TORTE: recepti, saveti, ideje...

e ovako,kod mene uspeh polovican..ovo bi trebalo da je kleo iz monster high-a (nikako ne umem da im napravim glavu,al niko nece da plati jos za figurice a ja svoje ne naplacujem jer tek onda ne bi imala posla a ovako bar vezbam malo)
attachment.php
i kuca za koju sam trazila savete ,nije ispala lose
attachment.php
.za istu devojcicu.mozda sam trebala jos nesto oko kuce,al stara musterija koja je teska za placanje pa....naucila sam lekciju.sto su trazili to ce i dobiti

Da vas zamolim za pomoc. Slavimo detetu rodjendan i pravim sama tortu, od tri kore od po pet belanaca, beze kore a zumanca idu u fil koji se kuva sa mlekom, brasnom, doda puter i podeli na tri dela. Pa u jedan dodajem cokoladu, u drugi krem bananice i u treci mlevene lesnike.
Mene zanima da li ce mi to biti dovoljno za 30 odraslih i 20 dece? Kako da procenim kolika mi torta treba???

Da se zahvalim svima na savetima za svadbenu tortu i da podelim svoje iskustvo - tortu smo odneli u delovima i spajala sam je u restoranu, prvo nije dozvoljen prilaz autom do splava, pa nismo mogli da je nosimo, a drugo, tako je ljuljnula ona kiša baš u vreme isporuke da bismo mogli samo da sedimo u autu i plačemo :)
Torta 14 kg - dole najčokoladnija čokoladna 2,5 mere - 7,5 kg, 36 cm obim, 11-12cm visina. Srednja nugat, 1,5 mera, 4,5 kg 28 obim i gornja voćna (neka varijanta moskve, ali sa malo pavlake zbog čvrstine i raznim voćem) oko 2,5 kg obim 18 cm
Sa fondanom i figurama bila 20 kg. Slike postavljam čim stignem :)
Postolje naručeno u Mače Div-u, 45 cm obim, ponelo tortu bez problema, nosili su je konobari u rukama.
Mladenci prezadovoljni, samim tim i ja :)

Slične teme

Back