TORTE: recepti, saveti, ideje...

Cek i ja da malo nesto okacim..

Prvo ove "divne slike sa mobilnog"

Pokusala sam da saram po torti, drugi put ce biti bolje..

attachment.php

Ova je malo bajata slika, al je nikad nisam okacila

attachment.php

Ova je isto bajata jedno mesec dana ali je moj najveci poduhvat do sada

attachment.php

Cek i ja da malo nesto okacim..

Prvo ove "divne slike sa mobilnog"

Pokusala sam da saram po torti, drugi put ce biti bolje..

attachment.php

Ova je malo bajata slika, al je nikad nisam okacila

attachment.php

Ova je isto bajata jedno mesec dana ali je moj najveci poduhvat do sada

attachment.php

a ja stalno hoću da pitam šta je s onom veeeeelikom što si spominjala , ali mi nešto bilo glupo . Super je !!!!!

Evo ja cu ti otkriti moju caku kako mi stoje ukrasi. Ja jedan kraj zicice savijem i spojim frh sa zicom dole, ako me razumes, napravim kao malu omcu, ali to je bas malo, bukvalno samo vrhic i tako zabijem u detalje. Nema sanse da klizi i pada. Isprobano sto puta do sada. A ovo ovako kada su nanizani svako malo nemam pojma, nisam do sada radila na taj fazon. Probaj, a ako neko zna neku drugu foru neka se javi. Pozz

Pa, ja znam da na onoj zelenoj zici koju sam kupila u basti, iako nije presvucena nikakvom trakicom, sa nje mi nista ne spada i drzi se tako, samo fondan koji se nize treba biti svjez. onda se ostavi da se susi i stoji, nista ne klizi i ne srozava se jedno na drugo. Cak mi ej mnogo bolje sa tom zicom nego onom presvucenom bijelom iz Eurowilta, a koliko vidim i ovlada bas takvu zelenu obicnu koristi

Daco, predivna je al ne daju bone :(

Evo i jedne moje torte na koju sam jako ponosna. Pravila sam je za najzahtevniju stranku - mog sina :) Kad sam videla šta dete hoće, rekoh: " Pa jel ti misliš, da sam ja Mikelanđelo??" Svaki detalj sam morala da napravim, od one dve tačke na čelu, razni znakovi itd... Al na kraju se ipak isplatilo pošto je bio jako zadovoljan a tek njegovi drugari kad su videli, ostali bez teksta ;)

Blood Ravens Space Marine:

http://www.kulinarika.net/fotografija.asp?ID=vzLq4KKDrJL6ItLB - ovde je sa svih strana ali nisam znala drukčije da prenesem sliku

j2.jpg

j3.jpg
jx.jpg

Gospode Boze, koliko divnih torti! Bas sam se nauzivala gledajuci ih! :super:Ne bih posebno nabrajala, bojim se da nekog preskocim, ali torte su vam bozanstvene! Pravi ste majstori! :worth:
I kako delite te bonice, sta mu to tacno dodje? Nisam sigurna da sam to oko bonica bas dobro razumela.

Slične teme

Back