Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je ovo Moguceeeee !! Jupiiiiiiiiii ! Celsi izgubio od Tottehema, i sada je MUFC samo bod manje od Chelsea !! A taman sam mislio da je sa Mancesterom gotovo, kad onooo ! Ali u svakom slucaju, mi cemo da slavimo !

Svidja mi se Totenhem ali ne mogu da citam onaj Index hr kad pocnu da pricaju o njihovim igracima kao da igraju za Real a ne za prosecan Engleski klub. Modric pogodio precku na treningu pa onda postave video, pa Kranjcar pogodio stativu, pa Rednap rekao da je Luka najbolji na svetu, pa Corluka je bolji od Vidica, pa Luka je po nekom tamo sajtu najbolji na utakmici pa onda nadju da je bio najbolji po nekom drugom sajtu.... da se smuci coveku od njihovih vesti. Sami sebe dizu u nebesa a niti igraju u LS niti u ligi UEFA, ma nista bitno a predstavise ih kao da su vanzemaljci.

Svidja mi se Totenhem ali ne mogu da citam onaj Index hr kad pocnu da pricaju o njihovim igracima kao da igraju za Real a ne za prosecan Engleski klub. Modric pogodio precku na treningu pa onda postave video, pa Kranjcar pogodio stativu, pa Rednap rekao da je Luka najbolji na svetu, pa Corluka je bolji od Vidica, pa Luka je po nekom tamo sajtu najbolji na utakmici pa onda nadju da je bio najbolji po nekom drugom sajtu.... da se smuci coveku od njihovih vesti. Sami sebe dizu u nebesa a niti igraju u LS niti u ligi UEFA, ma nista bitno a predstavise ih kao da su vanzemaljci.

Pa naravno da ce hrvatski mediji da pisu i hvale hrvatske fudbalere kao sto i mi hvalimo nase a i brate i ja citam clanke u Index hr i mislim da nepreteruju u hvaljenju svojih igraca jer rezultati stoje iza njih,a oni su bolje plasirani od Liverpula,Sitija i Aston Vile.I neslazem se sa tobom da je Tote'n prosecan Engleski klub...

Index je senzacionalističko smeće i pretjeruje uvijek i o svemu.:rtfm:

Realno, Tottenham bi plasmanom u Ligu prvaka ostvario najveći uspjeh u povijesti Premijer lige (18 godina).
S obzirom na bazu kvalitetnih igrača (15,16) uz po jednog pravog igrača u svakoj liniji ima šansu osigurati kontinuitet i postati vrhunski klub.
Love ima, infrastrukturu ima, a sad ima i ekipu.

Modrić, Kranjčar i Ćorluka spadaju u gornju grupu, i po sezoni odigraju minimum 30 tekmi.

Modrić je sjajan igrač, uz Lennona najvažniji za Spurse i samo ga loš udarac dijeli od svjetske klase tipa Fabregas. Po mom mišljenju idealna mu je pozicija Xavija jer je tipični razigravač, eksplozivan i čvrst u duelu. Pred golom je truba.

Ćorluka je standardan na desnom beku i odlično funkcionira s Lennonom, ne ide previše naprijed, miran je i ima točan pas, tako da Lennon ima ogroman prostor za koristiti svoju brzinu. Problem je kaj je spor i lijen.

Najosporavaniji hrvatski igrač zadnjih 5 godina, Niko Kranjčar, pretvorio se u pravog ofenzivnog veznog, dobar šut, dobar prekid, čuva i predaje loptu vrhunski. Rotirat će se s Modrićem, Lennonm i Huddlestonom u ekipi iduće sezone. Problem je kaj je spor i malo lijen.

Mislim da se sva trojica dobro uklapaju u igru Tottenhama jer su inteligentni, a to je ono kaj fali Englezima (Defoe, Dawson, čak i Lennon i Bale), ali zato oni imaju bzinu, snagu, udarac i ovo kaj Hrvati nemaju.

Da su senzacionalni nisu, ali iza sebe imaju odličnu sezonu kao i klub.

Pa naravno da ce hrvatski mediji da pisu i hvale hrvatske fudbalere kao sto i mi hvalimo nase a i brate i ja citam clanke u Index hr i mislim da nepreteruju u hvaljenju svojih igraca jer rezultati stoje iza njih,a oni su bolje plasirani od Liverpula,Sitija i Aston Vile.I neslazem se sa tobom da je Tote'n prosecan Engleski klub...

Normalno da pisu o svojim fudbalerima. Ali oni izvestavaju ko kako igra na treninzima. Ne prodje dan a da ne pisu o Lukici. Luka Modric prdnuo, pa onda pljunuo, pa juce se okliznuo.... sacuvaj me boze.

Manchester daleko bolji danas i zaslužena pobjeda. Redknapp je ispreturo cijelu ekipu kako bi Palaciosa poslije suspenzije vratio u ekipu i tu je pogriješio. Ekkotta je prebacil na desni bok, čovjek je bio izgubljen u vremenu i prostoru, a i Palacios je bio vrlo loš.
Možda Arsenal napravi uslugu....

Hadlston je dao jedan od najlepsih golova u ovoj sezoni i doneo Sparsima nova dragocena 3 boda.:klap:.Odluka ce pasti u sledecem kolu gde se na "Gradskom stadionu" sastaju Man City-Tottenham gde ce Sparsima i bod biti dovoljan za najelitnije Evropsko klupsko takmicenje.WE ARE TOTTENHAM...

Маркетинг бр'те, мар-ке-тинг!(реклама,епп,промиџба..):per:

''Јесте ли видели гола..'':eek::eek: по З. Кузмановићу
by MAN FROM THE MOON
:hvala:

Normalno da pisu o svojim fudbalerima. Ali oni izvestavaju ko kako igra na treninzima. Ne prodje dan a da ne pisu o Lukici. Luka Modric prdnuo, pa onda pljunuo, pa juce se okliznuo.... sacuvaj me boze.

Мали је БОМБА,вреди сваку пару коју је плаћен а и прелива а за хрватку ''репку'' важи оно:''После Луке потоп!'':rtfm::ok:

VELIKA NOC!!!!!!!!!!!!
Sparsi su slavili na "Gratskom stadionu" i ovom pobedom plasirali se u kvalif. za Ligu Sampiona.
Po meni je najzasluzniji menadzer petlova Hari Rednap koji je preuzeo tim u prosloj sezoni kao poslednji na tabeli a po zavrsetku iste su se nalazili na 8 mestu,tada su igrali i finale kupa koje su nesrecno izgubili na penalima.Rednap je kupovao svoje igrace,koje dobro poznaje iz Portsmauta(Krauc,Defo,Kabul,Kranjcar) i sa njima je dosao do 4. mesta i sa Totenhemom napravio senzaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

VELIKA NOC!!!!!!!!!!!!
Sparsi su slavili na "Gratskom stadionu" i ovom pobedom plasirali se u kvalif. za Ligu Sampiona.
Po meni je najzasluzniji menadzer petlova Hari Rednap koji je preuzeo tim u prosloj sezoni kao poslednji na tabeli a po zavrsetku iste su se nalazili na 8 mestu,tada su igrali i finale kupa koje su nesrecno izgubili na penalima.Rednap je kupovao svoje igrace,koje dobro poznaje iz Portsmauta(Krauc,Defo,Kabul,Kranjcar) i sa njima je dosao do 4. mesta i sa Totenhemom napravio senzaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Dodzite u Beograd,zvezda vas zeljno ceka!:zaljubljena::per:

Odlican potez kluba je da produzi i ojaca ugovor sa Geretom Bejlom do 2014:super:
Inace Man Utd za njega i Modrica nudi 50 miliona evra.
Fudbaler Celzija Dzo Kol porucio je Abramovicu da nece produziti ugovor sa plavcima vec preci u redove Totenhema.
........FROM THE LANE.........

Mislim da Tottenham ne bi trebao puno trgovat iduće sezone: kupit rezervnog golmana ako Cudicini ne može, kupiti jednog stopera ako Woodgate ne može, vezu su već pojačali Sandrom i kupiti jednog pravog napadača.

Hutton, Ohara, Gudjohnsen (odličan igrač, ali Harry ga vjerojatno vraća sa posudbe jer ga nije puno koristio) i R. Keane su mi nekako van kombinacija.

Ali, sad bi mogli poludit, imaju para i ambicija sve je moguće. Previše novih igrača bi razyebalo ekipu:rtfm:

E da, Joe Cole mi je uvijek bio najsimpatičniji engleski igrač, ali ako dođe imat će najbolju plaću (priča se oko 100.000,00 tjedno), a to će izazvat trzavice, posebno jer je dosta sklon ozljedama zadnje 2 sezone i Tottenham je jak na toj poziciji.

Poslednja izmena:
Sparsi su prokockali prednost od dva gola razlike i izgubili od Barnlija sa 4:2. :dash:
Onaj Anvik je toliko sranje od golmana,tako je napravo dva kiksa isto protiv Barlija prosle godine u Karlin kupu... Sve sto su sutnuli uslo je. :dash:
Ali mislim da bi drugacije bilo da su Sparsima trebala sva tri boda,videlo se da su igraci dosli samo da odigraju utakmicu umorni od vise nego uspesne sezone...

Dakle, zasada bez novih pojačanja. Stigao tek mladi Brazilac Sandro (veznjak). Očekuje se Joe Cole i po mogućnosti jedan pravi napadač. Woodgate bi trebao biti spreman za ovu sezonu, što je vrlo važno.
Mislim da Hutton, dos Santos, Jenas i Keane (on pogotovo, ako stigne napadač) ni ove sezone neće dobiti pravu priliku. Trenutna momčad:

Gomes (Cudicini) - Ćorluka (Kaboul), Dawson (Bassong), King (Woodgate), Assou Ekkotto (Bale) - Lennon (Bentley), Huddlestone (Palacios), Modrić (Sandro), Bale (Kranjčar, Modrić) - Defoe (Keane), Crouch (Pavlyucenko)

Back