Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al' će to biti zayebano...vi imate yebitačna krila, a mi nemamo bekove...:hahaha:

Al' imamo Ibru...:gace:

Samo da nam King bude ziv i zdrav Ibra nece nos moci da progura u sesnaesterac... :)
A utakmica ce bude haos....posto i vi i mi igramo na gol vise...dosta dajemo golova a i dosta primamo.......jedva cekam da vidim kakav ce picvajz da vam prave Bejl i Lenon z:mrgreen:

Samo da nam King bude ziv i zdrav Ibra nece nos moci da progura u sesnaesterac... :)
A utakmica ce bude haos....posto i vi i mi igramo na gol vise...dosta dajemo golova a i dosta primamo.......jedva cekam da vidim kakav ce picvajz da vam prave Bejl i Lenon z:mrgreen:

Uf, kad taj King dobije kung - fu udarac...neće znati kako se zove...z:D

Siguran sam da će biti odlične utakmice, obe...nama samo Nesta da se vrati, i ne brinemo...tu je i sjajni Silva...nego šta ćemo sa Abateom i Antoniniem...:roll:

Možda se Bejl povredi.z:shock:

Uf, kad taj King dobije kung - fu udarac...neće znati kako se zove...z:D

Siguran sam da će biti odlične utakmice, obe...nama samo Nesta da se vrati, i ne brinemo...tu je i sjajni Silva...nego šta ćemo sa Abateom i Antoniniem...:roll:

Možda se Bejl povredi.z:shock:

article-1339076-0C8098C8000005DC-51_468x561.jpg

vidis brate...ovaj crni u sredinu je King...a ovi sa strane su gorile...a on pa veci i krupniji od obdvoje.....od kog ce majketi da dobije udarac...covek je stena z:lol:

A za povredu Bejla....ja se nesecam kada je bio povredjen...sto se tice njegove spreme ja sam odusevljen....covek igra bez prestanka 4 utakmice za 2 nedelje i ne vidi se po njemu umor....isti tempo trci u prvi kao u 90' minut....pa video si protiv Intera kada je projurio pored cele odbrane u 93' minutu....zaleteo se kao da je tek mec poceo.....a mora da ti priznam da njega najvise udaraju.....ali covek je dinamit....moze da kaci Abatea na kuurac i ceo dan da trci...povrediti Bejla.....nema teorije... :zcool:

Ledley-King-of-Tottenham--006.jpg

Da koleno ne jeebe kapitena nebi Man Utd na prvo mesto bio....cele ove sezone je u autu...... z:cry:
leeeeeeeeee 2 sata.......... hahahaahahahahaahah idem da se treznim sutra mi kolkovijum hahahahahahahahahah ni rasol nije kao sto je nekad bio :P

article-1339076-0C8098C8000005DC-51_468x561.jpg

vidis brate...ovaj crni u sredinu je King...a ovi sa strane su gorile...a on pa veci i krupniji od obdvoje.....od kog ce majketi da dobije udarac...covek je stena z:lol:

A za povredu Bejla....ja se nesecam kada je bio povredjen...sto se tice njegove spreme ja sam odusevljen....covek igra bez prestanka 4 utakmice za 2 nedelje i ne vidi se po njemu umor....isti tempo trci u prvi kao u 90' minut....pa video si protiv Intera kada je projurio pored cele odbrane u 93' minutu....zaleteo se kao da je tek mec poceo.....a mora da ti priznam da njega najvise udaraju.....ali covek je dinamit....moze da kaci Abatea na kuurac i ceo dan da trci...povrediti Bejla.....nema teorije... :zcool:

A vidi ti ovog:

Pa povrediće se nekako...kada budete igrali sa Sitijem...De Jong...z:mrgreen:

Ko ne može Abatea?! Mogu mnogo lošiji igrači, a ne Bejl...

A kod nas Boteng, Ibra, Gatuzo...bićete biveni...z:D

Hahaha
Pa mi imamo Palasiosa...za bivenje tatko....Kabul koji je udario Tiotea glavom i dobio crveni...Defo koji bas voli takvu igru...prosle godine je slomio Krig Gordonu ruku a sada je laktom udario Kolinsa i bio kaznjen 4 meca...
Ali fora je sto dalje nece proci onaj ko vise bije i kome su svi zdravi igraci...pred kraj prosle sezone smo bez pola ekipe pobedili Arsenal,Celzi i Siti i zavrsili kao cetvrti...Doduse King i Dovson su nam sedeli nazad pa smo na ta tri meca primili dva gola...dace bog i protiv vas ta dvojica da stanu..Ali ako bolje pogledas prva se utakmica igra na San Siru....mi i idemo da igramo rastereceni...sta tamo propustimo nadoknadicemo u Londonu....a vi ste odma u startu pod moranjem....ako nas ne dobijete u Italiji pozdravljate se od Lige Sampiona 90%... z;)

A za Boatenga nemoj mi pricas...imao je veci staz u nasem taboru nego u vasem....Modric,Dzenas,Palasios,Van der Vart i Hadlston za njega su tatko...

Poslednja izmena:
Hahaha
Pa mi imamo Palasiosa...za bivenje tatko....Kabul koji je udario Tiotea glavom i dobio crveni...Defo koji bas voli takvu igru...prosle godine je slomio Krig Gordonu ruku a sada je laktom udario Kolinsa i bio kaznjen 4 meca...
Ali fora je sto dalje nece proci onaj ko vise bije i kome su svi zdravi igraci...pred kraj prosle sezone smo bez pola ekipe pobedili Arsenal,Celzi i Siti i zavrsili kao cetvrti...Doduse King i Dovson su nam sedeli nazad pa smo na ta tri meca primili dva gola...dace bog i protiv vas ta dvojica da stanu..Ali ako bolje pogledas prva se utakmica igra na San Siru....mi i idemo da igramo rastereceni...sta tamo propustimo nadoknadicemo u Londonu....a vi ste odma u startu pod moranjem....ako nas ne dobijete u Italiji pozdravljate se od Lige Sampiona 90%... z;)

A za Boatenga nemoj mi pricas...imao je veci staz u nasem taboru nego u vasem....Modric,Dzenas,Palasios,Van der Vart i Hadlston za njega su tatko...

Dobro...i vi ste divljaci...z:mrgreen:

Nama je najvažnije ne primiti gol na San Siru...pa nije tako...kako je Barsa na svom odigrala 0-0, i 1-1 u gostima sa Čelsijem i prošla dalje...
I mi smo 2007 igrali sa Bajernom 2-2 kod kuće...a tamo ih dobili 0-2...
Ne mora da znači...al' najvažnije je ne primiti gol...jer će naš gol kod vas puno vredeti...z:mrgreen:

U milanu dati makar jedan gol, i ne izgubiti. Eventualno izgubiti jedana razlike sa datim golom. a u revansu kao protiv Intera, preko krila furiozno na gol vise. I to je to. meni je nekako vaznije da nam se vrati Hadlston. On je ipak mnogo bolji od Palasiosa. A i ako ne bude Kinga ( a nadam se da ce biti) tu su Dowson,Galas, Kabul.

Mi i Milan imamo slican kvalitet z:shock:
:hahaha1::hahaha:
daj be brate....gde ce dom penzionera da se utrkuje sa severno Londonskom masinom... z:)
A i bolje sada da zevzecim protivnika....posle meca necu ovde moci da ga vidim.....mislim da 2 nedelje na forum nece da zalazi... z;)

khm khm.....pa ja sam uvek realan z:mrgreen:
ovo se zevzecim...znam da nece biti lako ali prednost dajem nama cisto zbog Milanove odbrane....sto se tice Ibre...ne vidim neku preveliku opasnost....nasi stoperi su izlazili na kraj sa Tevezom,Toresom,Adebajorom,Drogbom...sa igracima koji nisu nista iza Ibre

Ma super, budite vi favoriti...z:mrgreen:

Uf, Tevez izgubio volju za fudbalom, Adebajor nije isti kao kada je igrao za Arsenal, Drogba - godine ga već stižu...Tores - šta reći, taj slabo i igra...ne možeš ni porediti Ibru sa njima...z:mrgreen:

Mnogo ste se vi napalili u poslednje vreme, vratićemo vas mi gde vam je mesto.z:poz:

Back