ZONDA X
Obećava
- Poruka
- 68
Ide, ide, kako ne ide...Kesu drži pod uglom od 90 stepeni, da budu otvorenije latice, položenije, i biće odlično.
hvala na savetu probacu obavezno ,tvoje ruze su bas lepe ,a u kojoj razmeri mutis slag za ruze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide, ide, kako ne ide...Kesu drži pod uglom od 90 stepeni, da budu otvorenije latice, položenije, i biće odlično.
Sretna sam što sam na ovom forumu , jer već danima gledam slike od vaših tortica i oduševljena sam... Nisam samo oduševljena vašim radom, nego i toplinom svih Vas i iskrenošću....
Lijepo je kad samo vidim da pomažete svima u svim nedoumicama, pitanjima...Ah, što sam se raspisala , mama sam troje vesele dječice i volim raditi tortice i nadam se jednom da će vam se svidjeti moji radovi.
Da se vratimo temi imam pitanje za vas: Vidjela sam da ste naveli da je recep,t za 3 d tortice, najlakši za raditi plazma. Zanima me koje recepte koristite za one krive tortice- tj tortice na 3 i više katova? Znam da biskvit mora biti kompaktniji da izdrži tu masu ali od svih vaših torti ne znam koje bi recepte koristila za takve tortice. Još jedno me zanima imate li receptić za ležeće torte od kojih se oblikujer forma npr. auto, beba itd...koji se rezuckajući dobiva željeni izgled torte, a važno je da je biskvit malo i tvrđi da bi se bolje oblikovao.... Pusa
Jel moze neko da mi kaze cime se dobiju ovi romboidi po fondanu ,kakav je to sablon i gde ima da se kupi ?
Daco , Bobo![]()
daco za tebe ne daju bone ali torte su
Narode pomoc!!! Koju tortu da pravim ako treba da budu obicne kore, nikako susene i sa orasima... sta bi vi pravile??