Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu luzeri, samo loša sezona, prošle su bilu u finalu LE, a tim je skoro isti, samo trener...a možda dođe Maradona...z:shock:

90x90fulham.gif

Mislim da smo se malo bespotrebno povukli. I onda u nekim trenucima dodje do panicarenja. Al onu kontru me je Lennon tako iznervirao. Pa morao je dodati Jenasu i ovaj bi isao 1 na 1 sa golmanom. Znaci bolje igramo kad imamo neko moranje. Kada mi moramo da napadamo. Inace ako bi gledali samo rezultate, zadnje tri utakmice, tri pobede. i to zadnje dve bez primljenog gola. E sad dolazi malo tezi period. Everton, man utd, newcastle. Pa cemo videti.

@ Car Zg
Desi be ti...nema te nema pa se izgubis... z:)

Ma tu sam ja... pratim:zcool:...danas bitna 3 boda iako se vidi da su dosta umorni (ne znam zakaj Harry uopće ima tolike igrače?!), a i Fulham je žilav...drago mi je daje Čarlija trgnula činjenica da je Hutton trenutno ispred njega, jer i partija protiv Twentea, a posebno danas, izgledaju daleko bolje, nego onaj mlitavi početak sezone...posebno lijepo zna Lennona gurnut u for, al ovaj je brate mili tenkre...

Капирам да сте сви из Србије па ево малог "апдејта" данашњег дана...На "Лејну" пуно к'о око, као и увек за празничне утакмице, до јаја атмосфера, сви се љубе и честитају једни другима нову годинуz:poz:, доста фамилија и дечурлије ( добили карте за Божић)...Био сам на југу, као и увек, навијање у пар наврата - одлично. Текма прилично лоша, вероватно сте гледали, прилично сам се плашио ове текме имајући у обзир очајну ситуацију у којој се налази Фулам иако им је тим бар за "топ 7". Дерби, празници..али је ипак прошло добро. Мислим да би имали великих проблема да се појавио тим са већом инспирацијом. Овако, савршен завршетак године за Спурсе, дахћемо за вратом "Манксима" и играмо леп фудбал. Данас се шушкало нешто о Бекаму, нисам одушевљен али ако заиста дође до трансфера, ради се о маркетингу, продаји дресова са именом и сл. Тиму недостаје класичан нападач и ваљда ће се нешто десити по том питању, није Хари ситно јаје!
Идем 9.ог на Чарлтон па постујем можда и пар фотки.
Позз из Лондона.

http://www.index.hr/sport/clanak/to...a-nego-da-balea-nauci-par-trikova/531134.aspx
Ne treba nam taj maneken z:cry:
@miki7878
Dobro be brate.....vazno je da smo dobili...zasto kritikovati....a Lenona nemoj da mi diras :zimag:

U svakom slucaju je najvaznije da smo dobili! Al nas je moglo skupo kostati. Ma nek mi svaku ovako pobedimo, jel da? Samo, mozda su oni i stvarno malo umorni? Zato on i hoce Bekama da dovede, da bi Lenonu napravio konkurenciju. Lenon je mozda malo opusten jer nema neku "pretnju" da ga neko zameni jer je jedini pravo desno krilo.

Zapravo nevjerojatan je taj fenomen Beckhama. On nije igrač, on je proizvod. Ameri su ga uzeli pa ga iznajmljuju okolo ko neki luksuzni stan. Tri mjeseca Milan pa povratak pa malo Tottenham...odigral bi 3, 4 tekme, prodalo bi se dresova, suvenira, pisalo bi se o Spursima i u Kini i Novoj Gvineji pa bi ga lijepo vratili, hvala lijepo bilo nam je drago...

http://www.index.hr/sport/clanak/tottenham-za-kranjcara-trazi-11-milijuna-eura/531365.aspx
Bravo Hari:klap: Prodavati igrace a ne pokljanjati... z:lol:
Neznam koliko je pametno ovo za Bekama :think:

Yebi ga zavisi iz koje perspektive gledaš. Meni je ova vijest katastrofa jer za Kranjčara niko ne bu dal 11 miliona. Kupil ga je za 2, trebal ga je prodat za 6 i bok. A ak ostane čamit čekajući još pola godine bit će jalo loše za njega, jer lako nabacuje kile kad nije u natjecateljskoj formiz;)...dosta polemika o tome na Tottenhamovu forumu, svi se slažu da bi Harry ipak trebao dati više šanse rezervama, kako bi cijelu ekipu držao zadovoljnom. Ali lako je to reć, kak odmorit trenutno bilo koga kad ubijaju, ja mu zamjeram jedino što ga ne gura umjesto VDV (ovaj je dosta tekmi propustio), neg stavlja Jenasa....

S Kranjčarom je osnovni problem što zbog svojih fizičkih (ne)predispozicija, ne može igrati praktički ni na jednoj poziciji osim lijevog veznog u 4-4-2 (romb više niko ne igra), za sredinu premekan, za povučenu špicu prespor...yebi ga stari to ti je Premijer liga, balkanski vezisti tu teško prolaze...

Poslednja izmena:
Koliko znam,Bekam ima ogroman ugovor sa LA Galaksijem i zbog toga ga cak ni Berluskoni nije hteo kupiti....

Negde sam procitao da Bekam u LA zaradjuje 220.000 evra nedeljno...dok bi u Tottenhamu zaradjivao 137.000 evra....prema tome bi bio najplaceniji igrac u Tottenhamu jer do sada najvecu platu imaju King i Modric(80.000 evra)...Nek se okrenu oni Kerolu,Ljorenteu ili nekom napadacu....za Lenona konkurencija nije potrebna....pogotovo ako ima 35 godina i prima duplo vise od polovine igraca koji igraju u prvi tim...
@Car Zg
6 miliona.... z:mrgreen:
Za Kranjcara smo dali 2 i plus Boateng...
Hari je prinudjen da zbog povreda da najvise rotira ekipu...ali nemoze se ocekivati da odmara Bejla da bi gurnuo Kranjcara....ili da makne Hadlstona da bi stavio Sandra... z;)

A 16-ог....мислим да ће бити демолирање у Лондону. :lol: Као и до сада. Пустимо мало Тотнам да се разигра. Они се приме, дају један, два, ма три гола. И таман помисле да је то победа, кад ...аус. Петарда. Окретање. Класика. :lol:

Bio sam malecak kad se igrala ova utakmica tako da se nje ne secam(hahaha predsednik Levi kada je bio mlad,zelen i sa kosom...igrao je i Ledli King z:lol: najbolji stoper i najveci alkoholicar premijer lige)...khm,khm vrlo mi je poznato vase surovanje sa sudijama u nasim susretima...sta su sve za vas sudili cudo jedno.....cist gol....metar ipo lopta uletela u mrezu a sudija boli ga tuki...ladovina....mislim da je i ovde sudija nesto debelo zajebo cim nisi pokazao nastavak....A samo se ti zevzeci....ovu vas dobijamo garant... z:poz:

Ima iz pretprosle sezone 5:2...0:2 vodio Totenhem na poluvremenu,Modric i Bent dali golove.. I onda skotska masinerija podmazana portugalski i engleskim uljem,unistila Totenhem sa 5 golova u drugom poluvremenu...Za 15-20 minuta..

Poslednja izmena:
Ima iz pretprosle sezone 5:2...0:2 vodio Totenhem na poluvremenu,Modric i Bent dali golove.. I onda skotska masinerija podmazana portugalski i engleskim uljem,unistila Totenhem sa 5 golova u drugom poluvremenu...Za 15-20 minuta..
....pocetak drugog poluvremena....0:2 za Tottenham.....i sudija svira nepostojeci penal nad Kerikom i gura djavole ka pobdi....kasnije se i sam sudija izvinuo...ali koj ce nam kuurac izvinjenje...

@Spurs
Sve se zavrsi na izvinjenju... Oni onda uzmu titulu...i poslije zadijevaju ostale kako nijesu osvojili toliko i toliko godina titulu...i kako su mali klubovi zbog toga...a oni su veliki klub... Ne bih volio nikad da klub za koji ja navijam bude kao taj njihov ``veliki``...

@Slave Lord
Ta skotska masinerija je cesto bila podmazana engleskim sudijama... Ne znam jesi li pratio posljednju utakmicu, ili pretposljednju na primjer(iz ovoga mozes zakljuciti da se to desava u kontinuitetu)... Iskreno, tesko mi je da ih komentarisem(bilo sta o Mancesteru)...iako su imali, imaju i imace neke dobre igrace...

Bio sam malecak kad se igrala ova utakmica tako da se nje ne secam(hahaha predsednik Levi kada je bio mlad,zelen i sa kosom...igrao je i Ledli King z:lol: najbolji stoper i najveci alkoholicar premijer lige)...khm,khm vrlo mi je poznato vase surovanje sa sudijama u nasim susretima...sta su sve za vas sudili cudo jedno.....cist gol....metar ipo lopta uletela u mrezu a sudija boli ga tuki...ladovina....mislim da je i ovde sudija nesto debelo zajebo cim nisi pokazao nastavak....A samo se ti zevzeci....ovu vas dobijamo garant... z:poz:

Пратим Јунајтед 16-17 година ( хбт ал сам матор :lol: ). Ех, има и ''шуровања'' са судијама али било је и момената кад нам је ФА претила избацивањем из лиге јер је Фергусон хтео да тужи неког цивилном суду кад су нас покрали
Тешко да ћете да добијете иако нам тим никад лошији није био. :)
Eво и наставка да не мислиш да је намештаљка. Уживај, баш је била добра текма. :)

Poslednja izmena:

Back