TORTE: recepti, saveti, ideje...

Torta je za proslavu diplomskog.Ka sto se vidi, nadam se, jedne buduce vaspitacie.
attachment.php

evo tortica od ove nedelje , bilo je i pehova , nemam slike od torte spajdermen i miki i mini druge, musterija porucila za nedelju pa zvala u subotu u 1h da kaze da je "mozda" napravila lapsus i da joj torte trebaju za dva sata :eek::eek::eek:,a ja vec imala plan rada za nedelju i jedva sam stiigla da ih ukrasim i isporucim a o slikanju nisam ni razmisljala :(

p9140174.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

p9150185.jpg

p9160217.jpg

p9160244.jpg

Minice, "ciju ciju" je odlicna :super:

Kato :klap:, FANTASTICANO odradis ove kombinacije slag - fondanski detalji

Nego, da vas pitam za savjet. Danas popodne treba da dekorisem tortu koja ce biti presvucena bijelim fondanom i na njoj samo jedna novcanica 500E - ona jestiva slika. E sad, kada sam radila jednom neku toru sa gusarima, izrezala sam slike, zalijepila na fondan i to se tako u kompletu danima susilo. Njih 3 su isle onako sa strane da se priljepe uz okruglu tortu. Kada sam ujutro otvorila frizider, imala sam sta vidjeti :dash: slike se odlijepile i spale sa torte i ivice im se savile, kao da se od vlage sve deformisalo. Nekako sam ja to opet pricvrstila i proslo je OK.
Ali sada jedna novcanica treba samo gore da se priljepi, fino glatko i ravno da stoji, pa se brinem kako cu. Jer to je stampano na onom kao malo tanjem papiru pa kada se stavi ljepak sav se pokvasi.

Slične teme

Back