Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo Roben igra valjda desno krilo. A kad je Bejl u punoj snazi i formi neznam dal je iko bolji od njega. Drugo, Kad u dve utakmice nedas gol, kako mislis da prodjes? Da je arsenal izbacio Barsu, mislis da bi neko pricao kako nisu sutnuli na gol a prosli su. To je liga sampiona.

Prvo Roben igra valjda desno krilo. A kad je Bejl u punoj snazi i formi neznam dal je iko bolji od njega. Drugo, Kad u dve utakmice nedas gol, kako mislis da prodjes? Da je arsenal izbacio Barsu, mislis da bi neko pricao kako nisu sutnuli na gol a prosli su. To je liga sampiona.

pa i Dzerard igra centralnog veznog pa je veci igrac od Bejla (rece Walken, ja se slazem :mrgreen: )
nije se Walken pridrzavao toga ko na kojoj poziciji igra, vec koje veci grac
rekoh ja da je ove sezone najbolje levo krilo, ali ako bi gledali ko je veci on i Roben, Roben je ipak za klasu veci, sto ne znaci da ga Bejl za 2 sezone nece preskociti

sto se tice same utakmice, prilicno sam razocaran prikazanim, nisam navijao za Milan, vuku se po terenu ko babe, ali vasi su bili ispod svakog nivoa, igrali su ziheraski, a ovamo ih nahvaliste da igraju najlepsi fudbal sta ti ja znam :neutral:

Poslednja izmena:
pa normalno da je veci igrac od njega sa svojih 30 i kusur godina, Bale je jos klinac i njemu tek predstoji karijera (njemu je prakticno ovo prva profesionalna sezona)
Tek za jedno 10-ak godina moci cemo da raspravljamo ko je veci igrac dal Bale ili Gerard.

[

sto se tice same utakmice, prilicno sam razocaran prikazanim, nisam navijao za Milan, vuku se po terenu ko babe, ali vasi su bili ispod svakog nivoa, igrali su ziheraski, a ovamo ih nahvaliste da igraju najlepsi fudbal sta ti ja znam :neutral:[/QUOTE]

To za Bejla jeste tako. Al da te pitam nesto. Da je tvoja ekipa tako prosla dalje, dali bi te bilo briga kako su odigrali? Nekad moras taktizirati, da bi dosao do rezultata. Imas tako hiljadu primera u proslosti. I mislis da je Arsenal izbacio Barsu, dal bi neko posle dva dana pricao kako im ovi nisu sutnuli na gol? Ne. Rekli bi samo ,sjajni arsenal izbacio Barsu. To je liga sampiona, niko te nepita za utisak ili lepotu. Samo razultat.

Prvo Roben igra valjda desno krilo. A kad je Bejl u punoj snazi i formi neznam dal je iko bolji od njega. Drugo, Kad u dve utakmice nedas gol, kako mislis da prodjes?
Roben igra čas levo čas desno ... Pre je bio striktno levo krilo, a sad igra više Mesijevu poziciju i sprovodi njegovu filozofiju igre ...

Što se tiče dvomeča, nijedna ekipa nije zaslužila da ide dalje, očajan dvomeč, i prošla je manje loša ekipa ... Milan potpuno statičan, bez rešenja u napadu, bez organizacije i igrača koji može da povuče ekipu ... Ibra kao i u 90% takvih utakmica potpuno bezvoljan i zato nikad neće biti legenda ...

Totenhemu se sve svodilo na traženje Krauča, koji svaki put koristi ruke u skoku (tako je i dao onaj gol na svetskom kad je lika povukao za dredove) ... Modrić loš danas, Lenon svega par prodora, Van der Vart ništa ... Jedino Doson i Galas na nivou ...

crni lepotan :

Pa tesko i tad , mislim Bale ce tad imati tek 25,26 godina, a to je jos uvek relativno mlad igrac pred kojim je jos dosta sezona, mislim on vec sad pokazuje izuzetan kvalitet i klasu ali da bi pokazao i velicinu eee za to je vec potrebno i dosta vremena.

Znas za mene su VELIKI igraci recimo : Maldini, Zaneti, Del Pjero, Inzagi, Sedorf, Rambo Petkovic, Raul, Roberto Karlos, Martin Palermo.....itd, znaci igraci koji prakticno decenijama igraju na vrhunskom nivou, znaci igraci koji maltene i sa 40 igraju u jakim klubovima i pruzaju dobre partije dok su recimo neki njihovi vrsnjaci (koji su svojevremeno bili odlicni i igrali sa njima) vec odavno pali u zaborav...........e vreme je pravi pokazatelj velicine i to je ono sto pravi razliku izmedju velikih igraca i instant zvezda takozvanih " sezonaca" (koji odigraju dobro koju sezonu ili nekoliko sezona pa ih vise nigde ne bude), e sad da li je Bale "sezonac" samo ili je velicina koju cemo gledati i za 10-15 godina kako igra na visokom nivou to je pitanje koje cemo saznati vremenom.

Ovo je povijesni uspjeh Tottenhama!:super: Četvtfinale Lige prvaka eeeej...pa 20 godina nisu se ni plasirali i uglavnom tavorili u sredini ljestvice.Očekivano je iskusniji Milan nametnuo tempo, ali nemaju pravu kvalitetu. Bez raspoloženog Modrića i Van der Vaarta, a sa Baleom na klupi, Tottenhamu je ostalo braniti se. Mislim da mu je ovo limit, ali opet i drugi kandidati prilično neuvjerljivi ove sezone (Schalke, Šahtar debitant, Chelsea, Bayern pa čak i Man Utd.)....onaj Sandro će biti yeben igrač...

Odigrali smo takticki...na rezultat...zasluzili smo ovaj prolaz... :)
To sto je Milan na trenutke dominirao ne znaci sad da smo bili losi...inace da je iz prvog meca bilo 0:0 drugaciji bi film gledali....oni su igrali igru koliko smo im mi dozvolili...disciplinovana i cvrsta igra u odbrani i eto nas....nadam se da ce nas sreca u zrebu ovoga puta posluziti...

Cestitke na prolazu.Zasluzili ste zbog odlicne taktike,pokazali ste da znate i takticki cvrsto i zrelo da odigrate,sto je za svaku pohvalu.Veceras niste nista posebno igrali,ali dovoljno da prodjete a to je najvaznije.

Dalji plasman zavisi od forme vasih igraca,najvise Bejla i Van der Varta,kao i toga koga cete dobiti.

Hari mi je bio prilicno nervozan sto se tice ovog meca...previse je bio fokusiran na rezultat...

Utakmica je bila veoma dobra(iako je zavrsena bez golova)...puna akcije... Bolje je igrao Milan(kada je u pitanju napad)...ali je Totenhem odradio ono sto je zelio...
Nijesam gledao do sada ovakav Totenhem... Dokazali su da mogu da odigraju i vrhunsku odbranu...
Sudjenje glavnog sudije je bilo perfektno(je li moguce da je dosao dan da i to kazem?!)...:ok:

Douson je bio maestralan...Sandro veoma pametan sto se faulova tice...a Modric je pokazivao klasu konstantno... Cak je i Galas odradio odlican posao:D Lenon je uvijek bio zatvoren uz pomoc dvojice protivnickih igraca ali i pored toga je odigrao barem solidno... Krauc nije lezao Milanovim igracima...konstantno su glumili u duelu s njim(iako je i on znao da ih faulira)...ali nije ga lako ni cuvati... Rafi nije bio dan...
Milo mi je sto se Bejl vratio;)

Na drugoj strani prilicno dobra igra Milana, ali namjerili su se na odlicnu ekipu... Losi su bili u zavrsnici...pogotovo Robinjo(nesvojstveno za njega)... Ostalo je prilicno dobro funkcionisalo... Merkel mi nije izgledao uopste lose...ali malo je igrao... Pato i Silva su najvise pokazali...barem po meni...

Vrlo sam zadovoljan utakmicom iako sam ocekivao golove... Ne znam da li teorije zavjere piju vodu ali primjecujem da se u velikom broju slucajeva desavaju neobicne stvari...

Cestitke komsijama!:ok: :klap: I zelim vam dobar zrijeb...a smatram da ce vam svaki zrijeb biti dobar!:ok:

P.S. Vi nama vec mozete da cestitate:mrgreen: Ali posto ja vjerujem u teorije zavjere bolje ipak da sacekamo posljednji zvizduk na Stemford Bridzu;)

PROSLE GODINE JE INTER UZEO LIGU SAMPIONA NA KONTRE...NIKO NIJE DIGAO GLAS DA JE NEZASLUZENO...DOK OVI MISOVI SADA JEDU GOVNA...NEGO...KO IZGUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI..
198527_10150124946463505_351687753504_6681188_2322901_n.jpg

198527_10150124946473505_351687753504_6681190_2836335_n.jpg

198527_10150124946468505_351687753504_6681189_2654795_n.jpg

198009_10150124946043505_351687753504_6681180_2551572_n.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
pa i Dzerard igra centralnog veznog pa je veci igrac od Bejla (rece Walken, ja se slazem :mrgreen: )
nije se Walken pridrzavao toga ko na kojoj poziciji igra, vec koje veci grac
rekoh ja da je ove sezone najbolje levo krilo, ali ako bi gledali ko je veci on i Roben, Roben je ipak za klasu veci, sto ne znaci da ga Bejl za 2 sezone nece preskociti

sto se tice same utakmice, prilicno sam razocaran prikazanim, nisam navijao za Milan, vuku se po terenu ko babe, ali vasi su bili ispod svakog nivoa, igrali su ziheraski, a ovamo ih nahvaliste da igraju najlepsi fudbal sta ti ja znam :neutral:

Ase Roben ima 27 godina,a Bejl 22 razlika je velika,Roben je sa 22 u Celsiju bio sasvim prosecan igrac Bejl ima predispozicije da bude jedan od boljih igraca na toj poziciji sam ako nastavi da radi i ako ga ne zeznu povrede.......

Totenhme je igrao da sacuva tih 1:0 inace i te kako znaju da igraju ofanzivno,i delovali su bolje od Milana iako je jurio rezultat,Lenon je imao par dobrih prodora po boku,utakmica nije ispunila moja ocekivanja,ali da ne ispuni ocekivanja nego da se provuku ove guzonje kao sto to umeju da rade inace.....nastavak takmicenja ce biti mnogo atraktivniji s Tothemom,noeg li sa Milanom,jer Totenhem se zatvara kada igra na rezultat a Milan davi igru i kada juri 3 gola zaostatka.......ajmo jos da ispadne inter i to je to,da moze na miru da se gleda nastavak lige sampiona,bez gnjavaze,sa idejom,brzinom,lepotom,bez zatvaranja,bez malverzacija sumnjivih sudijskih odluka i svega sto ide kao atribut italijanskog fudbala.....

@ivanica
al si ga zaebala...mislim da tri dana posle ovo nece moci oka da sklopi :mrgreen: Harija ne diraj...bolje bi ti bilo neki od vasih fudbalera da upicanis...nego dzabe ce trosis farbu...na ruzno lice sminka ne pomaga :)

@mile
e jebaga...nije mi problem nego me mrzi...bas cu sad da se jeebavam da ga ubacujem u spojileri... ;)

Back