Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u prvom meču glupson Algeri nije stavio Jepesa kao štopera, i Silvu u vezni red...prošli bi...![]()
Neka i da se vi malo radujete, da vidite kako je to, mi smo već sedam puta uzeli taj trofej, ybg ne možemo stalno mi...
UUUU RUPU MISOVI!!!!
NIJE VAM BILO DOSTA..A?
KAKO BE IMAS OBRAZ PORED SVEGA STO SI PRICAO DA SE POJAVIS![]()
Navijao sam za Totenhem juce,ali koga god da dobiju nakantace ih..
I ja mislim, nisu ništa naročito, nas su jedva izbacili...
Pa SQUID cas kazes kako je Milan jedan od najblijh i najvecih u Evropi a onda kako su nas jedva izbacili u stilu sta ce tek da se desi protiv ostalih......dogovori se sa sobom koji ces stav da zastupas.....
Ostali brzo menjate misljenje,nakon pobede protiv Intera govorili ste o fantasticnom totenhemu a sada ga omalovazavate iako zaboravljate ulog istorijskog 1/4 finala
''najblijh'' - ne znam šta je ovo, najbolji ili najslabiji?!
Gledaj, ja volim Milan, i kada igraju protiv bilo koga na svetu ja ću reći da će Milan pobediti, ybg to je tako...
Milan i jeste najveći u Evropi uz Real, tu nema priče...
Ko je najbolji u Evropi videćemo, za sada je to Inter...da su nas jedva prošli to je činjenica, prošli su zbog samo jednog gola, u revanšu smo bili bolji, to je svima jasno, ne bih rekao da je Totenhem bolji tim od Milana, ne prolazi uvek bolji, jednostavno imali su više sreće, a i Alegri je loše krenuo prvu utakmicu, + smešna intervencija Jepesa...
Ja nisam govorio o ''fantastičnom'' Totenhemu nikada, mislim da nisu ništa naročito...
Za njih i jeste to veliki upeh, s obzirom da prvi put učestvuju u LŠ, al' ne zaboravi i Šahtjor, i Šalke su u 1/4 finala...
Ti znas sta si govorio o Milanu,ostavi stamparsku gresku po strani![]()
Ja sam samo hteo da iznesem misljenje da mi je post delovao u fazonu sta ce se tek desiti protiv ostalih kad su nas ovakve jedva prosli....
mislim da su italijanski timovi kroz istoriju imali dovoljno sto srece sto malverzacija i pomoci sudija i uefe,ako je u korist dosta je......
Totenhem ili Milan,pa sad tacno je to sto pricas ovo drugo ime mnogo vise odzvanja,ali eto trenutno Milan je slabiji nije uspeo da prodje porazen je.....
Sad opet kontradiktornost:kazes ne pobedjuju uvek najbolji,Milan je bolji nije imao srece,a onda kazes da je najbolji u Evropi Inter,zar sada ne vazi pravilo da ne pobedjuju uvek najbolji???
Nama su govorili da imamo sansu da budemo 3 u grupi i da odemo u ligu uefa. A sada smo ovde. Tako da nista se nezna. Jedino protiv Barse i Reala objektivno ne bi imali sanse. Dok sve ostalo.....
Objektivno šanse:
Barcelona 10/90%
Man Utd 30/70%
Real Madrid 40/60%
Chelsea 45/55%
Bayern 50/50%
Šahtar 55/45%
Schalke 60%40%
Na kraju, ko koga uopste pita kakva je utakmica bila? Samo se pamti ekipa koja je prosla.Da je trebalo da napadnemo, dali bi gol..