TORTE: recepti, saveti, ideje...

našla sam crnu čokoladu , a belu nije imao niko ! Ostalo su iste cene i u Somboru .Kako si rekla da je mešaš sa Menažom pola pola ? A smrzla sam se kao ....:eek:

Kao sta, kao sta :rotf: :rotf:
Da, mjesam je pola-pola sa menaz za Zoju u korama,a nekad i u filu kad hoce bas bas gorku i cokoladnu, kad je za djecije onda milka u fil. I za ostale coko filove kad se pravi lud-lab i kod nje isto to radim

Ja se divim ovim tortama sa fondanom, ali kod mene zasad samo šlag.... stiže alat u junu (nadam se)
Evo jedne Jagodice Bobice
jagodicasamacom-1.jpg

Ovaj traktor mi je zadavao muke, ali mislim da je za prvi put ispao OK
traktortorta2-1.jpg

pa jameni je za cizkejk najbolji vajkrem kad se pomesa sa kiselom i slatkom pavlakom,a moze i onaj sir za mazanje,nesto sa sirevima nisam bas zadovoljna,vuku malo na kiselo.jedino ako uspes na pijaci da pronadjes sir koji se pravi 24 h.on je bas mastan,a neutralnog ukusa,za kolace je idealan.ne moze dugo da stoji jer se ne stavlja u salamuru.pravo da ti kazem,ja sam to jela samo u mom kraju,ovde nesto nisam primetila da ga ima.

Ja se divim ovim tortama sa fondanom, ali kod mene zasad samo šlag.... stiže alat u junu (nadam se)
Evo jedne Jagodice Bobice
jagodicasamacom-1.jpg

b elly jagodica bobica je prelepa...kojim nastavkom bockas, jel onim sitnim m1, ja sad treba da radim jednu sliku al mi nije bas najjasnje kako da iscrtam linije od cokolade a da ih slag posle bockanja ne sakrije?

Prelepa J.B. savrseno uradjena!! :worth:
i ja sam htela da pitam isto kao i ladyns...ovo za linije..kako radis okvir i kako ga preneses na tortu??

Poslednja izmena:
Izgleda da sam ja falila temi ili :think:

za početak , dobro došla ! Što se tiče torti , ja plazmu pravim po Mnjinom recepti ( minjina kuhinjica ) je4dino što dodam čoko bananice i žele . Što se tiče krivih torti donja je uvek neka čokoladna varijanta kod mene ili dobošica , jer ne želim baš da lupam glavu hoće li stajati ili neće a gornja može bilo koja s tim da ja voće uvek ukuvam sa pudingom za ovakve torte . Nadam se da sam malo pomogla ! :-)

Slične teme

Back