Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Komicno je ono sto ti pises o Defou..."

Ne znam zasto je komicno to sto sam rekao da Defo ne ispunjava svoj potencijal. Mozda bi trebalo da otvoris recnik i vidis koje je znacenje reci "potencijal" (i ne mislim na onu reklamu sa Sport Kluba xD).

"Eto je bio sjajan napadac...ali to je proslost... Ovo su mu posljednji trzaji..."

hahahaha

Da svaki napadac ima takve poslednje trzajeve, fudbal bi bio mnogo zanimljiviji za gledanje :)

"I nije tacno da Defo ne pokazuje da je klasa...nego ti ne pratis..."

Za klasu je potrebna konstantnost. Znam da je bio povredjen 3 meseca i da je tesko vratiti se u forme brzo nakon toga, ali ja sam misljenja da ako igrac ne igra kako zna i ume, treba ga kritkovati, a ne maziti i paziti.

"Tvoje pracenje fudbala se svodi na skupljanje fantazi bodova(ali ocigledno samo od ove sezone, jer prosle je skupio ihala bodova ali ti za to ni ne znas)..."

Pa kako ^_^

Totenhem ima fantastican vezni red. Ali velika je steta sto to nema ko da materijalizuje. Defo, Krauc i Pavlicenko su dobri igraci,ali da bi pobedio mancester moras ipak imati nekog klasnog napadaca. Pa pogledajte samo, do sada u prvenstvu najbolji strelci totenhema su Rafa i Bejl. Znaci totenhem maltene igra bez napadaca. Mada pored onakve odbrane mancestera trebao bi nam mnogo dobar napadac. Jer, kako je Vidic sakrio Krauca. Ovaj nije ni aut mogao da izvede od Vidica. Jednostavno, kupiti napadaca. Krauc je koristan kada je dominantan u duelu pa spusta lopte Van der vartu i Defou. Neznam dal je i jedan go l dao. Dok Defo je bio povredjen pa se jos trazi. Al nema se vremena za to u premijeru. Mada uglavnom smo dobro igrali, samo je gol falio.

Totenhem ima fantastican vezni red. Ali velika je steta sto to nema ko da materijalizuje. Defo, Krauc i Pavlicenko su dobri igraci,ali da bi pobedio mancester moras ipak imati nekog klasnog napadaca. Pa pogledajte samo, do sada u prvenstvu najbolji strelci totenhema su Rafa i Bejl. Znaci totenhem maltene igra bez napadaca. Mada pored onakve odbrane mancestera trebao bi nam mnogo dobar napadac. Jer, kako je Vidic sakrio Krauca. Ovaj nije ni aut mogao da izvede od Vidica. Jednostavno, kupiti napadaca. Krauc je koristan kada je dominantan u duelu pa spusta lopte Van der vartu i Defou. Neznam dal je i jedan go l dao. Dok Defo je bio povredjen pa se jos trazi. Al nema se vremena za to u premijeru. Mada uglavnom smo dobro igrali, samo je gol falio.

Pazi..prosle sezone smo igrali sa Defoom i Kraucem u napadu....Igrali smo duge na Krauca koji je spustao Deofou a on je u sezoni dao 18 gola....zavrsili smo cetvrti....
Sada igramo sa jednim napadacem....a kako Krauc nemoze da spusti Pavlicenku ili Defou on mora da je Rafi,Lenonu ili Bejlu namesti....u principu sve je isto...da ga nema Rafa kidao bi Defo kao i prosle sezone...nije da nemamo napadaca....nego igramo sa jednim koji je zaduzen da pronalazi vezne igrace koji resavaju utakmicu...

Pazi..prosle sezone smo igrali sa Defoom i Kraucem u napadu....Igrali smo duge na Krauca koji je spustao Deofou a on je u sezoni dao 18 gola....zavrsili smo cetvrti....
Sada igramo sa jednim napadacem....a kako Krauc nemoze da spusti Pavlicenku ili Defou on mora da je Rafi,Lenonu ili Bejlu namesti....u principu sve je isto...da ga nema Rafa kidao bi Defo kao i prosle sezone...nije da nemamo napadaca....nego igramo sa jednim koji je zaduzen da pronalazi vezne igrace koji resavaju utakmicu...

sve to stoji sto kazes. Ali sada se vidi iz jucerasnje utakmice da to tesko prolazi kod ekipa kao Man utd. Prosle godine su tovarili sve redom. al kad Vidic il Teri il neko jos bolji stane to ide malo teze. Ne moze se igrati bas svake godine isto. I Bejl je ***** sve redom, pa su ga malo procitali. Al ne bojim se ja za Bejla, nego me ipak muci napadac.

Tottenham Preparing To Make A Record £30m Move For Newcastle United's Andy Carroll - Report

Tottenham Hotspur are believed to be plotting a mammoth £30 million bid to prise Andy Carroll away from Newcastle United.

The Toon forward has been linked with a move away from the club since the departure of former boss Chris Hughton, but current manager Alan Pardew has ruled out a potential sale on more than one occasion.

However, it is thought that Spurs have no intention of backing down despite the gaffer ruling out a move, and are now reported to be in line to test the Tyneside club's resolve by making a huge offer for the young striker.

Now The Mirror claims that the hearsay in the Tyneside club's dressing room is that the north London club will make their move sometime during this week.

Carroll signed a five-year contract with Newcastle earlier in the season and has on more than one occasion maintained that his future lies at St James' Park.

Goal.com

Jeste da neznam engleski al' sam shvatio sustinu :)
Dal' vredi on tol'ko :think: za 35 miliona evra Vilju ce dovedu

Procitala sam negde na netu da je ovaj transfer pod znakom pitanja, jer kako se navodi Robi koji je zaradjivao 65.000 funti nedeljno, a da bi potpisao trazi vecu platu od ove...

...cuo sam da je negde zapelo oko transfera...znaci Robi pravi picvajz (mnogo mu jak ugovor) z:mrgreen: voleo bih da ostane kod nas...koliko god nema minutazu uvek ce biti legenda sparsa.

Tottenham+Hotspur+v+Hull+City+Barclays+Asia+ZbeYu0Dm9Ssl.jpg

A ti Ivana...od kad poce da se interesujes za nas klub :) evo pozivam te da se prikljucis nasem taboru....svake godine ce gledas Ligu Sampiona...borba za titulu do samog kraja...a borba za prvaka Evrope i Sveta...videcemo//

Liverpool star on the verge of big-money move to Tottenham

Liverpool right-back Glen Johnson is on the verge of a £15 million move to Tottenham Hotspur, with the England international only needing to agree personal terms with the North Londoners for the transfer to go through.
Chelsea v Liverpool tickets Live Premier League streaming
Tottenham manager Harry Redknapp has worked with the full back while he was in charge of both West Ham United and Portsmouth, signing him as a 15-year-old for the Hammers Academy, and again while at Fratton Park, where he spent £4m to bring him to the South Coast from Chelsea in August 2007.
Johnson has enjoyed an up-and-down two years on Merseyside since Rafael Benitez splashed out £17.5m to sign him in the summer of 2009, with injuries and a general loss of form leading many to question the value of his purchase in the first place.
And, with new Liverpool manager Kenny Dalglish in desperate need of money to strengthen his under-performing squad as they battle against relegation and the Scot also delighted with the recent progress made by local boy Martin Kelly, who has deputised for Johnson in recent weeks with the defender absent due to personal issues, both parties appear happy with the move.

Sad se ziv izedo sto sam bezao sa casova engleskog :)
znaci Hari resio da vrati staru ekipu Potsmuta koja je uzela FA Kup: Defo,Kranjcar,Krauc,Dzonson i Kabul....
Dzonson je i ranije bio na meti Tottenhama,tada je oko na njega bacio Ramos....ali kada je predsednik Levi pitao Harija koji je tada bio covek Pompejaca za zdravlje i kvaliteta Glena, Rednap nas stilski zajeba kad rekavsi da on nije igrac za Tottenham...sledeceg dana je Dzonsonu ponudio nov ugovor...sad sta znam...moguca je i trampa Dzonson-Corluka....videcemo...

Pijenar: "Idem u Spurse"

18832135904d35c061c3ef0373836295_extreme.jpg

Južnoafrikanac Stiven Pijenar saopštio je preko društvene mreže Tviter da će karijeru nastavili u londonskom Totenhemu.

Fudbaler Evertona je odbio da produži ugovor sa “karamelama”, a pored Totenhema pregovarao je i sa Čelsijem.
"Da prekinem spekulacije, idem u Sparse", napisao je 28-godišnji krilni fudbaler, koji je u Evropi igrao još za Borusiju Dortmund i Ajaks, a karijeru počeo u filijali “kopljanika” iz Kejptauna.
"Proveo sam tri briljantne godine u Evertonu koji će uvek zauzimati posebno mesto u mom srcu", rekao je Pijenar.

Nijedan od dva kluba nije izdao zvanično saopštenje u transferu iako je Pijenar takođe potvrdio da će u “Spursima” nositi broj 40.

B92

A ti Ivana...od kad poce da se interesujes za nas klub :) evo pozivam te da se prikljucis nasem taboru....svake godine ce gledas Ligu Sampiona...borba za titulu do samog kraja...a borba za prvaka Evrope i Sveta...videcemo//

Srecice moja z:lol: fudbaleri koji su mi prirasli :heart: dok su igrali u crvenom dresu, obicno pratim sta se desava sa njima :znamiguje: a pogotovo kada neko kaze da od malih nogu navija za Liverpool :ok: sanse da se ja priklonim vasem taboru su tolike da je bolje da stavis pare da ce skoro smak sveta nego da ja promenim boju kluba :D

Poslednja izmena:

Back