Vercingetorix
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
Opa, Liverpul razbi ove, krece nabolje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa vjerom da ce Spurs ponovo biti sa nama...

Opa, Liverpul razbi ove, krece nabolje![]()

misija Liga Sampiona se zavrsila u cetvrtfinalu...sa ponosom napustamo Ligu Sampiona i okrecemo se prvenstvu...momci i Hari su dve godine radili za ovo...cela prosle sezone su progurali teret pritiska kakvog nisu imali do sada...zavrsili su na cetvrtom mestu....zasluzili ligu sampiona...koju smo igrali sve do sada...ako ih pljujemo zbog poraza protiv reala pljunucemo i zaboravicemo dve godine radosti, zaboravicemo pobedu nad Sitijem koja nas je odvela do Lige Sampiona, pljunucemo na dve pobede protiv Arsenala, na prvo mesto u grupi , na pobedu nad Inerom, na eliminaciju Milana , na debi nastup koji ce se godinama pominjati... 5:0 u dvomecu...rezultat veliki ali nerealan...dva klucna igraca i sudija nisu dozvolili da se gleda uzbudljiviji dvomec...ako pljujemo Krauca, pljunucemo i njegov gol protiv Sitija i protiv Milana, ako krivimo Gomesa za ispadanje koga cemo da hvalimo za intervenciju protiv Milana kada su svi posle udarca Jepesa videli loptu u mrezi sem Gomesa...Drago mi je sto u mom timu igraju Bejl, Modric i Van der Vart...igraci koje ceo svet zeli igraju na Lejnu...drago mi je sto imamo Harija najbolj trener u Premijer ligi za sezonu 2009/2010...nadam se boljim sledece sezone...nadam se da ce ekipa ostati na okupu kao i Hari...pa sledece sezone da napravimo jos veci podvig...
dva klucna igraca i sudija

pimpuje zvaku pleme mu jeebem Spurs
resio da promeni klupske boje

Opa... Ti se vratio?![]()
a sad ce se vrati i ostala ekipa 

Nije mi jasno da u objašnjenju ove nagrade ljudi navode njegovu partiju protiv Intera u LŠ...valjda se bira najbolji u PL?![]()