Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rednap dovodi Muntarija

Menadžer Totenhema, Hari Rednap, spremio je ponudu za nezadovoljnog fudbalera Intera, Suleja Muntarija. Kako prenosi britanski "San", Rednap je za reprezeznativca Gane spreman da plati 5 miliona funti a u paketu bi pored novca na "Đuzepe Meacu" otišao i Džermejn Dženas.

Prema mišljenju Rednapa, dolaskom Muntarija ekipa Totenhema bi mogla da se uključi u borbu za sam vrh Premijer lige.

Muntarijevo nezadovoljstvo u Milanu kuliminiralo je posle nedeljne prvenstvene utakmice sa Barijem, kada ga je Murinjo zamenio posle samo 30 minuta igre, pod izgovorom da ramazanski post deluje izuzetno loše na reprezentativca Gane.

Muntari je u dosadašnjoj karijeri igrao za Udineze i Portsmut, odakle je 2008. godine stigao na "Đuzepe Meacu". U dresu nero-azura Muntari je zabeležio 27 nastupa i postigao četiri pogotka.

Katastrofa, yebeni Englezi, yebeni Birmigham, prvo su slomili Dudua, pa su ga razapeli zbog simuliranja ko serijskog ubojicu (evo samo na zadnje tri tekme sam vidio 5 identičnih simulranja) i sad su slomili Modrića. I dok me za Tottenhama boli k... (vidio sam na njihovokm forumu kako nariču za njim ko da je umro), za repku je to hendikep ubi bože.

Moram ćemo im se opet naj.... majke u Londonu:rtfm::dash::evil:

Izgleda da Kranjčar dolazi! :klap: Nadam se da će biti i službeno. Drago mi je zbog Nike, nakon što se Portsmouth raspao i izgubio brdo igrača koji su se pod Redknappom plasirali u kup uefa (L. Diarra, Muntari, Johnson, Crouch, Defoe, Distin), ove godine ih čeka bitka za opstanak, što je totalno demotivirajuće u Nikinoj 4. sezoni.

Redknap ga je uvijek cijenio, uskočit će umjesto Modrića do njegova povratka, a nakon toga će biti fajt sa Hudlestonom i Jenasom za mjesto u ekipi (ukoliko bi se izborio, Modrić bi išao u centralu). Naravno Modrića Niko nemre istisnut iz ekipe da trenira još milijon godina.

Pobjeda protiv Sunderlanda, ali ponovo slaba igra. Nije mi jasno zakaj pijani Harry mijenja taktiku kad mu neko fali:dontunderstand:. Umjesto da Modrića zamijeni Kranjčarom,a Lennona Bentleyem, on petlja sa 4-3-3 što je izgledalo katastrofa.
R. Keane je najgori igrać Spursa ove sezone, ali počinje svaku tekmu jer je kapetan:dash:
Ozljeda i suspenzija ima brdo: Jenas, Woodgate, Lennon, Modrić, Dawson, Bassong, Defoe - svi su bili out dosada.
King nemre trenirati i na svakoj tekmi je tempirana bomba, ili najbolji ili najgori.
Ćorluka vuče ozljedu tetive već duže, odgađa neminovnu operaciju i u međuvremenu igra daleko slabije nego prethodne 2 sezone u premijerki.
Crouch ne paše igri Tottenhama i točka. Defoe je prelud jučer je opet crveni trebo dobiti, jer je zgazio golmana.

Ipak, Tottenham je još uvijek četvrti i iza reprezentativne pauze bi trebali imati kompletnu momčad.:super:

@Car Zg
Meni je pravo zadovoljstvo gledati Totenhem...
Povrede ih unistavaju... Od skoro i suspenzije...
Ali imaju srce...i prelijepu igru punu dinamike...

Robi Kin je odavno zasluzio svoju traku...i to se ne moze dovoditi u pitanje...
Isto kao da kazes Dzerard ne treba da igra(potpuno isti primjer)...

Bentli i Kranjcar ne igraju na nivou pomenute dvojice...i to je svakome jasno...
Hari je sjajan trener...
Corluka je na nivou...nema potrebe za negativnom kritikom, bar ne jos...
Krauc je dobar kao treci napadac...

Volio bih da budu cetvrti...

Totenhem nema nikakve sanse za titulu pored Celzija,Arsenala,Mancestera i Liverpula.Cak sam prilicno siguran da ce i ovaj Man.City biti ispred njih u premijer ligi.Dobro su krenuli,ali videcemo dokle ce tako,cim su naisli na nekog od velike cetvorke(Arsenal pre desetak dana)izgubili su glatko 3-0.Uvek trose dosta novca ali slabo imaju rezultate...Prosle godine,kad sam bio u Londonu,sam ih gledao dva puta uzivo(protiv Fulama u gostima i Blekburna kuci) i nisu ostavili neki utisak na mene.Prosecna ekipa po mom misljenju,iako imaju dobre igrace.Mislim da nemaju sanse da udju medju prva 4 i odu i Ligu Sampiona,jednostavno konkurenti su prejaki za njih...Da se niko ne naljuti to je samo moje misljenje,ali imam jake argumente za ovo sto pisem...

@Car Zg
Meni je pravo zadovoljstvo gledati Totenhem...
Povrede ih unistavaju... Od skoro i suspenzije...
Ali imaju srce...i prelijepu igru punu dinamike...

Robi Kin je odavno zasluzio svoju traku...i to se ne moze dovoditi u pitanje...Isto kao da kazes Dzerard ne treba da igra(potpuno isti primjer)...

Bentli i Kranjcar ne igraju na nivou pomenute dvojice...i to je svakome jasno...
Hari je sjajan trener...
Corluka je na nivou...nema potrebe za negativnom kritikom, bar ne jos...
Krauc je dobar kao treci napadac...

Volio bih da budu cetvrti...

Robbie Keane je legenda Tottenhama i engleskog nogometa i to nitko ne dovodi u pitanje. Međutim on je u 12 kola (gledao sam većinu utakmica) samo 2 ili 3 odigrao dobro, nije u formi, a Harry formaciju uvijek prilagođava tome da on bude u ekipi, bilo povučeno bilo lijevo, bilo gdje i to je bezveze...ne igra se na staroj slavi...

Naravno da je Modrić bolji od Kranjčara i Lennon od Bentleya, ali kada su ovi povrijeđeni logično da u momčad uđu njihove prirodne zamjene nego premjestiti pol ekipe i taktiku...inače Niko jučer ušao pola sata umjesto Keanea i tek tada je Tottenham zaigrao dobro, dotada su mogli dobit 5 komada da nije bilo Gomesa...

Kakvo rokanje!!!:eek::klap: Defoe i Lennon su ih uništili. Niko ponovo sjajan. :worth: Nevjerojatno je koliko je Kranjčar napredovao u svojoj igri u zadnjih možda godinu dana.
Modrić bi mogao možda na klupu idući vikend protiv Ville (ravno 3 mjeseca od ozljede:rtfm:).

Idealna postava:

varijanta A (defanzivna): 4-5-1

Gomes - Ćorluka, Woodgate, Dawson, Ekkotto - Huddlestone (Jenas), Palacios - Lennon, Kranjčar, Modrić - Defoe

varijanta B (ofenzivna): 4-4-2

Gomes - Ćorluka, Woodgate, Dawson, Ekkotto - Lennon, Modrić, Palacios, Kranjčar - Keane (Crouch), Defoe

Danas bod na teškom gostovanju kod Ville, dobra igra:super:

A yebeš ovaj Tottenham!!!:dash: Pa nemreš zgubit doma od yebenih Wolvesa!!!:dash: Ljudi su jednom centar prešli i odnijekli tri boda. Nastavlja se katastrofalna igra R. Keanea, a posebno mi na k...idu Lennon i Defoe, ti ili su najbolji ili najgori. Kada tekma krene nizbrdo, oni i dalje nastavljaju svojom sebičnom igrom gdje svaki napad zavšavaju udarcem. I onda se zabijaju u igrače i rade pyzdarije :dontunderstand: Nisu inteligentni dovoljno i ne znaju iskoristiti višak igrača koji im drugi naprave. Palacios je bio katastrofa, ne zna točno dodat na metar. Moraju dovesti nekog robusnog napadača, ako oće ostati u borbi za LP (Van Nistelrooy ili Džeko ako nije preskup), s ovim Crouchima i Keanima nema šanse

Back