Totalna eskalacija na Bliskom istoku! Hezbolah lansirao 140 raketa na Izrael, odmah stigla brutalna osveta: "Napadnut je Bejrut, ima mrtvih!" (video)

šta je bilo na onom koncertu
ko je kome učinio
Кажу био фолс флег, ради геноцида у Гази... Има смисла знајући коширане лудаке да од рата и диловања живе лепо

:bye:
1726864658082.png

Кажу био фолс флег, ради геноцида у Гази... Има смисла знајући коширане лудаке да од рата и диловања живе лепо
ili stvarno nisi razumeo ili se praviš da nisi

ili stvarno nisi razumeo ili se praviš da nisi
Па јели био фолс флег да 6 сати не реагује војска тако утренирана, да би што више цивила из кубица изгинуло од дрогираних Хамаслија ...

Па јели био фолс флег да 6 сати не реагује војска тако утренирана, да би што више цивила из кубица изгинуло од дрогираних Хамаслија ...
i to što kažeš, ionako Hamas je tvorba od strane Amera

Vratite se temi!

Израел не може да остане на Блиском истоку ако не може да научи да живи са људима овог региона, – либански министар спољних послова у Савету безбедности УН.

• Podržavam
Reactions: iig
Или зауставите Израел и спречите рат, или ћемо ући у рат, овај рат неће поштедети ни исток ни запад. Бирајте између боље будућности или ватре, - либански министар спољних послова у Савету безбедности УН.

• Podržavam
Reactions: iig
Овај режим је прешао црвену линију, - ирански представник при УН у СБУН.
Само причају у празно, ови их чачкају већ дуже вријеме, али они не смију да уђу одлучније у фајт.

Sad je i zvanično:

Бомбашки напади пејџерима у Либану су ратни злочин, изјавио је високи комесар УН за људска права Фолкер Тирк.

I ja mislim da jesu.

Nešto sumnjam da je šuplja priča. Planuće sve tamo.
Мислим да се још доста коцкица мора поклопити, али да се неко својски труди да убрза, то је дефинитивно. Питање је шта је крајњи циљ свег тог замјешатељства доле, вјероватно од тога и зависи да ли ће ескалирати, кад и у којем обиму.

Мислим да се још доста коцкица мора поклопити, али да се неко својски труди да убрза, то је дефинитивно. Питање је шта је крајњи циљ свег тог замјешатељства доле, вјероватно од тога и зависи да ли ће ескалирати, кад и у којем обиму.
Nije ni meni jasno šta žele postići? Nema pobjede bez sveopšte eskalacije.
Kompromis bi bio neko rješenje ali izgleda oni na njega ne pomišljaju. Neko ih loži kao i Ukrajince.

Back