Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada je Rafa uputio sut...mnogim navijacima Mancestera je srce zastalo;)
Dominacija Totenhema ali falio je Bejl(onakav kakvog svi volimo)...nego ni on ne moze uvijek... A i Rafa je u nekoliko situacija mogao brze da reaguje...
Totenhem moze do 2. mjesta sa ovakvom igrom...;)
Samo naprijed komsije!:ok:

P.S. Majk Din ocigledno nije iz njihove plejade sudija tako da mozete biti srecni sto je on sudio...inace bi i bod bio pusta zelja:D

P.P.S. Modric, Douson i Asu Ekoto su odigrali doktorski...a Lenon je lomio Evru kao curicu, a cesto je zatvarao i Nanija(koji se nije ni primjecivao):D Valja i Gomesa pohvaliti za dvije-tri lijepe intervencije...kao i Palasiosa za nekoliko turbo ubrzanja;) Galas mi se nikako nije svidio...Kabul je za njega izmislio svijet...
S druge strane, Rafael i Flecer su bas antipaticni igraci(barem meni)...srecom su tu Berbatov i Ferdinand koji su koliko toliko viteski nastrojeni... Mancester igra zalosno... Jedino Runi nesto pokusava...a izgleda kao da je vrsnjak sa Gigsom...

Poslednja izmena:
Nemate napadaca koji moze da iskoristi Modriceve, Bejlove i Lenonove lopte, sto se danas videlo kada je Vidic stavio Krauca u dzep. Dzaba sve one sanse kad nema ko da udari loptu kako valja. Najblizi pravom napadacu je VDV ali on je ofanzivni vezni. Krauc je skoro beskoristan a Defo uopste ne pokazuje svoj potencijal. Pavlicenko... nisam nesto pratio njegove igre ali vidim da se njegovo ime retko kad pominje, tako da ni on ne deluje kao neki kalibar.

Fali vam igrac Eto-ovog kalibra.

A prosle sezone su nas napadaci doveli do cetvrtog mesta......Bejl je bio na klupi...Lenon pola sezone je bio povredjen....Modric je bio slomio nogu.....a iz goovna su nas vadili Defo,Krauc i Pavlicenko....doduse i King i Dovson su igrali bogovski....dobri su nam napadaci...samo treba da uhvate formu

Pricao sam generalno, ne samo o jednoj utakmici.

Defo nije pokazao potencijal ni na prethodnim utakmicama. Krauc cim ga neko malo bolje cuva, ne postoji, ne zna sta da radi sa sobom. Totenhemu treba napadac koji zna sta treba da radi sa loptom, koji zna sta hoce sa njom, koji zna da se postavi kad treba i gde treba, koji samo jednim potezom moze da preokrene tok utakmice. Takvi igraci su Eto, Milito, Tores, Tevez, Bent, Kerol, Laveci, Ibrahimovic, Vucinic itd. Takvog napadaca u Totenhemu nema.

Totenhem ce dobiti timove koji se slabo snalaze sa brzinom koju Totenhem poseduje na bokovima ali cim naidju na timove poput Mancester Junajteda, cija je odbrana kao kineski zid, tu se sva diskusija o pobedi zaustavlja

"dobri su nam napadaci...samo treba da uhvate formu"

Jesu dobri, ali nisu klasa kao vasa krila.

Bent je igrao kod nas i nista nije pokazao...Defo je bolji od njega nego je bio u autu 3 meseca zbog povrede.....samo treba formu da uhvati..prosle godine je dao 18 golova...
Vise od pola golova sto je Rafa dao je asistencija Krauca....slazem se da nam napadac treba ali i ovi su na nivou...Ne zezas li me za Vucinica z:mrgreen:

Bent je kod nas bio nula...otisao je i pokazalo se kakvog smo napadaca imali ali nismo iskoristili njegov kvalitet....
Kin kod nas ne igra....a za polusezonu u Seltiku je dao 13 gola u ligi na 17 utakmica....
Izgleda da nije problem samo u napadacima...

Pricao sam generalno, ne samo o jednoj utakmici.

Defo nije pokazao potencijal ni na prethodnim utakmicama. Krauc cim ga neko malo bolje cuva, ne postoji, ne zna sta da radi sa sobom. Totenhemu treba napadac koji zna sta treba da radi sa loptom, koji zna sta hoce sa njom, koji zna da se postavi kad treba i gde treba, koji samo jednim potezom moze da preokrene tok utakmice. Takvi igraci su Eto, Milito, Tores, Tevez, Bent, Kerol, Laveci, Ibrahimovic, Vucinic itd. Takvog napadaca u Totenhemu nema.

Totenhem ce dobiti timove koji se slabo snalaze sa brzinom koju Totenhem poseduje na bokovima ali cim naidju na timove poput Mancester Junajteda, cija je odbrana kao kineski zid, tu se sva diskusija o pobedi zaustavlja

"dobri su nam napadaci...samo treba da uhvate formu"

Jesu dobri, ali nisu klasa kao vasa krila.

Defo je klasa... Ako ti to ne vidis...ja ne mogu da ti otvorim oci... Druga je stvar sto na proslim utakmicama Defo nije ni igrao(ti bi to trebalo da znas cim tako komentarises)...a prosle sezone je resetao...
Van der Vart ne bi dao ni pola ovih golova da nije bilo Krauca...

Neka ga Tores Liverpulu(mnogo im je potrebniji da ne ispanu iz lige)... Etoa ne bih uzeo ni dzabe da mi ga daju(taj igrac je zavrsio karijeru prosle sezone)... Bent je vec bio u Totenhemu(uz sve moje simpatije prema njemu, on Defou moze da brise kopacke)... Kerol je odlican, ali i problematican... Laveci i nije klasicni napadac... Ibrahimovic moze da caruje, ali u nizim ligama(u Totenhemu bi pravio drustvo Pavlicenku na klupi)... Vucinic je dobro rjesenje(ali je i veoma slican Defou, pa nijesam siguran da bi 2 slicna napadaca dobro funkcionisala)... Milito bi mogao da prodje(mada nije ni mlad, a i poceo je da se povrijedjuje)...

Ja samo smatram da treba da dodje jos jedan napadac...ali ne bih ni pod tacku razno kritikovao Defoa i Krauca...

I apsolutno mi nije jasno zasto kritikujemo Totenhem nakon ove utakmice...kada je Runi cesto igrao desnog beka, kada je Mancester jedan dobar dio utakmice igrao sa tri zadnja vezna, kada je Berbatov vise vremena proveo u svom nego li u tudjem sesnaestercu, kada se Nani nije ni primjecivao na terenu, kada Cikarito umalo nije napravio jedanaesterac uklizavanjem na Lenona... Taj kineski zid je vise puta drhtao...moze da zahvali samo blagim promasajima Rafe(2 puta) i Krauca sto se nije srusio...

@Tema
Mislim da je Totenhem silan...i da ce se do kraja sezone boriti za titulu...:ok:

"Defo je bolji od njega nego je bio u autu 3 meseca zbog povrede.....samo treba formu da uhvati..prosle godine je dao 18 golova..."

Ok, videcemo. Meni se svidja Defo kao igrac, ali ove sezone je nevidljiv, pre i posle povrede.

"Ne zezas li me za Vucinica"

Covek sam vuce sam Crnu Goru kroz kvalifikacije, sto uopste nije lako :P

"Kin kod nas ne igra....a za polusezonu u Seltiku je dao 13 gola u ligi na 17 utakmica...."

To mi je uvek bilo interesantno. Dal je moguce da igrac poput Kina ne moze da dobije sansu a konkurencija su mu Krauc i Pavlicenko (Defoa ne racunam, posto bih ja Kina stavio zajedno sa njim u napad). Stvarno ne znam razlog njegovog neigranja. Jedino ako se nesto pokacio sa Harijem ????

EDIT:

"Defo je klasa... Ako ti to ne vidis...ja ne mogu da ti otvorim oci.."

Mozda, ali to on za sad ne pokazuje. Ja samo sudim po onome sto vidim na terenu. Ja se nadam da ce se njegova forma dici pa da ja manje kritikujem :)

"Van der Vart ne bi dao ni pola ovih golova da nije bilo Krauca."

Tacno, ali vec sam spomenuo da cim ga neko bolje cuva, kao Vidic danas, nema ni asistencija ni golova. Dobar napadac ne sme da da defanzivcu da ga zaustavi, a to se neretko desava Kraucu.

"Neka ga Tores Liverpulu(mnogo im je potrebniji da ne ispanu iz lige)..."

Jos uvek imas nocne more od njegovih golova na mecevima protiv Celzija :P

"Etoa ne bih uzeo ni dzabe da mi ga daju(taj igrac je zavrsio karijeru prosle sezone)..."

????

Ove sezone reseta ko lud. Kako primi loptu, tako ili asistira ili da gol. Skoro na svakoj utakmici je dao po gol.

"Ibrahimovic moze da caruje, ali u nizim ligama(u Totenhemu bi pravio drustvo Pavlicenku na klupi)"

Ovo je vec komicna izjava za koju me je i sramota da komentarisem.

Poslednja izmena:
Defo je klasa... Ako ti to ne vidis...ja ne mogu da ti otvorim oci... Druga je stvar sto na proslim utakmicama Defo nije ni igrao(ti bi to trebalo da znas cim tako komentarises)...a prosle sezone je resetao...
Van der Vart ne bi dao ni pola ovih golova da nije bilo Krauca...

Neka ga Tores Liverpulu(mnogo im je potrebniji da ne ispanu iz lige)... Etoa ne bih uzeo ni dzabe da mi ga daju(taj igrac je zavrsio karijeru prosle sezone)... Bent je vec bio u Totenhemu(uz sve moje simpatije prema njemu, on Defou moze da brise kopacke)... Kerol je odlican, ali i problematican... Laveci i nije klasicni napadac... Ibrahimovic moze da caruje, ali u nizim ligama(u Totenhemu bi pravio drustvo Pavlicenku na klupi)... Vucinic je dobro rjesenje(ali je i veoma slican Defou, pa nijesam siguran da bi 2 slicna napadaca dobro funkcionisala)... Milito bi mogao da prodje(mada nije ni mlad, a i poceo je da se povrijedjuje)...

Ja samo smatram da treba da dodje jos jedan napadac...ali ne bih ni pod tacku razno kritikovao Defoa i Krauca...

I apsolutno mi nije jasno zasto kritikujemo Totenhem nakon ove utakmice...kada je Runi cesto igrao desnog beka, kada je Mancester jedan dobar dio utakmice igrao sa tri zadnja vezna, kada je Berbatov vise vremena proveo u svom nego li u tudjem sesnaestercu, kada se Nani nije ni primjecivao na terenu, kada Cikarito umalo nije napravio jedanaesterac uklizavanjem na Lenona... Taj kineski zid je vise puta drhtao...moze da zahvali samo blagim promasajima Rafe(2 puta) i Krauca sto se nije srusio...

@Tema
Mislim da je Totenhem silan...i da ce se do kraja sezone boriti za titulu...:ok:

Svaka na mestu :klap:

@Splatt91
Komicno je ono sto ti pises o Defou... Ono sto ja pisem o Ibrahimovicu daleko je od komicnog... To je covjek koji moze samo da igra u italijanskoj ligi koja je vec niz godina talog liga... Igrao je u tako velikim klubovima... Ne znam je li skupio 10 golova u Ligi sampiona... Ne dao bog da je Defo imao tu srecu... Pitao bih te...
Eto je bio sjajan napadac...ali to je proslost... Ovo su mu posljednji trzaji...

I nije tacno da Defo ne pokazuje da je klasa...nego ti ne pratis... Tvoje pracenje fudbala se svodi na skupljanje fantazi bodova(ali ocigledno samo od ove sezone, jer prosle je skupio ihala bodova ali ti za to ni ne znas)...

Back