- Poruka
- 187.605
Ипак, Србија је главно упориште Трампа на Балкану.
![]()
Jesi video koliko si zastranio?
Ne samo na Balkanu. U Evropi celoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ипак, Србија је главно упориште Трампа на Балкану.
![]()
Jesi video koliko si zastranio?
Ne samo na Balkanu. U Evropi celoj.
Да у то име једна наша "народна".Ипак, Србија је главно упориште Трампа на Балкану.
![]()
Florida nije pogranično područje, jedino ako računaš prekomorsku granicu sa Kubom. Mada i to nije istina s obzirom da je opštepoznato da gomila Latinosa na Floridi glasa za Trampa i Republikance.Ништа ово није изненађење , фингирају анкете.Америку мучи мноштво унутрашњих проблема док шаљу милијарде за рат у Европи.
Трамп је такође погодио у срце америчког бијелца који више не може дисати од разних јужноамеричких криминалца.Време је да се доведе у ред јужна граница САД.
Polako, još ima šanse za drugaricu Ćamilu.
Uskoro dolazi Srboljub pa ćete videti vi ...
ГенералKazu mi da @S1MCRO ljusti vinjak od ranog jutra![]()
Zaboravio si da je Tramp već jednom bio predsednik, za čijeg mandata je čika Siza dobio mnoooogo zelenih novčanica od Ujka Sema.
Zaboravio si da je Tramp već jednom bio predsednik, za čijeg mandata je čika Siza dobio mnoooogo zelenih novčanica od Ujka Sema.
Tako da Golija gubi kako god okreneš.
Ali dobro, neka se ti meni raduješ zbog najmoćnije zemlje sveta, to mi je svakako lepo videti.
Nema ga Srboljub , bojim se da ne digne ruku na sebeKazu mi da @S1MCRO ljusti vinjak od ranog jutra![]()
Нисам мислио само на Флориду већ уопште да се Трамп базирао на два кључна проблема: рат који води у 3. светски и јужна граница.Florida nije pogranično područje, jedino ako računaš prekomorsku granicu sa Kubom. Mada i to nije istina s obzirom da je opštepoznato da gomila Latinosa na Floridi glasa za Trampa i Republikance.
To što pričaš više važi za Teksas.
И Трамп и Камала су непријатељи.Ti si druze moj WOKE pacenik. Ne glumi sad da si za Trampa kad znamo da si od pocetka Kamalin mali.
Ćekaj prvo da Propadne Amerika™ po milioniti put, pa onda.Golija dobija jer ce Tramp uskratiti finansijsku podrsku Ukrajini sto ce dovesti Rusiju na Balkan bajo.
Tixoglu srcem i dusom uz naseg Predsednika
jos jedan epski momenat na krstarici![]()
Predsednik najmoćnije države sveta mora biti poštovan.Tixoglu srcem i dusom uz naseg Predsednika
jos jedan epski momenat na krstarici![]()
И Трамп и Камала су непријатељи.
Немој ни једног тренутка да мислиш да је Трамп нешто добар за Србију или Русију.
Све је потпуно супротно.
Видећеш да Трамп неће ништа другачије радити од Бајдена поводом Украјине.
Једино ако виде да је узалуд.
Да не говорим да је Трамп убио Касима Сулејманија.
Још један доказ да он није никакав одметник већ део САД елите.
Стаће рат ускоро иду преговори почетком следеће године.Ајд да се кладимо?И Трамп и Камала су непријатељи.
Немој ни једног тренутка да мислиш да је Трамп нешто добар за Србију или Русију.
Све је потпуно супротно.
Видећеш да Трамп неће ништа другачије радити од Бајдена поводом Украјине.
Једино ако виде да је узалуд.
Да не говорим да је Трамп убио Касима Сулејманија.
Још један доказ да он није никакав одметник већ део САД елите.
Treba biti iskren. Problem je srbadija koja neironično navija za spas Amerike pod njegovom rukom. Nacionaleutanizovani gibaničari.Mozda izazive i gradjanski rat u USA.
Predsednik najmoćnije države sveta mora biti poštovan.
Ко да кажеш бољи је Аганлија од Кучук-Алије.Tramp nije za nas Srbe i Ruse ali je bolji po nas od Kamale. Mozda izazive i gradjanski rat u USA.