Sikter Efendija
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Misliš na Putina? Svakako da mora biti poštovan.Predsednik najmoćnije države sveta mora biti poštovan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na Putina? Svakako da mora biti poštovan.Predsednik najmoćnije države sveta mora biti poštovan.
Najmocnija drzava sveta je Rusija.
Sama u Ukrajini mlati citav NATO pakt.
mi sa krste znamo da su slon i magarac iz istog kaveza. amerikanci to nzИ Трамп и Камала су непријатељи.
Немој ни једног тренутка да мислиш да је Трамп нешто добар за Србију или Русију.
Све је потпуно супротно.
Видећеш да Трамп неће ништа другачије радити од Бајдена поводом Украјине.
Једино ако виде да је узалуд.
Да не говорим да је Трамп убио Касима Сулејманија.
Још један доказ да он није никакав одметник већ део САД елите.
Ценим да ће Трамп да донесе мир. Курск Украјини, а пола Донбаса Русији, и мирна Бачка.
Tramp je prošli mandat rekao da Amerika ne bi ulazila u rat zbog nekih malih i nebitnih članica NATO poput Crne Gore.
Nadamo se da će ovaj mandat ispuniti obećano i izbaciti tu malu u nebitnu (bivšu) članicu iz tog saveza.
Tebe će poslati u Lavov lično da vidiš šta misle Bandere o SrbimaЦеним да ће Трамп да донесе мир. Курск Украјини, а пола Донбаса Русији, и мирна Бачка.
Jesi citao moju temu Tramp: Ukrajina pripada Rusiji?
Podržavam samo rad, red i disciplinu, kapitalizam, slobodno tržište i nezavisno sudstvo.Siza podržava raspad sistema svuda osim u Americi. Pravi američki patriota, zaslužio je jednog orla
Нисам.
Дај линк.
Podržavam samo rad, red i disciplinu, kapitalizam, slobodno tržište i nezavisno sudstvo.
Sve kao u Americi, miloj domovini našeg @Casual Observer -a.
Може.Стаће рат ускоро иду преговори почетком следеће године.Ајд да се кладимо?![]()
Onda nema sta da se zalis na Trumpa.Zaboravio si da je Tramp već jednom bio predsednik, za čijeg mandata je čika Siza dobio mnoooogo zelenih novčanica od Ujka Sema.
Tako da Golija gubi kako god okreneš.
Ali dobro, neka se ti meni raduješ zbog najmoćnije zemlje sveta, to mi je svakako lepo videti.
Ne žalim se, on je već jednom bio predsednik. Ne volim ga što je populista, ali to je Amerika - jedan mućak ne može sjebati ceo sistem kao što kod nas može.Onda nema sta da se zalis na Trumpa.
Taj je presiso, njemu ne treba mnogo...
Misliš na onog Putina koji tri godine gaca po Dnjeparskom blatu i truje opoziciju po zatvorima?Misliš na Putina? Svakako da mora biti poštovan.
Ne žalim se, on je već jednom bio predsednik. Ne volim ga što je populista, ali to je Amerika - jedan mućak ne može sjebati ceo sistem kao što kod nas može.