Evo na brzinu da i ja postavim tortice od vikenda bpa da bjezim na pravljenje figurica, toliko sma se umorila da sam se i prezasitila pa sve odugovlacim sa dekoracijama
Ove dvije torte su isle u kompletu
po ko zna koji put ista ili slicna Pepa 2D dekoracija, ispod je vanila - jagoda
ovo su dvije vrste milke, donja sa lomljenom cokoladom,a gornja sa topljenom
Mini Maus po uzoru na Stefanelli, al je ta glava bila VELIKA, uh covjece... a tek masna, nikad vecu nisma pravila, ispod je milka, te musterije stalno tu tortu traze, samo jednom su trazili dobos i opet sad milku
Dvorac sa princezama, obe torte su milke sa lomljenom cokoladom, hvala na pomoci i savjetima Fondan torte

(narucena u zadnji cas)
Ova torta je isla u obdaniste za drustvo iz predskolskog, slavljenica je rekla da mora biti rozo-bijela kombinacija HK (jos jedna narudzba od srijede za petak), nije bilo sanse da pravim neke figurice i sl, sad vidim da sam trebala jos neku jarku boju dodati, da bude malo i kontrasta, plavu ili sl, ali eto, sve nesto na brzinu ovaj vikend. Donja torta je obicna cokoladna, a gornja je sa svjezim raznoraznim vocem i vanila fil
Jos jedna narudzba u zanji cas, proslogodisnje musterije. Ovu cokoladu sam imala vec izlivenu na trasfer pa tako nekako ukombinovah, torta je sa vanila-cokolada filom i svjezim jagodama
zelirane visnje, coko fil i coko kore, slikano na brzinu, nista zivo nisam na tenane uradila ovaj vikend, sve u frci
milka sa lomljenom cokoladom, dekoracija je trazena da nije sa fondanom i da nema voca ni u torti a ni u dekoraciji, opet slikano pri iznosenju, na malom frizideru u predsoblju
Eto, od mene toliko, odoh sad da pravim neke mladence, pa jos svasta nesto...
Torte su divne od ovog vikenda, sutra pregledam detaljno na poslu, porijepodne, za sad POHVALA ZA SVE SKUPA!!!