Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Svima kome je Tottenham u srcu zelim Srecnu Novu 2011.

Nadam se da Hari sinoc nije pretero i da ce moci na nivou da spremi polupijanu ekipu za danas....
razbicemo one luzere 

Nadam se da Hari sinoc nije pretero i da ce moci na nivou da spremi polupijanu ekipu za danas....
razbicemo one luzere 

, доста фамилија и дечурлије ( добили карте за Божић)...Био сам на југу, као и увек, навијање у пар наврата - одлично. Текма прилично лоша, вероватно сте гледали, прилично сам се плашио ове текме имајући у обзир очајну ситуацију у којој се налази Фулам иако им је тим бар за "топ 7". Дерби, празници..али је ипак прошло добро. Мислим да би имали великих проблема да се појавио тим са већом инспирацијом. Овако, савршен завршетак године за Спурсе, дахћемо за вратом "Манксима" и играмо леп фудбал. Данас се шушкало нешто о Бекаму, нисам одушевљен али ако заиста дође до трансфера, ради се о маркетингу, продаји дресова са именом и сл. Тиму недостаје класичан нападач и ваљда ће се нешто десити по том питању, није Хари ситно јаје!
Prodavati igrace a ne pokljanjati... 
...dosta polemika o tome na Tottenhamovu forumu, svi se slažu da bi Harry ipak trebao dati više šanse rezervama, kako bi cijelu ekipu držao zadovoljnom. Ali lako je to reć, kak odmorit trenutno bilo koga kad ubijaju, ja mu zamjeram jedino što ga ne gura umjesto VDV (ovaj je dosta tekmi propustio), neg stavlja Jenasa....
Као и до сада. Пустимо мало Тотнам да се разигра. Они се приме, дају један, два, ма три гола. И таман помисле да је то победа, кад ...аус. Петарда. Окретање. Класика.