- Poruka
- 15.396
Kolko su smesni ovi iz Milana...znaci Hari je isao na nulu...nenormalno je juriti rezultat ako ga vec imamo...mi smo dobro uradili to sto smo hteli...oni su isli da daju gol nisu ga dali, mi smo igrali da ga neprimimo sto smo i uradili...e sad...oni pricaju da smo prosli nezasluzeno a nevide koliko su bili jadni na proslom mecu...kada su trebali da jure rezultat samo su jednu sansu imali i to posle nelogicnog istrcavanja Gomesa sa gola...zatorili smo ih tako da nisu mogli nista da naprave 90 minuta...da smo igrali jos tolko opet bi se mrcvarili pozadi i jebavali...a kao bili su u tom mecu MNOGO bolji kao sto kaze moderator mile...pricaju da ih gol nije hteo...pa kako da daju gol kad sanse ne stvaraju...nece gol da im padne sa neba...treba akcija da se izgradi...treba da se igra....i eto...sad se oni vade iz poraza sa trofejima i kao da smo prosli nezasluzeno...a kako to...dali nasem igracu nije pokazan crveni posle brutalnog starta sa obe noge, dali nasem igracu nije pokazan ni zuti karton kada je otisao na vasu klupu i davio i udarao sa glavu vaseg trenera, dal smo dali gol iz ofsajda kao Bajern prosle godine protiv Fiorentine, dal nam je sviran nepostojeci penal???Jednostavno mi smo u ovom dvomecu bili bolji zato sto smo znali sta smo hteli, i zato sto smo umeli da radimo ono sto smo isplanirali...
Znaš kako, prvu utakmicu smo mi igrali loše, Alegri je zayebao sa stavljanjem Jepesa kao štopera, a Silvu u vezni redi, to mu se obilo o glavu, jer da je Silva bio ispred Lenona, kao Jepes, siguran sam da ne bi onako glupo reagovao.
U drugoj smo bili bolji, nismo uspeli da damo gol, vi ste prošli ok, sve je u redu, al' da ste baš bolji ne bih se složio, imali ste više sreće.