Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ GRIZLLY

Za liverpul si u pravu. Al za ove nase napadace, sve sto govorim je istina. Ja njih cekam vec pola sezone. I stalno nas vade VdV,Bejl,Lennon, Kranjcar.... A da bi tim bio uspesan moras imati napadaca od 15 golova po sezoni. (u svim takmicenjima) . I konacno da neko smiri United. ocekujem sutra da Celzi od 1 minuta kidise na gol Liverpula. Ovo je njihova sansa. Arsenal nereseno, United izgubio. A sto se nas tice mi idemo tamo i gde smo naumili, na poziciju br 4.

Samo treba da budes jos malo strpljiv...

Ma smirivani su oni vise puta do sad ali sudije i spletovi okolnosti su im donosili remije... Ovog puta ne...

Ne... Vi idete zajedno sa nama po titulu;)

Liverpool će uvijek biti tata za sve vaše klubove.

Koliko kod ga ne volim, uvijek ću imati poštovanje prema toj instituciji, i jedva čekam da se taj velikan malo podigne, da se ne ***** neki mali londonski klubovi...samo zati što su ga pobijedili.

:rotf: jaoooj brate :hahaha: pa gde mi da kiksnemo...namerno smo se jebavali do zadnji minut da damo klubovima iz Mancestera laznu nadu....ali nisam znao da ste se i vi primili:hahaha:
A sta kazes...ce budete cetvrti... :klap: :lol:

Sto volim sto si stavio tolko smajlija pa da posle mogo da citiram ovaj post kad Liverpul uzme 4 mesto, laganeze :mrgreen:

Salu na stranu, posto ovo nije tema o Liverpulu, necu komentarisati moja ocekivanja vezana za njega :D

Nisam gledao mec Totenhem (gledao sam Arsenal i Aston Vilu na Sport Klubu), tako da ne mogu nesto puno da prokomentarisem, osim toga da jos uvek stojim pri ranijoj izjavi da vama ocajnicki fali izraziti napadac koji zna da jednim potezom resi utakmicu. Vezni red vam je najjace oruzije dok sve ostalo, po mom misljenju, skripi.

Sto volim sto si stavio tolko smajlija pa da posle mogo da citiram ovaj post kad Liverpul uzme 4 mesto, laganeze :mrgreen:

Salu na stranu, posto ovo nije tema o Liverpulu, necu komentarisati moja ocekivanja vezana za njega :D

Nisam gledao mec Totenhem (gledao sam Arsenal i Aston Vilu na Sport Klubu), tako da ne mogu nesto puno da prokomentarisem, osim toga da jos uvek stojim pri ranijoj izjavi da vama ocajnicki fali izraziti napadac koji zna da jednim potezom resi utakmicu. Vezni red vam je najjace oruzije dok sve ostalo, po mom misljenju, skripi.

kako je krenulo i prvo mesto nije nedostizno :lol:

Pavljučenku prekipelo u na klupi Totenhema

Fudbaler engleskog Totenhema Roman Pavljučenko rekao je da ne želi više da čeka da mu trener Hari Rednap ukaže veću minutažu.

“Stvarno ne razumem zašto me Rednap drži na klupi. Nije mi dao nikakvo objašenjenje. Neću da mi se dešava da igram dobro, da ekipa pobeđuje, a da me trener stalno izvodi sa terena”, izjavio je Pavljučenko ruskim medijima.

Reprezentativac Rusije u dosadašnjem toku sezone odigrao je 23 utakmice i postigao devet golova.

“Iskreno, dosta mi je više čekanja da dobijem šansu na terenu. Nisam čak dobio šansu ni kada smo u FA kupu protiv Fulama gubili sa 4:0. Istovremeno, Rednap stalno priča kako neće da me proda jer sam potreban ekipi. Nije vredelo ni to što je moj menadžer imao sastanak sa predsednikom kluba”, kazao je 29-godišnji Rus.

Pavljučenko je u Totenhem došao iz Spartaka u leto 2008, a engleski klub je platio 16,6 miliona evra za obeštećenje.

“Ubeđen sam da trener ne veruje u mene. Srećan sam što ovaj klub ima veliku tradiciju i odlične navijače, ali Rednapovo ponašnje briše sve dobre stvari. Dosta mi je toga”, rekao je Pavljučenko, kome ugovor sa Totenhemom ističe za godinu i po dana.

Ruski fudbaler najavio je da će, ako se njegov status ne promeni do leta, zatražiti neko drugo rešenje.

“Zahtevaću od kluba ili da me proda, ili da me pošalje na pozajmicu u neku drugu ekipu. Novac ovde nije važan, samo želim da igram fudbal”, zaključio je Pavljučenko.

Blic

Zakasnio si bato :bye: stocna pijaca je gotova...

Ma ovaj Harry stalno nešto s....:evil:...sad brije kak je Niko super ovo, ono ali eto nema sreće jer ispred njega igra Bale....a kaj je bilo prošli tjedan, prvo došao Pienaar odma u prvu, onda se i on povrijedio pa je Harry svejedno našao rješenje da Niko sjedi na klupi. Dobro mu je reko sad kad ga je metno u rašlje:mrgreen:

Niko je prošle godine bio odličan i u svakom slučaju trebao je biti prva alternativa za pozicije Balea i Van der Vaarta. Na tajn način bi skupio 25 nastupa u sezoni i 5, 6 golova ziher...

Pavljučenku prekipelo u na klupi Totenhema

Fudbaler engleskog Totenhema Roman Pavljučenko rekao je da ne želi više da čeka da mu trener Hari Rednap ukaže veću minutažu.

“Stvarno ne razumem zašto me Rednap drži na klupi. Nije mi dao nikakvo objašenjenje. Neću da mi se dešava da igram dobro, da ekipa pobeđuje, a da me trener stalno izvodi sa terena”, izjavio je Pavljučenko ruskim medijima.

Reprezentativac Rusije u dosadašnjem toku sezone odigrao je 23 utakmice i postigao devet golova.

“Iskreno, dosta mi je više čekanja da dobijem šansu na terenu. Nisam čak dobio šansu ni kada smo u FA kupu protiv Fulama gubili sa 4:0. Istovremeno, Rednap stalno priča kako neće da me proda jer sam potreban ekipi. Nije vredelo ni to što je moj menadžer imao sastanak sa predsednikom kluba”, kazao je 29-godišnji Rus.

Pavljučenko je u Totenhem došao iz Spartaka u leto 2008, a engleski klub je platio 16,6 miliona evra za obeštećenje.

“Ubeđen sam da trener ne veruje u mene. Srećan sam što ovaj klub ima veliku tradiciju i odlične navijače, ali Rednapovo ponašnje briše sve dobre stvari. Dosta mi je toga”, rekao je Pavljučenko, kome ugovor sa Totenhemom ističe za godinu i po dana.

Ruski fudbaler najavio je da će, ako se njegov status ne promeni do leta, zatražiti neko drugo rešenje.

“Zahtevaću od kluba ili da me proda, ili da me pošalje na pozajmicu u neku drugu ekipu. Novac ovde nije važan, samo želim da igram fudbal”, zaključio je Pavljučenko.

Blic

Zakasnio si bato :bye: stocna pijaca je gotova...

jos jedan u nizu preplacenih igraca
ako se ne varam Arsenal je platio 2 i po puta manje za Arsavina
uporedite njihov kvalitet

Khm khm.....Kranjcar nam je doneo pobedu..ali ne moze on sada pored Bejla da igra..ista stvar je i za Pavlicenka....koliko god on dizao dzevu nemoze da igra pre Krauca i Defoa.....Slazem se za Pienara...Hari garant drka patku na njega../

Khm khm.....Kranjcar nam je doneo pobedu..ali ne moze on sada pored Bejla da igra..ista stvar je i za Pavlicenka....koliko god on dizao dzevu nemoze da igra pre Krauca i Defoa.....Slazem se za Pienara...Hari garant drka patku na njega../

Ma ja bi njega stavio umesto Palasiosa. Ionako covek samo smeta i nezna sta ce sa loptom. Mnogo je bolji bio prosle sezone. Ako nista makar bi tako igrao (Modric i Kranjcar u sredini) protiv ekipa gde se trazi gol i pobeda od prvog minuta. Dok se ne vrati hadlston neka igraju tako. A tek sada kada su povredjeni Modric i Bejl morao bi da igra. Al Heri ima drugu viziju.

Geret Bejl jako neizvestan za mec sa milanom. I Modric i VDV povredjeni, i ne zna se hoce biti spremni. Pa sta se ovo desava? Valjda ce dvojica od trojice biti spremni. A u subotu jako tesko gostovanje u sandrlendu. I to bas kad citi gostuje junajtedu.

Geret Bejl jako neizvestan za mec sa milanom. I Modric i VDV povredjeni, i ne zna se hoce biti spremni. Pa sta se ovo desava? Valjda ce dvojica od trojice biti spremni. A u subotu jako tesko gostovanje u sandrlendu. I to bas kad citi gostuje junajtedu.

leeeeeee....ne zevzeci....pa ono mater mu jeebem gde bas sad da posustaju sa povredama...kad ce vise da se opravlja taj Hadlston piicka mu materina!!!!!

Back