Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Koje smo srece kurate

Nema veze idemo da gazimo!!!

Nema veze idemo da gazimo!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo ti mi Inter.![]()
Znam da niste,zato se i radujem
Samo Ibru da stavimo pod kljuc i dobijamo vas 100%...![]()
Samo se raduj.
Što reče ovaj iz Bolonje, lakše je naći pare da se izvuku iz krize, nego zaustaviti Ibru.
A i + se vraćaju Silva i Pato...jedini problem su nam bekovi, a vi ste tu najopasniji...možda treba kupiti nekog beka......dva...
Ili Zambrota i Abate ili Bonera da igraju...pa šta Bog da...![]()
I za taj problem ima leka.....Samo ga cekam da se oporavi....Kad mu stane pravi-KAPITEN ima da ga izede sa sve kopacke...
Nama se vracaju Van der Vart,King,Dzenas na drugu i mozda Vudgejt....pa ces da vidis kako Hari dere jarca...
I plus ako se Levi otvori a Hari dovede sledece igrace za koje je zainteresovan:Jang,Bekam,Kol,Dzonson i Hose Enrike.....Ufff..
Možete dovesti koga hoćete....razbićemo vas kao Inter...u onih prvih pola sata...![]()
Za Boatenga ste se zeznuli...on je na Svetskom bio odličan...
Sjajan fudbaler...znam da ti je žao...![]()
Samo ti spavaj na to uvo
Videces ti kada proradi Bejl![]()
Za vas je sjajan a za nas cist prosekGde on moze da igra pored Modrica,Van der Varta,Hadlstona,Dzenasa,Palasiosa,Sandra i Kranjcara(za koga smo ga zamenili)...Jos on mora da jede mlad pasulj da bi bio u Totenhamu...
![]()
Možemo i ovako da zaustavimo Bejla.
Ma gazimo buraniju!! Jako puno ce zavisiti od prve utakmice. Da tamo dobro odigramo i sve ce biti lakse. Al ako svi budu zdravi, rutinski prolazimo.
Vi 'Rvati ste stvarno smešni, jedna sezona gde vam ide i vi zamislili da ste neki veliki klub.
Mnogo ste mali za nas, mnoooogoo.![]()
Kakve to veze ima sa velicinom kluba? I vidi samo kolko je liverpul velik klub, pa ce zbog njega opet uvesti inter toto kup. Ako tako gledas, jel treba svi da se sklonimo i kazemo real je najveci , on uzima sve. I na kraju klub sa tri evro trofeja nikako ne mozes nazvati malim.![]()
Za nas ste mnogo mali.
Mnogo ste se napalili, zamislili da svakog možete da pobediti...imate par dobrih igrača...al' mi ćemo vas vratiti tamo gde vam je mesto...![]()