zutizeko
Početnik
- Poruka
- 24
prelijepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav za sve na krstarici.Torte su vam predivne.Nova sam na forumu a nesto malo iskustva imam u pravljenju i dekorisanju torti.Nadam se da cu uz vasu pomoc jos bolje nauciti da ih pravim.Imala bih par pitanja pa ako ima neko ljubazan da mi odgovori![]()
ja sam skoro oblagala svarcvald fondano,uspelo je ali mora bas dobro da se stegne pre oblaganja.a to da bude i donja i gornjs svarcvald mislim da nije pametno,mozesamo gornja,moj recept je sa cokoladnim koricama,zeliranim visnjams,pa fil od sl.pavlake sa topljenom cokoladom i sl.pavlaka.znam da se o svarcvald vodi polemika,ali,da li moze na sprat i pod fondan?imam za subotu 4 kg na sprat,sa fondanom i hoce da gornji bude svarcvald,ali da li bi mogao i donji sprat da bude isto?
javila mi je oko sest popodne za promenu plana , bila je gotova do 9 (u to racunajuci, spremanje dece za krevet , postavljnje i rasklanjanje vecere), cekala sam je da se stegne do 12, 12.30 i ukrasavala do zore
e sad samo jos da kazem da tortu nije preuzela rano ujutru kao sto je rekla nego pre pola sata...... znaci necu dalje nista komentarisati , i opet se pokazalo dobar i lud su braca definitivno![]()