fauler
Elita
- Poruka
- 17.610
Douson je retardirani slepac,a Gomeš fizikalac sa masnim rukavicama...
(šta reći o slepcu koji je prošle godine u kupu napravio penal u 96-tom minutu za konačnih 2:2 ,celoj kladionici je tada puko tiket zbog vrljavog Dousona...)
,celoj kladionici je tada puko tiket zbog vrljavog Dousona...)

(šta reći o slepcu koji je prošle godine u kupu napravio penal u 96-tom minutu za konačnih 2:2

Poslednja izmena: 

One komentare sam vise rekao besan na prethodne postove u kojima se pljuje igrac koji posle 3 meseca izadje ponovo na teren i to bas u derbiju protiv Celzija.....Uz to smatram da je ceo mec odigrao na nivou...Ali nema veze idemo dalje....Mislim da se igraci nebi u onolikom broju povredjivali i posustajali sa snagom da ih Hari cesce menja...On na nekom mecu i ne izvrsi ni jednu izmenu
 One komentare sam vise rekao besan na prethodne postove u kojima se pljuje igrac koji posle 3 meseca izadje ponovo na teren i to bas u derbiju protiv Celzija.....Uz to smatram da je ceo mec odigrao na nivou...Ali nema veze idemo dalje....Mislim da se igraci nebi u onolikom broju povredjivali i posustajali sa snagom da ih Hari cesce menja...On na nekom mecu i ne izvrsi ni jednu izmenu