Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Realno , kad sam krenuo kod druga rekao sam bice 3 0. Malo sam promasio, al nesto sam tako mozda i ocekivao. treba biti realan. Kolko god to bolno bilo. Sad treba overiti 5 poziciju, ili se eventualno nadati nekim kiksevima citija, pa na jesen opet....

Al Barsa i Real jesu trenutno najjaci. Al kako su samo unistili spansku ligu! Njihov 3 klub trenutno je viljareal. A ta ekipa redovno dobija po 3, 4 komada od "njih". Znam da proslo kolo je jedva izgubila, al inace je tako. I jos su izgubili od dinama iz zagreba, A 3 ili 4 tim Spanije. Samo real i Barsa. Ovo ostalo dno dna.

posto vidim da sam prozvan samo da odgovorim...banovan sam i nemogu da ostavljam komentare....a samo prozivanje iako znate da nisam tu govori o vama...kukavicki se ubacujete sa strane iako dobro znate moju situaciju....
kao prvo...ja sam Tottenham voleo kad je bio poslednji u ligi isto kao i sada kada su medju prvih osam u Evropi i iznad Liverpula i Milana koji nemogu da se raduju svojim uspesima nego se raduju tudjim neuspesima...ja Tottenham volim onakav kakav jeste....Ligu Sampiona moze uzeti Celzi,Barsa ili Real...ali ako je neko uzivao u ovim utakmicama u Ligi Sampiona to smo mi..navijaci Tottenhama....ovaj jedan poraz nemoze da mi izbrise pobedu nad Milanom i Intertom, na prvo mesto u grupnoj fazi...poraz me boli ali cinjenica je da smo iznad vas sto smo pokazali i u medjusobnim okrsajima ove sezone....tolko od mene...

Spurs

Poslednja izmena:
Rednap: ''Sve je krenulo kako ne valja...''

Rednap žali zbog ubedljivog poraza svoje ekipe, ali i navodi razloge zbog kojih Totenhem nije mogao da napravi bolji rezultat.

"Bio je to jedan od onih dana kada je sve krenulo kako ne treba. Izgubili smo Lenona minut pre početka, pri izlasku na teren. Rekao mi je da se ne oseća dobro i da nema snage, pa sam morao napraviti zamenu dok smo izlazili iz svlačionice. Čak i uz rano primljeni gol i isključenje Krauča, mislio sam da smo prvo poluvreme bili dobri i da smo imali nekoliko prilika. Ali igrati s desetoricom skoro 80 minuta je vrlo teško", rekao je Rednap, i dodaje.

'Sa zaostatkom 1-0 na poluvremenu mislio sam da još imamo šanse, ali ovde vam je potrebno 11 igrača na terenu, a na kraju smo izgubili desnog beka Ćorluku dok je Bejle dobio grčeve. Imali smo na klupi Kranjčara koji nije bio spreman, a izgubili smo Ćorluku koji se povredio. Sada je problem i vikend meč protiv Stouka, završio je Radnap.

Sportske.net

Dobro smo igrali I poluvreme. U drugom opet malo panika. A trebali smo da idemo da damo jos jedan i kraj price. Ovako , malo panika u zadnjem minutu. Bezveze. E sada, u ponedeljak sve nade u Li9verpul. Ako ne pobeda, onda da ne izgube.

Ja se ne sjecam kada je Siti pobijedio u Liverpulu... Ili mi je slabo pamcenje...ili je to bilo stvarno davno...

Svaka cast za pobjedu juce... Bilo je to u vasem stilu... Lijepi golovi, lijepa igra, dramaticno do samog kraja...:klap: Moram priznati i da je Eterington dao sjajan gol...;)

Malo o Realu. Mourinho je car:worth:...kakav presing igraju sve njegove ekipe to je neviđeno, ko bijesni psi prekidaju akcije u samom začetku...nije mi bila najjasnija Redknappova taktika, ko je zapravo igrao desnog veznog, jer meni je izgledalo da možda i najjača lijeva strana svijeta (Marcelo-Ronaldo) neprekidno juriša na sirotog Ćorluku, koji je kasnije umro na terenu pa su ga odnijeli...Van der Vaart ispod nivoa

Dobili Stoke, još je tu otvoreno za Ligu prvaka. Kaboul i Huddlestone su natrag, 2 dobra igrača...

196875_156790374381877_100001527462115_345861_8185059_n.jpg

Ćorluka izvređao navijača Totenhema

Vedran Ćorluka mogao bi da se nađe pred istražnom komisijom Premijer lige posle vređanja navijača svog tima. Hrvatski reprezentativac je nakon meča 32. kola protiv Stouk sitija 3:2 izvređao navijača svog kluba, nazvavši ga "idiotom".

- Istina je, rekao sam jednom navijaču da je idiot. Uostalom, što sam mogao reći čoveku, našem navijaču, koji je celu utakmicu negodovao. Umesto da navija za nas, on je radio sve suprotno. Rekao sam mu i da prestane sa kritikovanjem i da nas bodri - kazao je Ćorluka.

Pomoćnik Harija Rednapa - Kevin Bond demantovao je da je malo falilo da Ćorluka ponovi incident koji je svojevremeno izveo Erik Kantona, kada je odlučio da se fizički obračuna sa fanom.

- Ne, nije bilo nikakve šanse da Ćorluka ponovi ono što je Kantona učinio 1995. godine, kada je kung-fu potezom napao navijača. Takvo nešto Ćorluka nema u sebi - rekao je Bond.

takvim navijacima bi zabranio ulaz na stadion....

Ćorluka izvređao navijača Totenhema

Vedran Ćorluka mogao bi da se nađe pred istražnom komisijom Premijer lige posle vređanja navijača svog tima. Hrvatski reprezentativac je nakon meča 32. kola protiv Stouk sitija 3:2 izvređao navijača svog kluba, nazvavši ga "idiotom".

- Istina je, rekao sam jednom navijaču da je idiot. Uostalom, što sam mogao reći čoveku, našem navijaču, koji je celu utakmicu negodovao. Umesto da navija za nas, on je radio sve suprotno. Rekao sam mu i da prestane sa kritikovanjem i da nas bodri - kazao je Ćorluka.

Pomoćnik Harija Rednapa - Kevin Bond demantovao je da je malo falilo da Ćorluka ponovi incident koji je svojevremeno izveo Erik Kantona, kada je odlučio da se fizički obračuna sa fanom.

- Ne, nije bilo nikakve šanse da Ćorluka ponovi ono što je Kantona učinio 1995. godine, kada je kung-fu potezom napao navijača. Takvo nešto Ćorluka nema u sebi - rekao je Bond.

takvim navijacima bi zabranio ulaz na stadion....

Miki ti je takav navijac:hahaha1:

Back