Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bejl: Ne plašimo se Barselone

Nakon što se Totenhem plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, gde bi jedan od protivnika mogao da bude i Barselona, zvezda londonskog tima Geret Bejl ističe da se niko u londonskom klubu ne plaši katalonskog giganta.

“Barsa igra fantastičan fudbal u ovom trenutku. Svake nedelje to i dokazuju. Ali, mi u Totenhemu se ne plašimo nikoga. Zato i ne osećamo pritisak”, izjavljuje sjajni Velšanin.

Totenhem od 1962. i dvomeča sa Benfikom (poraz od 3:1 u Portugalu, pobeda od 2:1 u Londonu) nije igrao u polufinalu elitnog evropskog klupskog nadmetanja, a Bejl naglašava da ko god bude bio rival u narednoj rundi takmičenja - njegova ekipa neće menjati stil igre.

“Moramo da igramo onako kako mi to umemo. Bez nervoze, naravno. Želimo da pokažemo da smo dobar tim”, rekao je Bejl, dodavši da ga uopšte ne brine da li igra u odbrani ili veznom redu, već da uživa kada god je na levoj strani terena i daje golove.

Pored Totenhema u četvrtfinale Lige šampiona prošli su pomenuta Barselona, te Šahtjor i Šalkea, a naredne sedmice biće odigrana četiri preostala revanš meča.

U njima se, 15. i 16. marta, sastaju Mančester junajted - Olimpik Marsej (prva utakmica 0:0), Čelsi - Kopenhagen (2:0), Real Madrid - Lion (1:1) i Bajern Minhen - Inter (1:0).

I ja mislim, nisu ništa naročito, nas su jedva izbacili...

Pa SQUID cas kazes kako je Milan jedan od najblijh i najvecih u Evropi a onda kako su nas jedva izbacili u stilu sta ce tek da se desi protiv ostalih......dogovori se sa sobom koji ces stav da zastupas.....

Totenhem je igrao defanzivno ali je pokazao u ovoj sezoni da ume i te kako da igra ofanzivno kada je to potrebno,pa bolje da prodje neko ko bar zna da igra ofanzivno a ne neko ko nikada u svojoj istoriji nije igrao da da gol vec sve neke kalkulacije

Ostali brzo menjate misljenje,nakon pobede protiv Intera govorili ste o fantasticnom totenhemu a sada ga omalovazavate iako zaboravljate ulog istorijskog 1/4 finala

Pa SQUID cas kazes kako je Milan jedan od najblijh i najvecih u Evropi a onda kako su nas jedva izbacili u stilu sta ce tek da se desi protiv ostalih......dogovori se sa sobom koji ces stav da zastupas.....

''najblijh'' - ne znam šta je ovo, najbolji ili najslabiji?!

Gledaj, ja volim Milan, i kada igraju protiv bilo koga na svetu ja ću reći da će Milan pobediti, ybg to je tako...

Milan i jeste najveći u Evropi uz Real, tu nema priče...

Ko je najbolji u Evropi videćemo, za sada je to Inter...da su nas jedva prošli to je činjenica, prošli su zbog samo jednog gola, u revanšu smo bili bolji, to je svima jasno, ne bih rekao da je Totenhem bolji tim od Milana, ne prolazi uvek bolji, jednostavno imali su više sreće, a i Alegri je loše krenuo prvu utakmicu, + smešna intervencija Jepesa...

Ostali brzo menjate misljenje,nakon pobede protiv Intera govorili ste o fantasticnom totenhemu a sada ga omalovazavate iako zaboravljate ulog istorijskog 1/4 finala

Ja nisam govorio o ''fantastičnom'' Totenhemu nikada, mislim da nisu ništa naročito...

Za njih i jeste to veliki upeh, s obzirom da prvi put učestvuju u LŠ, al' ne zaboravi i Šahtjor, i Šalke su u 1/4 finala...

Tottenham će daleko bolje izgledati sa Baleom i Van der Vaartom u punoj spremi (ako je to uopće moguće:think:)...tada ima više mjesta i za Lennona i Modrića i lopta ide bolje...u slijedećih 24 dana tek jedna tekma, idealno da se svi oporave za pakleni travanj od minimalno 8 tekmi (doduše igraju repke)...

''najblijh'' - ne znam šta je ovo, najbolji ili najslabiji?!

Gledaj, ja volim Milan, i kada igraju protiv bilo koga na svetu ja ću reći da će Milan pobediti, ybg to je tako...

Milan i jeste najveći u Evropi uz Real, tu nema priče...

Ko je najbolji u Evropi videćemo, za sada je to Inter...da su nas jedva prošli to je činjenica, prošli su zbog samo jednog gola, u revanšu smo bili bolji, to je svima jasno, ne bih rekao da je Totenhem bolji tim od Milana, ne prolazi uvek bolji, jednostavno imali su više sreće, a i Alegri je loše krenuo prvu utakmicu, + smešna intervencija Jepesa...

Ja nisam govorio o ''fantastičnom'' Totenhemu nikada, mislim da nisu ništa naročito...

Za njih i jeste to veliki upeh, s obzirom da prvi put učestvuju u LŠ, al' ne zaboravi i Šahtjor, i Šalke su u 1/4 finala...

Ti znas sta si govorio o Milanu,ostavi stamparsku gresku po strani ;)
Ja sam samo hteo da iznesem misljenje da mi je post delovao u fazonu sta ce se tek desiti protiv ostalih kad su nas ovakve jedva prosli....mislim da su italijanski timovi kroz istoriju imali dovoljno sto srece sto malverzacija i pomoci sudija i uefe,ako je u korist dosta je......Totenhem ili Milan,pa sad tacno je to sto pricas ovo drugo ime mnogo vise odzvanja,ali eto trenutno Milan je slabiji nije uspeo da prodje porazen je.....
Sad opet kontradiktornost:kazes ne pobedjuju uvek najbolji,Milan je bolji nije imao srece,a onda kazes da je najbolji u Evropi Inter,zar sada ne vazi pravilo da ne pobedjuju uvek najbolji???

Ti znas sta si govorio o Milanu,ostavi stamparsku gresku po strani ;)

Govorio sam i da ćemo pobediti Junajted na ''Old Traford'' posle onih 2-3 na ''San Siru'', ybg, kad navijam za njih...iako sam znao da smo dobrim delom već ispali...

Ja sam samo hteo da iznesem misljenje da mi je post delovao u fazonu sta ce se tek desiti protiv ostalih kad su nas ovakve jedva prosli....

Ne mora da znači, ko zna ko će biti, i šta će biti protiv sledećeg rivala...

mislim da su italijanski timovi kroz istoriju imali dovoljno sto srece sto malverzacija i pomoci sudija i uefe,ako je u korist dosta je......

Ne znam da su nam baš sudije i UEFA pomagali...

2007. smo otišli mesto Zvezde, ybg kada smo klub sa najvećim koeficijentom, nije LŠ - LŠ bez nas...:D

Evo i Inter što je osvojio prošle sezone, ja baš i ne znam da su imali neku pomoć UEFE i sudija, čak je u onoj utkamici protiv Barse bilo par loših odluka sudije, mislim na crveni za Motu, i gol Pikea iz ofsajda...

Totenhem ili Milan,pa sad tacno je to sto pricas ovo drugo ime mnogo vise odzvanja,ali eto trenutno Milan je slabiji nije uspeo da prodje porazen je.....
Sad opet kontradiktornost:kazes ne pobedjuju uvek najbolji,Milan je bolji nije imao srece,a onda kazes da je najbolji u Evropi Inter,zar sada ne vazi pravilo da ne pobedjuju uvek najbolji???

Tako govori ovaj dvomeč...

U prvoj utakmici nismo bili bolji, loše smo igrali, Jepes je zayebao tamo kod gola, to je greška Alegrija, al' da su baš bolji od nas ne bih rekao, tu smo, imali su sreće da daju gol, i eto, idu dalje...

Inter je stvarno bio najbolji prošle sezone sa Murinjom, to ne može niko da ospori, ne sećam se kad je neko razbio Barsu onako...

Hiljadu je primera u proslosti da je jedan tim igrao povucenije i na kraju prosao ( ili osvojio trofej). Tako da to nepije vodu. Na kraju, ko koga uopste pita kakva je utakmica bila? Samo se pamti ekipa koja je prosla.Da je trebalo da napadnemo, dali bi gol. Kad je murinjo prosle godine takvom taktikom sve izbacio i osvojio svi ste mu se divili. I da je Arsenal izbacio Barsu bez suta na gol, posle 1 dana niko ne bi to ni spominjao. samo bi se znalo Arsenal izbacio Barsu. A to sto imaju titula u evropi, svaka cast. Al trba zapamtiti da smo dva puta u evropi igrali sa Milanom i oba puta prosli. Dakle, leze nam.

Ma kakav Real...da se Lion nije uplasio i povukao garant bi ih dobili...nisu oni nista neznam sta...takvi timovi kao Real u englesku ih ima sest...nego slaba primera ostavlja utisak da su iznad ostalih timova na svetu...isto kao i Milan koji igra u mrtvoj Seriji A...

Kolko su smesni ovi iz Milana...znaci Hari je isao na nulu...nenormalno je juriti rezultat ako ga vec imamo...mi smo dobro uradili to sto smo hteli...oni su isli da daju gol nisu ga dali, mi smo igrali da ga neprimimo sto smo i uradili...e sad...oni pricaju da smo prosli nezasluzeno a nevide koliko su bili jadni na proslom mecu...kada su trebali da jure rezultat samo su jednu sansu imali i to posle nelogicnog istrcavanja Gomesa sa gola...zatorili smo ih tako da nisu mogli nista da naprave 90 minuta...da smo igrali jos tolko opet bi se mrcvarili pozadi i jebavali...a kao bili su u tom mecu MNOGO bolji kao sto kaze moderator mile... :mrgreen: pricaju da ih gol nije hteo...pa kako da daju gol kad sanse ne stvaraju...nece gol da im padne sa neba...treba akcija da se izgradi...treba da se igra....i eto...sad se oni vade iz poraza sa trofejima i kao da smo prosli nezasluzeno...a kako to...dali nasem igracu nije pokazan crveni posle brutalnog starta sa obe noge, dali nasem igracu nije pokazan ni zuti karton kada je otisao na vasu klupu i davio i udarao sa glavu vaseg trenera, dal smo dali gol iz ofsajda kao Bajern prosle godine protiv Fiorentine, dal nam je sviran nepostojeci penal???Jednostavno mi smo u ovom dvomecu bili bolji zato sto smo znali sta smo hteli, i zato sto smo umeli da radimo ono sto smo isplanirali...

Back