Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad i ja procitah. Van ver Vart najverovatnije ne igra. Dok je i Bejl nesto rovit, al ce valjda igrati. Dobro je da se defo vratio, a kolko cujem u petak se na treningu ocekuje Douson. E takve vesti je lepo cuti.

Dobro je.....jos samo da mec privedemo kraju i eto nas u 16 najboljih. :cool:
Jedino sto me brine je povreda Dzenasa.....Dokle ce nas vise taj peh povreda pratiti.... :dash:
Palasios ih je pojeo...Lenon se polako vraca u formu....Kabul opet zatresao.....jedino me Super Pav nervira....
A i onaj Aca Stojanovic....mnogo bre kenje....umesto da prenosi mec on prica o Kulina Bana i o istorijatima igraca...

Lenon je bio svijetlica po desnoj strani:D Kakav duet krila...Bejl - Lenon...merak ih je gledati!:ok:
Modricev gol...cista klasa!
Kabul je odlican... Ma prava ekipa! :super:

Cestitam komsijama na prolazu...i zelim im da osiguraju prvo mjesto... Niko iz ove grupe ga ne zasluzuje vise! :klap:

@Spurs
Uzivaj dok mozes:)...malo je onih koji imaju cast da im klub igra ovako!:ok:

@ GRIZZLY
Hvala na cestitkama :D Nadam se da cemo odmeriti snage u finalu....
A da mi je neko reko pre godinu dana da cemo igrati u osmini finala Lige Sampiona shvatio bi to kao podjebavanje....Skidam kapu Rednapu....

Dobili smo mec i otisli u plej-of....ali smo pokazali i losu stranu...trebamo izvuci pouke....Mene je nerviralo sledece:
-Hatonove kontre....preopasne su po nas gol....koliko god da ga je juce dobro odigrao toliko nam je probleme zadavao praveci nepotrebne kontre koje ce jace ekipe resiti
-Pavlicenkovi promasaji,covek daje golove...i sve...ali sto moze da me iznervira u nekoj situaciji kada je odradi amaterski...Juce smo dobili....ali zamisli situaciju gde se lomi rezultat....Slomio bi TV
-Promasaji sa bele tacke,to prokletstvo od prosle sezone nas i dalje prati,ko god da uzne odgovornost usere ga...doduse imali smo i blistavih trenutaka ali se i dalje sa setom prisecam promasaji Defoa,pogotovo onaj u poslednjem minutu protiv Evertona kada smo izgubili 2 boda,pa promasaj Hadlstona,Pavlicenka,Van der Varta sad Bejla...Samo mi zivce kidaju sa tim penalima

Idemo mec po mec. U nedelju liverpul. Sa njima smo kod kuce uglavnom dobro igrali. Nadam se povratku Van der Varta i novoj pobedi. A sto se tice penala. Da je bilo nesto jako vazno nebi Bejl ni pucao. Bolje sad nego protiv Liverpula. Al kolko bi dobro bilo da budemo prvi u grupi! Zamisli uz malo srece udjemo i u cetvrtfinale. Kakav bi to uspeh bio! Al korak po korak! Prvo Liverpul, pa sve ostalo! Jos kad se Douson i King vrate.......

@ GRIZZLY
Hvala na cestitkama :D Nadam se da cemo odmeriti snage u finalu....
A da mi je neko reko pre godinu dana da cemo igrati u osmini finala Lige Sampiona shvatio bi to kao podjebavanje....Skidam kapu Rednapu....

To bi bilo finale iz snova...i vjeruj u njega...jer bismo definitivno uzivali iz mnogo razloga!;)

Steta sto tada nijesmo popricali...jer ja bih ti upravo to rekao! Totenhem sam hvalio i prije dolaska Ramosa... U toj ekipi se gaji vec duzi niz godina veoma lijep fudbal... Konacno je doslo vrijeme da se to i isplati!:)

@Tema
Protiv Liverpula ocekujem pobjedu...:ok:

A sto se tice penala. Da je bilo nesto jako vazno nebi Bejl ni pucao. Bolje sad nego protiv Liverpula.
Ko god da se prihvati isti kuurac,ovo nam je 25 promaseni penal u zadnje tri sezone(od toga su 10 delo Defoa).... Secam se i finala Karling Kupa kada smo od Mancestera izgubili na penalima....Od cetri penala samo je Corluka zabio....sve igrace smo razmenili na beloj tacki ali dzabe....jos samo Gomesu da poverimo odgovornost izvodjenja penala pa smo kompletni....
Sto se tice utakmice....bila je zanimljiva....podsetila me na onu iz 2008. kada smo na Vajt Hart Lejnu dosli do pobede u 90.minutu kada ga je posle Lenonove asistenicije dao Pavlicenko (taj Lenon je uvek bio koban po Liverpul)....Pre toga Liverpul je poveo....vodio je u prvom poluvremenu ali smo izjednacili auto-golom Karagera....
Lenon i Modric su pravili karambol Liverpulu,odbrana je ovoga puta bila na nivou,izgleda da je Hari resio taj problem dodelivsi traku Galasu,covek nije navikao bez nje...vidim da mu nesto nedostaje....
Prvo poluvreme sam odledao do 20.minuta jer ma zezo net...video sam kasnije u drugom da je Defo usao u igru umesto Van der Varta a Basong umesto Kabula....Znajuci Harija izmena nije takticka...Samo neznam da li su ozbiljne povrede...

E tako se to radi! Posle penala izgubio sam svaku nadu. AL ova ekipa totenhema ima veliki karakter. Svi su danas bili dobri sem Palasiosa i Basonga. Uopste se nisu snasli. Sto se tice Galasa, izgleda da je stvarno pravi vodja. Zaista velika tri boda. Kolko puta smo se samo vratili posle primljenog gola. Inter,arsenal,verder liverpul. Pa ko je sledeci? Au, kakvih mesec dana totenhema. Idemo dalje, mec po mec.

Nikako neki maler da nas zaobidje. Uvek neka nova povreda. Pa dokle!!! Rafa mesec dana van terena. Ai Kabul isto. A u decembru nikad gusci raspored. Jedina dobra stvar sto se Douson vraca. Neznam sta je sa Dzenasom? Jer uopste mi se nesvidja kako Palasios igra. Jako je nesiguran. Tako da uz sjajnog Modrica treba nam jos jedan zdrav centralni vezni.

@miki7878
Ja sam vec na to oguglao....Mene bi vise zacudilo i vise bih se brinuo da su nam svi igraci zdravi....
A i neznam sta ti vidis lose u Palasiosa...On je pravi borac....Jeste da je u napadu kuurac ali je zato najjaci zadnji vezni....

Palasios je prosle godine mnogo bolje igrao. A upravo protiv liverpula mu se desavalo da nije imao hrabrosti nikom da doda loptu, jer je 2,3 puta prethodno pogresno dodao. Nije on los kad treba da kvari igru protivnika, al kad mu se lopta nadje u nogama onda je opasniji po svoju ekipu.

Palasios je prosle godine mnogo bolje igrao. A upravo protiv liverpula mu se desavalo da nije imao hrabrosti nikom da doda loptu, jer je 2,3 puta prethodno pogresno dodao. Nije on los kad treba da kvari igru protivnika, al kad mu se lopta nadje u nogama onda je opasniji po svoju ekipu.

Ne sudi po jednoj utakmici ;) Nije dugo igrao pa se vidi da mu nedostaju utakmice...Videces protiv Birningema....bice onaj stari Palasios....ima da ih zive jede...A mozda i sansu dobije Sandro :D

http://www.index.hr/sport/clanak/city-spremio-95-milijuna-funti-za-balea-i-alvesa-/526862.aspx
Bejl ne ide nigde....ostace da igra u najboljem klubu na svetu ;)
http://www.index.hr/sport/clanak/keane-na-izlaznim-vratima-tottenhama-/526859.aspx
Sta da kazem....LEGENDA....Igrao je za nas devet sezone....radovao sam se njegovim golovima,sa njim u napadu smo uzeli Karling kup.....zajedno sa Berbatovom su cinili najbolji napadacki par u ligi....Voelo bi da zavrsi karijeru na Vajt Hart Lejnu...ali ako on zeli da ide...zelim mu srecu....
http://www.google.com/imgres?imgurl...age=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:19,s:0&tx=36&ty=61
http://www.google.com/imgres?imgurl...e=2&ndsp=25&ved=1t:429,r:13,s:26&tx=137&ty=50
http://www.google.com/imgres?imgurl...GwBw&esq=18&page=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:0,s:0

Steta za ovo danas. Jednostavno smo morali otici na 2 0 i mirno zavrsiti. Krauc danas slab. A ni Bejla nije islo. Defo se jos ceka da se vrati upravu formu. Ipak nam traba jedan klasan napadac. Al bas steta zbog ta 2 boda! Puno sansi promaseno.

Back