Totalni "rat" blokadera protiv Vučića u Strazburu: Žale se zbog susreta sa Putinom; Traže sankcije Srbiji!

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.449

Totalni "rat" blokadera protiv Vučića u Strazburu: Žale se zbog susreta sa Putinom; Traže sankcije VIDEO​

Vođe blokadera u Strazburu se žale na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovog susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Mediji zaključuju da su blokaderi poručili da Vučiću gotovo da treba odseći ruku koju je pružio Putinu.

Inače, čak i u EU, blokadere dočekala gotovo prazna sala, došli su im samo najradikalniji mrzitelji Rusije i promoteri nezavisnog Kosova.

Ta kampanja nastavljena je u opozicionim medijima, pa je tako Božo Prelević gostujući na TV N1 rekao da se nada da će Aleksandru Vučiću biti nametnute sankcije zbog susreta sa Putinom i Sijem.

Isplivala istina blokadera i njihovih marginalnih EU sponzora​

Takođe, kopredsednica Evropske zelene partije Vula ceci poručila je da žele da ruše Vučića zbog njegovog rukovanja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

https://www.b92.net/info/politika/1...-susreta-sa-putinom-traze-sankcije-video/vest

ovi su za fotelje spremni da izdaju sve

mrze Rusiju i Kinu nase najvece prijatelje i saveznike?

Traze da se Vucicu odsece ruka jer se rukavao sa Putinom i Sijem?

Mada jedino što Makrona može povrediti je da propadne ugovor oko rafala a Šolca da njemačke fabrike ne mogu više doći. Ne znamo šta je sa Ursulom ali ona se istopi čim joj Vučić da cveće.
Ursula voli crnce pa se sva uzbudi kad vidi vučka i njegove usne.

Ta kampanja nastavljena je u opozicionim medijima, pa je tako Božo Prelević gostujući na TV N1 rekao da se nada da će Aleksandru Vučiću biti nametnute sankcije zbog susreta sa Putinom i Sijem.

Da, to je i logično. EU bi trebalo da se odredi kakvu tačno politiku želi da ima prema Srbiji. Da li idemo prema članstvu ili prema tome da postanemo kolonija za EU. Zato je dobrodošao svaki pritisak na njih da se odluče. Sadašnji mutan status "i ovo i ono" nikako ne odgovara Srbiji koja već svakako par decenija tapka u mestu i nema definisan put.

pa ti zeleni sto su bili jesu olos

sta ima oni da dolaze ovde da traze nasilnu smen u vlasti na ulici?

Jel idu srpski parlamentarci mozda u Francusku i Nemacku da pozivaju sa ulice na nasilnu smenu vlasti?
Ja sam se skroz pogubio u vašem političkom neredu.. mislio sam da EU podržava vučka?

I ne, srpski parlamentarci ne idu u Francusku i Njemačku jer znaju da ih nitko ne bi doživio.

Ja sam se skroz pogubio u vašem političkom neredu.. mislio sam da EU podržava vučka?

I ne, srpski parlamentarci ne idu u Francusku i Njemačku jer znaju da ih nitko ne bi doživio.

EU podrzava Vucica i SNS

ali neki evroparlamentarci iz nekih minornih partija zelenih dolaze u Srbiju da uzimaju ucesce u demonstracijama i nasilnim pokusajima smene vlasti

e njih je vucic nazvao olosem i to je u pravu

Sta ima oni sa ulice ovde da pozivaju na nasilnu smenu vlasti? Jel idemo mi u Svedsku, Dansku, Nemacku da to radimo?

EU podrzava Vucica i SNS

ali neki evroparlamentarci iz nekih minornih partija zelenih dolaze u Srbiju da uzimaju ucesce u demonstracijama i nasilnim pokusajima smene vlasti

e njih je vucic nazvao olosem i to je u pravu

Sta ima oni sa ulice ovde da pozivaju na nasilnu smenu vlasti? Jel idemo mi u Svedsku, Dansku, Nemacku da to radimo?
Pa dolaze kako bi dali podršku narodu koji se bori za bolje sutra, valjda?
Ne znam, teško je konstruktivno raspravljati s nekime poput tebe, ti si ili prezadojen SNS-om ili si potplaćen, pa samim time bilo kakva rasprava s tobom nema smisla.

Poslednja izmena:
lepo reko ponos, sve u dlaku.
ali dzaba ikom iz eu ista pricati jer im je av uzdanica koji im ispunjava zelje dok glumi posvadjanost sa njima.
amater, svaki student psihologije ili politickih nauka se smeje na njegova proseravanja.

ko zna zasto je to dobro.

50 posto evropskog parlamenta slusa nemacku, druga polovina ameriku. u takvoj konstelaciji snaga, srbija je go q za njih, nesto sto treba izbrisati sa karte, a sns kao executive to jedino rade od prvog dana.

Totalni "rat" blokadera protiv Vučića u Strazburu: Žale se zbog susreta sa Putinom; Traže sankcije VIDEO​

Vođe blokadera u Strazburu se žale na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovog susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Mediji zaključuju da su blokaderi poručili da Vučiću gotovo da treba odseći ruku koju je pružio Putinu.

Inače, čak i u EU, blokadere dočekala gotovo prazna sala, došli su im samo najradikalniji mrzitelji Rusije i promoteri nezavisnog Kosova.

Isplivala istina blokadera i njihovih marginalnih EU sponzora​

Takođe, kopredsednica Evropske zelene partije Vula ceci poručila je da žele da ruše Vučića zbog njegovog rukovanja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

https://www.b92.net/info/politika/1...-susreta-sa-putinom-traze-sankcije-video/vest

ovi su za fotelje spremni da izdaju sve

mrze Rusiju i Kinu nase najvece prijatelje i saveznike?

Traze da se Vucicu odsece ruka jer se rukavao sa Putinom i Sijem?
Gomila gluposti

I sad će rusofili glasati za najveće lažljivo, propagandno, mrziteljsko, korumpirano zlo SNS samo zato što se neki random student izjasnio za EU a protiv Rusiju. Plitkoumnost prvosrbije kao i uvek.

Zar ne možete naći neku drugu rusofilsku opciju? Zašto mora baš SNS? Dokle više njihove mafije, autokratije, propagande, mržnje, korupcije, 24h kampanje, političke represije itd.

Back