)

penal nad Modricem nije sviran...mogao je sudija i posle starta nad Super Pavom da pokaze na beli krec...
a i...ja nisam rekao da smo osteceni za prolaz u narednu rundu...procitaj...rekao sam da su Gomez,Krauc i sudija uticali da rezultat bude veci nego sto bi trebalo...da Krauc nije dobio crveni u 15 minutu zar mislis da bi primili 4 gola...da je sviran penal nad Modricem u 2 minutu cenis li da bi bili porazeni....sve cestitke Realu....definitivno je zasluzeno proso...neosporavam prolaz vec rezultat...

kakvi paceri ovaj Liverpul i Arsenal. Al Arsenal je takva luzerska ekipa. Sada u sredu kad dodju na White Hart Lane a samopuzdanje im na nuli...... A Geret kad danas primi nagradu za najboljeg igraca, taman ce im pokazati zasto je dobio nagradu!

Iskreno, navijao sam za Vidica, mislim da je ova sezona apsolutno bila njegova. Nije to sto je Srbin, vec bez njega Mancester ne bi bio na mestu gde je sada (i u LS i u ligi). Ali dobro, sve cestitke Bejlu, imao je odlican pocetak sezone (istice se utakmica protiv Intera, naravno), kasnije je posustao zbog povrede i jos uvek deluje bledo na terenu ali dobro, mlad je, ima potencijal, videcemo da li ce biti konstantniji sledece sezone.

Back