Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ferdinand je po meni jedan od najboljih defanzivaca ikada...
Lepo je to....nasmejao si me na nivou...stoper pored koga Mesi daje gol glavom u finalu Lige Sampiona nije ni za medju prvih 50....ali vic ko vic je dobar...
Pa samo kada sam vidio podatak da od marta pa sve do prije par kola nije napravio faul...a odlično je igrao...šta reći, genijalac.
Uz ovako sudjenje nista me ne cudi....ustvari jos nemogu da poverujem da se izmanuo i taj jedan da odsvira...a ti brate cuti...nemoj da se hvalis brukom da su vam sudije naklonjene....Pozdrav :bye:

Poslednja izmena od moderatora:
Tottenham neće prijaviti Keanea za nokaut-fazu Lige prvaka

robbiekeaneTottenhamAFP27V.jpg

VODSTVO Tottenhama neće prijaviti napadača Robbieja Keanea među 25 nogometaša koji imaju pravo nastupa u drugoj fazi Lige prvaka, tvrdi britansko izdanje Goal.coma.

Menadžer Spursa Harry Redknapp naumio je Keanea prepustiti nekom drugom klubu u siječanjskom prijelaznom roku. Naravno, ne besplatno. No, ukoliko Tottenham ne dobije odgovarajuću ponudu za svog 30-godišnjeg napadača, pa on ipak ostane na White Hart Laneu, svejedno neće konkurirati za sastav u nokaut-fazi Lige prvaka. Redknapp će za zamijeniti s braničem Jonathanom Woodgateom (30 godina), koji se nedavno vratio nogometu nakon dugačke agonije zbog kroničnih problema s ozljedom prepona. Zaigrao je za rezervnu momčad Tottenhama, ali za prvi sastav nije odigrao niti jednu utakmicu od studenog 2009. godine.

"Keane nije u Redknappovim planovima. Nije mu potreban, pogotovo što se napadači bore samo za jedno mjesto u sastavu, kada Redknapp ima na okupu kompletnu družinu", izjavio je neimenovani, ali valjda dobro obaviješteni izvor za Goal.com.

Redknapp još uvijek vjeruje da može svoju momčad u siječnju ojačati s jednim kvalitetnim napadačem. Na popisu želja su Ajaxov Urugvajac Luis Suarez, Sevillin Brazilac Luis Fabiano i Realov Francuz Karim Benzema, među ostalima. Uspije li Redknapp dovesti napadača visokog kalibra, voljan je pustiti Romana Pavljučenka u Sunderland.

U Tottenhamu su razočarani činjenicom da Robbie Keane nije želio niti razgovarati s Birminghamom o transferu, iako su dva kluba načelno već dogovorili transfer od 6 milijuna funti. U Tottenhamu su zaključili kako je Keane očito naumio ostati na White Hart Laneu kao jedan od najbolje plaćenih igrača, pa makar imao i zamrznut igrački status...

Није што је наш, ал Видић је заиста последње две сезоне, ако не и три, за класу испред Фердинанда. И не само испред њега, човек је уз Пикеа тренутно најбољи на свету.

Luka Modric nema los dan.
I Ledli King.

nikad King nije ispao kao muuda kroz pocepane gace kao Ferdinand sto zna...a to pokazuje o kakvom igracu je rec....sad mozemo ladno da kazemo dobri su Martin Skrtel i Ronald Zubar ali svako drugo kolo imaju los dan...Modric je uvek odlican...a kad ima los dan uvek je medju najboljima na terenu...koliko gledam Kinga nikad se nije desilo da Tottenham izgubio bod zbog njega...a zato ga i najvise postujem...

Od sestorice nabrojanih barem cetvoricu sam gledao u katastrofalnom izdanju.

To sto ti vidis niko ne vidi...zasto Vidic nikad nije imao los dan,zasto King,Pujol,Pike....Ferdinand je samo veliko ime,da nije otiso u Man Utd sad bi doziveo sudbinu kao njegov brat Anton...imao je srece da igra za MAn Utd ali to ne znaci da je bolji od nekog sto igra za Everton ili Ateletiko....ali takvima kao ti uvek je to merilo,gde igra.....FErdinand je samo veliko ime i prosecan igrac....

Poslednja izmena od moderatora:
To sto ti vidis niko ne vidi...zasto Vidic nikad nije imao los dan,zasto King,Pujol,Pike....Ferdinand je samo veliko ime,da nije otiso u Man Utd sad bi doziveo sudbinu kao njegov brat Anton...imao je srece da igra za MAn Utd ali to ne znaci da je bolji od nekog sto igra za Everton ili Ateletiko....ali takvima kao ti uvek je to merilo,gde igra.....FErdinand je samo veliko ime i prosecan igrac....

Vidić nije imao loš dan? :eek:
Pa Tores ga je redovno uništavao do prije par zadnjih utakmica.
PicImg_SOCCER_MAR_14_1e1e.JPG

Baš na ovoj utakmici je bio jedan od najgorih pojedinaca.

Ali reći da je Ferdinand prosječan igrač...realno, to neko može reći samo iz navijačkih pobuda, koje smetaju objektivnom sagledavanju.
Kao da ja npr. kažem da je Terry prosječan igrač :roll:

Ferdinand nije tek tako došao u United, pa da kažeš onaj boldovani dio. Mislim, imao je sreće da igra za United...:roll:
Još dok je igrao za 'ebeni Lids je bio u najboljih 11 Premier lige...

Poslednja izmena:

Svaki, pa i najbolji igrač ima loš dan.
Ferdinand? Znaš li za koliko je para, i sa kakvom biografijom on otišao iz Lidsa u Junajted? Ne znaš, jer pratiš PL poslednjih par godina.

nikad King nije ispao kao muuda kroz pocepane gace kao Ferdinand sto zna...a to pokazuje o kakvom igracu je rec....sad mozemo ladno da kazemo dobri su Martin Skrtel i Ronald Zubar ali svako drugo kolo imaju los dan...Modric je uvek odlican...a kad ima los dan uvek je medju najboljima na terenu...koliko gledam Kinga nikad se nije desilo da Tottenham izgubio bod zbog njega...a zato ga i najvise postujem...

King je solidan igrač, ništa više od toga, nikada i nije bio nešto više od toga.
"Modrić uvek odličan". ha ha ha

Vidić nije imao loš dan? :eek:
Pa Tores ga je redovno uništavao do prije par zadnjih utakmica.
Baš na ovoj utakmici je bio jedan od najgorih pojedinaca.

Ali reći da je Ferdinand prosječan igrač...realno, to neko može reći samo iz navijačkih pobuda, koje smetaju objektivnom sagledavanju.
Kao da ja npr. kažem da je Terry prosječan igrač :roll:

Ferdinand nije tek tako došao u United, pa da kažeš onaj boldovani dio. Mislim, imao je sreće da igra za United...:roll:
Još dok je igrao za 'ebeni Lids je bio u najboljih 11 Premier lige...

Nema pojma.

Rio Ferdinand : PFA Premier League Team of the Year: 2001–02 (Leeds), 2004–05, 2006–07, 2007–08, 2008–09 (Manchester United)
L. King : Premier League Player Of The Month September 2004

Eto.
Ferdinand je 5 puta bio u idealnom timu PL a King od individualnih nagrada ima nagradu za naj igrača meseca septembra 2004.

Svaki, pa i najbolji igrač ima loš dan.
Ferdinand? Znaš li za koliko je para, i sa kakvom biografijom on otišao iz Lidsa u Junajted? Ne znaš, jer pratiš PL poslednjih par godina.

kakve veze ima to koliko su ga platili.....i Siti je doveo Belamija za 20 miliona,i Kolarova za 20 za Jaja Turea su dali 40 milke.....a za biografiju....pa i Kezman je ima...igrao je polu-finale LS igrao je za Chelsea....i Sevcenko je ima...i Krauc...a ako neko prati PL ja je pratim...

Back