Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Suarez je odlican u Holandskoj ligi (gde je i Mateja Kezman svojevremeno razbijao xD) ali mislim da nije vredan tolikih para. Deluje kao solidan napadac ali je neproveren van Holandske lige (na Svetskom Prvenstvu me nije odusevio). Al dobro, ko ne riskira, taj ne profitira. Samo je bolje da se malo cenjkaju oko cene, ko Arapi xD

Veceras sa karamelama na Gudison Parku z:lol:
Uvek su bili zayebani u nasim duelima....jos jedem muuda svoja kada smo prosle sezone imali prednost od 2:0 10 minuta pred kraja a oni nekako uspeli da izjednace....Da bi Defo promasio penal u 90. minutu.....

Ljudi, nisam gledao utakmicu. Pa jel smo stvarno tako losi bili? Evo sada gledam snimak i vidim svaki napad evertona sansa. Makar ce za vikend u kupu odmarati igrace. Steta sto nismo kiks celzija i remi arsenala i citija iskoristili.

Ljudi, nisam gledao utakmicu. Pa jel smo stvarno tako losi bili? Evo sada gledam snimak i vidim svaki napad evertona sansa. Makar ce za vikend u kupu odmarati igrace. Steta sto nismo kiks celzija i remi arsenala i citija iskoristili.

ma tuga....imali smo i mi svoje sanse ali slabo.....VdV je promasio dve mnogo jake sanse (jedna kada je izasao sam na Hovarda i pucao pravo u njega sa 7 metara)....Modric nista...Lenon nula....Bejl je imao jedan soloprodor i usao u sesneserac sa strane..umesto da sutne bacio je Kraucu koji je iz ofsajda zatresao mrezu.....pred kraj se i Bejl povredio....usao je Kranjcar....ni on nije bio na nivou....nula...sta da se radi...moramo da bijemo Man Utd... z:D

On je veoma dobar igrac ali nema prostor za igru zbog Lenona....zato se i ne radujem mogucem dolasku Bekama...Neznam koliko si ga gledao ali on je meni igrac na nivou...sjajan sut....izvodi extra slobodnjake..ima dribling....Kada je dolazio dosao je iz Blekburna gde je pruzao stvarno izvrsne partije za 17 miliona evra kao standardni reprezentativac Engleske....Sad sto ne igra...Hari sastavlja tim :zroll: Neznam koliko si pratio ali pred kraj prosle sezone....zgusnut raspored sa ekipama na vrhu....na kraju i odlucujuci mec sa Sitijem....spletom okolnosti svaki je mec odigrao...i to vrlo dobro....izmedju ostalog nikad necu zaboraviti njegov gol protiv Arsenala z:mrgreen:
A ovo govorim cisto da se nebi ponovio Bent...koga smo oterali u Sanderlend gde je pokazao kvalitet koji ima z:cry: Ili Real koji je poznat po tome sto izbacuje,prodaje i lako se odrice od igraca koji nakon odlaska pokazu svoju klasu... :deda:

Malo sam gledao prvo poluvrijeme, vukli su se ko prebijene mačke, pa ne može stalno igrati ista ekipa. Em kaj se istroše i podložniji su povredama, em kaj rezerve izgledaju totalno nespremno, jer ipak ne igraju po par mjeseci (primjer Kranjčara čiju su partiju ponovo svi popljuvali). Treba pustit rezerve protiv Charltona da dignu spremu i u nastavku rotirati. Opekao se barem 3 puta ove sezone Redknapp valjda je shvatio da ako imaš 60 utakmica u sezoni moraš koristiti kadar od barem 18 igrača

Malo sam gledao prvo poluvrijeme, vukli su se ko prebijene mačke, pa ne može stalno igrati ista ekipa. Em kaj se istroše i podložniji su povredama, em kaj rezerve izgledaju totalno nespremno, jer ipak ne igraju po par mjeseci (primjer Kranjčara čiju su partiju ponovo svi popljuvali). Treba pustit rezerve protiv Charltona da dignu spremu i u nastavku rotirati. Opekao se barem 3 puta ove sezone Redknapp valjda je shvatio da ako imaš 60 utakmica u sezoni moraš koristiti kadar od barem 18 igrača
:ok:... pogotovo kad ima onako jaku klupu

Треба да мењате нешто. Да доводите играче и то не младе него искусније. Још ако продате Крањчара и још неког ( а хоћете, вероватно) ништа од трофеја.
Евертон је баш незгодна екипа.

Tot'ham doveo štopera iz J.Afrike
15976336524d27940b0648d795160241_extreme.jpg

Dosadašnji štoper južnoafričkog SuperSporta Bongani Kumalo novo je pojačanje Totenhema, a ‘Pevci’ su za njegovov dovođenje izdvojili milion i po funti.

“Gledaću da učim što brže i daću sve da doprinesem timu”, rekao je 23-godišnji Kumalo, koji je doveden nakon što se dobro pokazao na probnom periodu u oktobru.
Štoper je redovni član reprezentacije Južne Afrike i igrao je na sve tri utakmice nacionalnog tima na letošnjem Svetskom prvenstvu.
“On nije skup fudbaler, bio je kod nas na probi i dopao nam se. Ima potencijal, mi smo u dobrim odnosima sa SuperSportom i uzeli smo ga. Biće to velika šansa za njega. On je odličan momak, dolazi iz siromašne porodice i mi smo voljni da mu pružimo priliku”, izjavio je menadžer Hari Rednap.

Kumalo će imati veliku konkurenciju na mestu štopera – Vilijams Galas, Junes Kabul, Majkl Doson, a tu su i povređeni Ledli King i Džonatan Vudgejt.

Totenhem je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 36 bodova.

Izvor:Uvek pouzdani B92 z:mrgreen:

Izgleda da nema nista od dolaska Bekama u Tottenham z:lol:
LA Galaksi nije voljan da ga pusti bez osiguranja od povrede koje je prilicno...a kako je Bekam u najboljim godinama za odlazak u penziju bolje da dizaju ruke od njega...

Back