TORTE: recepti, saveti, ideje...

opet ja :rumenko:.mlada me danas zvala i kaze da su gosti bili odusevljeni ukusom torte i kaze da je i ostalo torte da su ponijeli kući .e sad se udaje njena drugarica i hoće isto takvu grčku tortu samo je sad za 120 ljudi.to bi bila torta od oko 15kg.pošto sam tek počela sa ovim da radim za vise ljudi,a ovi obruči me ubiše jer sve mislim da će biti malo,treba mi opet odgovor za ove obruče na tri sprata.bas me je stid :rumenko:al i znam da sam dosadna.pozz

attachment.php
prvi put radjen Nody,drugi put ce nadam se biti bolje...
attachment.php
medvedici za jednog malog Miljana...

Ja pravim cesto ovu tortu, ustvari slicnu i pravo je dobra, ali pravim je samo za nas u kuci. jedini je problem sto pravi maskrapone ne moze nista zamjeniti...:confused: a kod mene 250 gr maskarponea kosta 5 eura.:sad2: ali sta cu kad moj muz jede iskljucivo tu tortu :dash::dash: Ipak ukus joj stvarno fantastican :ok:

Kod mene vec sedmoro ljudi najavilo da ce doneti torte za rodj i krstenje.
Definitivno sam odustala od velike torte. Bice ona 'da cake' - ova sa medama(nici). Samo se sad pitam da li to znaju da urade, bas takve mede.
NS mi je daleko, jer bi sama morala da je dovozim a to mi je rizicno.

Hvala svima na informacijama i idejama.
Torte su prelepe

hahaha, dobra si.....ma samo kad se lepo izravna torta onda moze i lepo tanki fondan i bude super, ja sam isto u subotu tako, nakon celokupne dekoracije sa sve hello kiti figurom i zvezdicama na zici imala je 500 gr vise.....ja inace uvek jako tanko razvlacim fondan......menij je onih 3 mm mnogo debelo, tako sam jedino mladenacku da bih bila sigurna da ce biti besprekorna...........

Slične teme

Back