- Poruka
- 23.991
Ako su današnji Jevreji Hazari jel se na njih odnosi ono "krv Njegova na nas i našu djecu"?Беснели или не, то је факт. Ето,сам Нетањаху је европског, пољског, порекла.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su današnji Jevreji Hazari jel se na njih odnosi ono "krv Njegova na nas i našu djecu"?Беснели или не, то је факт. Ето,сам Нетањаху је европског, пољског, порекла.
Зеленски је Хазар и амерички плаћеник који гура украјински народ у братоубилачки рат и погибију!Зеленски је нормалан човек, нормалан Европски Јеврејин, без месијанског триповања самоизузетности, ко саплеменика му Бољшевик из Кремља... То што је наркоманчина, је што га не воде на лечење... Али за Украјину је добар...још ако победи биће национални херој...
Пошто баштине духовну идеологију оних који су то викали (фарисејство, рабинизам, талмудизам) онда да. Или грешим?Ako su današnji Jevreji Hazari jel se na njih odnosi ono "krv Njegova na nas i našu djecu"?
Pa onda u čemu je potreba isticati da oni nisu pravi Jevreji?Пошто баштине духовну идеологију оних који су то викали (фарисејство, рабинизам, талмудизам) онда да. Или грешим?
Због те њихове ненормалне идеје да, пошто се позивају су потомци Израиљаца, имају право да тероришу све око себе и раде шта хоће по Блиском Истоку.Pa onda u čemu je potreba isticati da oni nisu pravi Jevreji?
Односи се на сваког непокајаног грешника, а не само на превеслане сатанистима Јевреје на Голготи.. Гресима се разапиње Христос поново, и није то само јеврејски грех, већ свих непокајаника из свих народаAko su današnji Jevreji Hazari jel se na njih odnosi ono "krv Njegova na nas i našu djecu"?
Ниси чуо да Бог проклиње злочинце?Obuzdati se... ne proklinjati nikada nikog u ime boga
Pa to isto rade i ovi drugi samo se ne pozivaju na Tanah i Talmud već na Ku'ran i Sunnet.Због те њихове ненормалне идеје да, пошто се позивају су потомци Израиљаца, имају право да тероришу све око себе и раде шта хоће по Блиском Истоку.
Зато.
Али они имају више генетских веза са Царем Соломоном, него Хазари.Pa to isto rade i ovi drugi samo se ne pozivaju na Tanah i Talmud već na Ku'ran i Sunnet.
Izrael da plati ratne reparacije Libanu? Pa ti si nam potpuno odvojen od stvarnosti.Ово није напад на Хезболах, већ на међународно признату државу - Либан и њен главни град...
И опет коорвињски без објаве рата, тако да има да плате ратне репарације ко Путтлер после Украјне
Šije su manjina u Libanu. Većina su Maroniti i Suniti koji su daleko brojniji od Šiita.Како окупиран, ако Хезболах тамо има велику подршку народа?
То је већ прави рат... Директна објава - Поштено!Њујорк тајмс: Ајатолах Хамнеи је наредио директан удар на Израел.
Nista ne nadjoh od novosti, samo ovo od 31. 7. iz Njujork Tajmsa. Nisi li pobrkao?Њујорк тајмс: Ајатолах Хамнеи је наредио директан удар на Израел.
Ne, Tg kanali javljaju, sad ću postaviti link.Nista ne nadjoh od novosti, samo ovo od 31. 7. iz Njujork Tajmsa. Nisi li pobrkao?
https://kodex.me/clanak/306422/new-...irektan-napad-na-izrael-zbog-ubistva-haniyeha
Može biti da je neko prenio staru vijest, evo linkNista ne nadjoh od novosti, samo ovo od 31. 7. iz Njujork Tajmsa. Nisi li pobrkao?
https://kodex.me/clanak/306422/new-...irektan-napad-na-izrael-zbog-ubistva-haniyeha
То значи да ће можда да раде и Нуклеарке...Ne, Tg kanali javljaju, sad ću postaviti link.
Nema, nema, stara je vest, ocigledno. Evo ti kad pretrazis sam Njujork Tajms.
šta je bilo na onom koncertuКоји "ови"...
Гађајте војне а не цивилне циљеве багро коширана и злочиначка...
Колико имате вести о погођеним америчким базама, помислио би човек да ће бити хиљаде мртвих Американаца.Први извештаји о експлозијама чули су се у ваздушној бази Аин Аласад у којој се налазе америчке снаге у Анбару, у западном Ираку
Извештаји показују да је ваздушна база Аин Аласад гађана са 12 ракета!