Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@SRV
Veb jeste sudio finale, ali ga je slabo sudio(iako mi je veoma simpatican sudija i postujem ga...on vrlo cesto sudi u korist Mancestera)...

Nesto nije u redu sa tom statistikom vezano za asistencije...;) Na oficijelnom sajtu Premijer lige stoji ovako kao sto je rekao Spurs...

King nije imao srecu da igra u Mancesteru(ali je imao srecu da igra u Totenhemu)...a jos je manje srece imao sa povredama... Inace je covjek stijena...

A Ferdinand je po meni najbolji odbrambeni u Mancesteru...i jedan od najboljih odbrambenih koje sam gledao...

http://www.premierleague.com/page/Statistics
i koe cemo sad....ja imam drugu statistiku...
Verovao novinama ili ne...ja imam dokaz za ono sto sam rekao a ne ti....rekao si da niko ne trazi Vudgejta i pogresio si...
Uporedjenje odsustva Kinga i Ferdinanda je smesno...to samo pokazuje koliko pratis fudbal....
idem ja da spremam ispit...ovo macovanje mi je dosadnije od Osnovi Ekonomiju....

Eto, verovaću ja tebi, jer su tvoji podaci sa PL sajta. Tvoje je pravo da veruješ tabloidima, razume se.
Jeste smešno, jer je Ferdinand klasa za Kinga.

@SRV
Veb jeste sudio finale, ali ga je slabo sudio(iako mi je veoma simpatican sudija i postujem ga...on vrlo cesto sudi u korist Mancestera)...

Nesto nije u redu sa tom statistikom vezano za asistencije...;) Na oficijelnom sajtu Premijer lige stoji ovako kao sto je rekao Spurs...

Čim je sudio finale SP taj je u top 3 na svetu.
Možda, zato i verujem spursu, jer je on dao podatke sa zvaničnog sajta, vrlo je moguće da ovi sa ESPN nisu updatovali.

PS Evo sad baš gledam, Runi 12 nastupa - 9 asistencija.
Lep učinak.

Poslednja izmena:
King nije imao srecu da igra u Mancesteru(ali je imao srecu da igra u Totenhemu)...a jos je manje srece imao sa povredama... Inace je covjek stijena...

A Ferdinand je po meni najbolji odbrambeni u Mancesteru...i jedan od najboljih odbrambenih koje sam gledao...

Prema zvaničnoj statistici PL i njihovom Indexu uspešnosti Vidić je najbolji odbrambeni u Mančesteru.

Evo ti...cisto da znas ko je Man Utd dvanaesti igrac..
A evo vidis i Pera gore priznaje...

168020_10150381570595570_867905569_16629718_4120144_n.jpg

75645_445151183132_580168132_5372392_8028726_n.jpg

Ovo zbog utakmice Mančester - Liverpul...tamo je sve bilo čisto...

Nije to samo zbog te utakmice... I nista tamo nije bilo cisto...

Pazi sta pricas...jer ce ti poslije dvomeca sa Totenhemom biti zao...;) Ako ne poslije tog dvomeca...onda hoce kad ti bude jos vise zao...

Na toj jeste...

Nema to veze sa Totenhemom...ja kažem šta mislim...nisam ljubitelj ni Mančestera ni Totenehema...iz Engleske volim samo Fulam...;)

Spursi žele Lasanu Dijaru

Engleski fudbalski premijerligaš Totenhem namerava da dovede na pozajmicu igrača Real Madrida Lasanu Dijaru, preneli su britanski mediji.

List Miror preneo je da Totenhem želi da dovede Dijaru na pozajmicu do kraja sezone, sa opcijom da tokom leta sa njim potpiše trajni ugovor.
Dijara je ranije u karijeri s trenerom Harijem Rednapom saradjivao u Portsmutu.

Rednap ga je 2008. godine iz Arsenala doveo u Portsmut za 5,5 miliona funti, ali ga je godinu dana kasnije prodao Real Madridu za 18 miliona funti.

Mediji navode da Rednap najkasnije do kraja nedelje želi se dogovori sa Realom oko pozajmice za Dijaru, ali i da je spreman da ponudi na leto "kraljevskom" klubu 10 miliona funti za trajni ugovor.

Redknapp: Izveo sam najnižu momčad u povijesti

SVOJU sklonost igračima patuljastog rasta u nedjelju je novinarima otkrio Tottenhamov trener Harry Redknapp pohvalivši se skromnim antropometrijskim vrijednostima momčadi koju je suprotstavio Newcastleu.

"Izveo sam na travnjak najnižu momčad u povijesti; Aaron Lennon, Luka Modrić, Rafael van der Vaart i Jermain Defoe - svi su ovoliko visoki", kazao je Redknapp postavivši pritom šaku vodoravno ne više od metar i pol od tla.

"No, baš nas takve volim gledati. Volim naš nogomet i crpim iznimnu zadovoljštinu iz gledanja naših utakmica. Nema užitka u gledanju hrpe nabijača", dodao je Englez aludiravši time da mu je namjera i dalje graditi momčad od okretnih igrača niskoga gravitacijskog težišta, po uzoru na Barcelonu; zato je, vjerojatno, i doveo Stevena Pienaara; zato mu, moguće, ne igraju Kranjčar i Ćorluka.

"Upozorio sam igrače prije utakmice da će nas "masakrirati" budemo li im dopustili velik broj prekida. Mi smo imali samo dvojicu igrača spremnih skočiti, Williama Gallasa i Michaela Dawsona, dok su oni imali petoricu skakača. Rekao sam im da stoga moraju držati loptu u posjedu. Da to nismo učinili, bili bismo mrtvi. Istina je, igramo vrlo otvoren nogomet. No, tako već godinama igraju najbolje momčadi na svijetu. Da, igramo fantastičan nogomet", zaključio je trener.

Subotnji sraz 24. premierligaškog kola na St. James' Parku završen je podjelom bodova, 1-1. Vodstvo domaćih golom argentinskog stopera Coloccinija, baš nakon prekida u 59. minuti, u 90. je anulirao jedan od Redknappovih omiljenih "patuljaka", Aaron Lennon.

Tottenham želi vratiti Paula Robinsona?

DVIJE i pol godine nakon što su ga prodali Blackburnu, u Tottenhamu razmišljaju o povratku vratara Paula Robinsona. Bivši golman engleske nogometne reprezentacije trebao bi Spursima zaliječiti bolnu točku, javlja Sky Sports.

Isti izvor Robinsonu pripisuje velike zasluge za sedmo mjesto kluba na ljestvici Premiershipa te podsjeća da je jedinica Tottenhama, Heurelho Gomes, sklona pogreškama.

Problema oko transfera, dodaje se, moglo bi biti. Robinson igra u formi u kojoj je bio kao prvi izbor engleske reprezentacije i u Blackburnu su započeli pregovore oko produljenja njegova ugovora.

A i Robinson je znao da usere :D

Za tu recenicu i ima neke logike... Ali kad cujem da ljudi iskljucuju iz trke za titulu Mancester Siti ili Arsenal(kao na vasoj temi)...:hahaha1:

U svakom slucaju barem nam je fino da se druzimo...:) :ok:

Ferdinand je po meni jedan od najboljih defanzivaca ikada...
Pa samo kada sam vidio podatak da od marta pa sve do prije par kola nije napravio faul...a odlično je igrao...šta reći, genijalac.

Ja iz trke ne isključujem ni Čelzi, a ne Arsenal ili Siti...doduše, Siti mi tu ima najmanje šansi od svih.

Back