TORTE: recepti, saveti, ideje...

001.jpg
004.jpg

Pozdrav ,ko ima stalak kupljen u Eurowiltu od one kuvane plastike ,nek javi iskustvo ,kakav je, da li je stabilan, da li se skidaju tacne ,da li moze da se dekorise direkno na tacnu ,da li se lako montira ,i da li je isajedne i sadruge strane ravna tacna (mislim na to da tacna moze lepo dase spusti na podlogu i dekorise torta)nadam se da razumete.hvala

Pozdrav ,ko ima stalak kupljen u Eurowiltu od one kuvane plastike ,nek javi iskustvo ,kakav je, da li je stabilan, da li se skidaju tacne ,da li moze da se dekorise direkno na tacnu ,da li se lako montira ,i da li je isajedne i sadruge strane ravna tacna (mislim na to da tacna moze lepo dase spusti na podlogu i dekorise torta)nadam se da razumete.hvala

Imam ja, onaj što stub ide kroz sredinu. Na temi Forumski buvljak ima i slika, čini mi se. Jako je stabilan, tacne se skidaju, srednja je ravna sa obe strane, donja ima noge, a gornja navoj, tako da gornja torta mora da se dekoriše dok tacna stoji u šerpi, ili zabodena u stiropor. Lako se montira, za par minuta.

Slične teme

Back