Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad koncentracija na prvenstvo. Prvi smo u grupi i do proleca smo mirni. U nedelju celzi. Neki su se igraci odmorili tako da smo spremni. Al nisam cuo ovo za Dzenasa i Kranjcara. Jel to istina?

Dzenas se povredio na pocetku meca..a Kranjcar pred sam kraj....Sta ces bzv :roll: Nismo igrali na nivou,iako smo tri puta vodili.....Al' prvi gol sto dadosmo bio je svetski :rotf:

E sad...cekamo sedamnesti da vidimo sta ce da nam kaze zreb.....Potencijalni protivnici su nam:Lion,Valensija,Kopenhagen,Roma,Marsej i Milan.....Sve u svemu nema lakih protivnika...i ovo je uspeh sto smo napravili,ali znam da smo od svih ovih timova jaci....i jos sa dva,tri prava pojacanja koje je Hari najavio...i uz to da bar malo oladimo sa povredama....mozemo napraviti i nesto vise...

Totenhem definitivno zraci!:) Hari sve drzi pod kontrolom:D
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...win-title-says-coach-Joe-Jordan.html?ITO=1490

Bravo i za Defoa...bas lijep intervju!:ok:
http://www.thisislondon.co.uk/stand...ona-tried-to-sign-me-i-wouldnt-leave-spurs.do

P.S. Ocekuje nas fantastican derbi!:ok: Dolazimo kod pravih u goste:D

Bice to pravi derbi...izmadju najbolje dve Londonske ekipe....
Oladite sad malo sa izlaskom iz krize....cuvajte se za sledeca dva kola kada igrate protiv Mancestera i Arsenala... :ok:

Citam danas "Sport" i krstim se obema rukama...i to vise puta :hahaha:
Pored paklene konkurencije u veznom redu : Modric,van der Vart,Hadlston,Dzenas,Palasios,Sandro i Kranjcar samo im Radosav Petrovic fali... :rotf: Kao Rednap hoce da ga dovede... :)
Uz svo postovanje prema Raci on bi svojim kvalitetom jedino mogao na White Hart Laneu da kosi i odrzava travu....
Sta sve neces kod nas da cujes :rotf:

Jako me zabrinjava Busong. On kad ima loptu nezna sta ce sa njom. I kako se to i galas sad povredio. Ako udje Drogba bice velikih problema. Moramo dati drugi gol. Jer mi smo poznati po tome kako "cesto" neprimamo gol u utakmici

Back