tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
E jeste i ja sam probala taj za figure,super se brzo suši,ali meni ima odvratan miris...ne znam da li je takva tura ili su sve takve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alex5, do sada nisam vidjela ljepšega konja!!Kao da je živ! Predivno!
A na ove mini tortice sam jaaaako ponosna posto sam operisana od coko dekoracije. Naravno Tenesa je i ovog puta sedela na mom ramenu i davala uputstvaHVALA drugarice
Torte je uslikala devojka za koju sam ih i pravila i u pitanju su mini tortice precnika 10cm za probu ukusa.
![]()
![]()
Nego, pitanje za one koji hlade filove po Rudolfovom sistemu. Ono sipanje fila u tacnu ispranu vodom, pa prekriveno lepljivom folijom. Koj gustine vama bude taj fil kada se ohladi? Ja kuvam guste filove, i to sečem nožem i u pločama prebacujem u margarin. I nekada mi se ne naprave grudvice, a nekada se naprave. Zna li neko u čemu je fora? Možda ne treba da čekam da se baš skroz ohladi? Ili ne treba da budu tako gusti? Ako neko zna, neka pomaže. Mnogo mi se brzo tako ohlade filovi, ali nisam svaki put zadovoljna kako izgledaju kada dodam margarin.
Da i ja imam samo taj pleh,te velicine,i bude mi tako oko 3 i po kg,zavisi od ukusa.A sad na sprat nemam pojma koje dimenzije mi trebaju...
Hvala u svakom slucaju![]()