Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Douson je retardirani slepac,a Gomeš fizikalac sa masnim rukavicama...
(šta reći o slepcu koji je prošle godine u kupu napravio penal u 96-tom minutu za konačnih 2:2:mrgreen:,celoj kladionici je tada puko tiket zbog vrljavog Dousona...)

Poslednja izmena:
Posle ovakve utakmice covek nezna dal da bude tuzan ili sretan. Vodili smo, al na kraju uz malo srece izbegli poraz. Ipak puno igraca totenhemu fale zbog povreda, to se itekako videlo danas. Kako u odbrani, tako i u vezi. Makar je dobro sto se Douson vratio. Sledece nedelje Van der Vart, Galas, i kolko sam cuo King. Njagore je to sto je man citi malo pobegao, a pritom jos ima i najlaksi raspored u sledecih mesec dana.

Posle ovakve utakmice covek nezna dal da bude tuzan ili sretan. Vodili smo, al na kraju uz malo srece izbegli poraz. Ipak puno igraca totenhemu fale zbog povreda, to se itekako videlo danas. Kako u odbrani, tako i u vezi. Makar je dobro sto se Douson vratio. Sledece nedelje Van der Vart, Galas, i kolko sam cuo King. Njagore je to sto je man citi malo pobegao, a pritom jos ima i najlaksi raspored u sledecih mesec dana.

Ma nema veze za Siti... Ionako ove sezone...Junajted ispada is top 4...njih cete da zamijenite...;)

Douson je retardirani slepac,a Gomeš fizikalac sa masnim rukavicama...
(šta reći o slepcu koji je prošle godine u kupu napravio penal u 96-tom minutu za konačnih 2:2:mrgreen:,celoj kladionici je tada puko tiket zbog vrljavog Dousona...)

....mislim sta reci o Skrtelu koji se ne sastavlja ni sa nogama ni sa mozgom, i onom slepcu od Reine koji je biser prvenstva na toj poziciji.....
Ako si video...Drogba je rukom odigrao kada je dao gol....Dovson je car....ceo mec je odigrao bez greske....

@Spurs
Drogba nije igrao rukom...u stvari jeste...ali ramenom... Taj gol je izabran za 5. najljepsi ovog kola... Niko nije ni pomislio da kaze da je Drogba igrao rukom...
Bejl je sam izvrnuo skocni zglob... Posto je Esijen krenuo na loptu u isto vrijeme...izgledalo je da ga je nagazio...
Mogao si da primjetis da su vasi igraci u posljednjih 15 minuta stalno lezali na terenu... To uopste nije ohrabrujuce...jer znaci da nemaju dovoljno snage... Zato i dolazi do ogromnog broja povreda... A to moze da bude presudno u trci za mjesto u Ligi sampiona... Jos kada se sjetis da ste prosli dalje u LS...to znaci da cete u februaru imati prebukiran raspored(bas kada je svaki bod u ligi bitan)... Bod iz ovog meca je sjajan...i nikako ne bi trebalo da budes nezadovoljan... Pogotovo kada pogledas kakav je bio posjed lopte...i sta je sve Gomes odbranio...
Sada dolazi izuzetno teska utakmica za vas... Vidjecemo koliko su igraci motivisani...jer to se najbolje vidi u ovakvim utakmicama...
Ne posustajte!:ok:

P.S. Slazem se potpuno da je Douson odigrao sjajnu utakmicu...:ok:

@GRIZZLY
Slazem se da je bio odlican derbi...ako uznemo okolnosti i bodom sam zadovoljan ali kada se pogleda sa druge strane: Da li bi ti bio zadovoljan bodom protiv nas na Bridzu??? Bili ste bolji,nebi bilo i nezasluzeno da ste iz ovog meca izasli kao pobednici....mi smo samo na momentima pokazivali pravu igru.....bilo je slabo....Medjutim par stvari me je nerviralo kod sudjenja ali necu da se vracam na to...:roll: One komentare sam vise rekao besan na prethodne postove u kojima se pljuje igrac koji posle 3 meseca izadje ponovo na teren i to bas u derbiju protiv Celzija.....Uz to smatram da je ceo mec odigrao na nivou...Ali nema veze idemo dalje....Mislim da se igraci nebi u onolikom broju povredjivali i posustajali sa snagom da ih Hari cesce menja...On na nekom mecu i ne izvrsi ni jednu izmenu :mrgreen: Kod njega je jedina rokada Krauc-Pavlicenko....i to u slucaju kada je neko od Rafe ili Defoa u autu posto kada su njih dvoje zajedno koristi formaciju 4-4-1-1....Ali kako god ja njemu nema sta da prigovorim jer je covek tatko....od poslednjeg mesta u Premijer ligi za sezonu ipo nas je uveo u Ligu Sampiona....da zavrsimo sad 15. na tabeli on je za mene i uvek ce biti legenda....Protiv Blekpula nemamo pravo na kiks....dobra je vest sto nam se vraca King..ali nece sigurno biti u ekipi....samo da se ne povredi na treningu.....Uz to se nadam da cemo se znatno pojacati u januarskom prelaznom roku i uzeti ponovo to cetvrto mesto... I vama zelim sve najbolje i da sa dva naredna derbija izadjete sa 6 boda :ok:

@Spurs
http://www.index.hr/sport/clanak/prvo-pa-chelsea-modric-osvojio-prvi-bod-u-engleskoj/400364.aspx
Odmah si me podsjetio na ovu utakmicu.:D Tada sam bio relativno zadovoljan bodom(iako smo napadali zvijerski).:D
Da budem iskren...rijetko sam zadovoljan bodom na svom terenu protiv bilo koga.:D Nekad se jednostavno moram pomiriti sa tim.:)
Ali isto tako znam...da je bila istovjetna situacija na nasem terenu tj. da ste vi imali penal u posljednjem minutu pri rezultatu 1-1, ja bih bio prezadovoljan remijem.:D

P.S. Ovaj nas derbi za vikend je veoma bitan za generalno stanje stvari...jer ce Siti tesko posustati...a Arsenalu ide prilicno dobro i koliko vidim i ici ce im... Jedina ekipa kojoj uopste ne ide...a na prvom mjestu je...jeste Junajted... Kada bih gledao malo u buducnost...znam da vi njih docekujete...i da biste mogli sa njima da odlucite za to mjesto u LS... Koliko god to izgledalo cudno iz ove perspektive...meni izgleda veoma moguce... To bi i meni veoma godilo...jer bih volio da Junajted malo odmori od Lige sampiona... Ali to je sve jedna hipoteza... Najbolje je za pocetak da ih mi dobro ugostimo za vikend sa barem dva-tri gola u njihovoj mrezi.:mrgreen:

@Tema
Jedan interesantan osvrt Hatona na sezonu i ocekivanja nakon meca protiv Celzija...:ok:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6578212,00.html

Poslednja izmena:
Cekajte ljudi malo! Ipak je ovo bio derbi. Pa ni bod nije tako los. Pogotovo s obzirom sto je Celzi promasio penal u zadnjem minutu. Jedino sto zalim za pobedom je to sto je citi poceo da bezi malo. Ipak, mislim da je glupo razmisljati u tom pravcu da mancester moze da bude peti. Ipak budimo malo realni. Ja i dalje mislim da je nas konkurent za cetvrto mesto citi. Iako imaju najlaksi raspored u sledecih mesec dana, doci ce i njima zuta minuta. Samo treba sacekati. Jos kad i Tevez malo unese nemir u ekipu, krenuce i njima lose. Sto se tice povreda, stvarno je neverovatno sta nam se desava. Cim se jedan igrac vrati, dvojica se povrede. Gledam tim Totenhema, pa da su svi igraci zdravi, to bi se moglo sastaviti dva kvalitetna tima. I tacno je to da Heri malo rotira ekipu. Al ide prelazni rok pa cemo videti. A u petak se nekako nadam Kopenhagenu.

Poslednja izmena:
@GRIZZLY
Jeeeboteee....gde se seti ove utakmice!!!! Tek kada sam video gol Benta sam se setio ovog meca... :D
Sto se tice Man Utd....oni ce vam biti konkurenti do posledjnjeg kola za sampionski naslov mada vecu sansu dajem vama....Ako protiv Mancestera trebamo da trazimo sansu za cetvrto mesto.....onda bolje je i da se ne nadamo.....Sve u svemu Siti je mnogo jaci tim od prosle sezone pa cemo trebeti da odigramo i mi bolju sezonu od prethodne da bi nam videli ledja...Bice tesko....Mada mozemo obezbediti sledece seznone Ligu Sampiona ako je ove sezone osvojimo :mrgreen:

:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Nikad nije kasno!:)

Poenta teme je kada bi morali da kupe nekog igraca(Modrica ili Bejla), kojeg bi izabrali... Ja imam odgovor na to... Mogu samo da sanjaju...:hahaha1:

Da,da..ukapirao sam to....razumem engleski ali slabo....dva minuta mi odu dok razmrsim i prevedem jednu recenicu.....Procitao sam pola strane i smorih se...mnogo dosadni ljudi...a za odgovor:Ako si im rek'o :ok:

Back